- Reaction score
- 5
"Έλα ρε, Που είσαι;"
"Σπίτι. Θες να πάρεις την γυναίκα σου να έρθεις από εδώ;"
"Ναι οκ! Εχω και μία σειρά να δούμε. Ψιλοθριλεράκι είναι."
"Ρε Μανώλη, αφού δεν βλέπω σειρές. Το ξέρεις."
"Έλα μωρε μ@%$. Το πρώτο δισκάκι θα δούμε μόνο. Μπορεί να αξίζει!"
Τελικά με τουμπάρισε και έκατσα και είδα σειρά. Να σας πω ότι με τις σειρές δεν έχω καμία επαφη. Όσες φορές κι αν προσπάθησα, ούτε Lost, ούτε Prison Break, ούτε καν το διάσημο Παρα Πέντε δεν κατάφερε να με κρατήσει.
Μόλις τελείωσε λοιπόν το πρώτο επεισόδιο κάνω "χρμφφφ". Μόλις τελείωσε και το δεύτερο έκανα δεύτερο "χρμφφφ". Είχα ξυνήσει τα μούτρα μου, γκρίνιαζα για τον χαμένο μου χρόνο και έριχνα κοσμητικά επίθετα στον φίλο μου.
Να σας πω απλά ότι την επομενη μέρα πήγα και νοίκιασα ολο το Season 1 γιατι είχα λυσσάξει να μάθω την συνέχεια...
To Carnivale μας μεταφέρει στην δεκαετία του '30 στην Αμερική. Ένα τσίρκο πηγαίνει από πόλη σε πόλη ώστε να διασκεδάσει τον κόσμο με μέλη που έχουν από "απλό" ταλέντο μέχρι περίεργες δυνάμεις. Ανάμεσά τους ο 18χρονος Ben Hawkings (Nick Stahl) τον οποίο μάζεψαν από τον δρόμο και έχει γίνει το παιδί για όλες τις δουλειές. Το μέλλον και ο σκοπός του Ben σε αυτή την ζωή είναι κάτι παραπάνο από αυτό όμως. Παράλληλα με την διαδρομή του τσίρκου μας παρουσιάζει την ζωή ενός ιερέα, του Brother Justin (Clancy Brown).
Ποια είναι σχέση ανάμεσα στους δύο άντρες; Τι νόημα έχουν τα οράματα του ιερέα και τι τα όνειρα του νεαρού Ben;
Μία σειρά που όσο αργή κι αν σας φανεί μπορεί να σας καθηλώσει!
Attachments
-
52,4 KB Προβολές: 347
-
9,2 KB Προβολές: 278
-
9,3 KB Προβολές: 283