CARTECH: Νέο Ελληνικό περιοδικό για το CarAudio

Reaction score
49
Εχθές, Πέμπτη 20 Ιουλίου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ένα νέο περιοδικό.
Λέγεται CARTECH

Στα περίπτερα θα ξεχωρίσει τόσο απ' την συσκευασία αφού έχει μέγεθος 2 Α4 (λόγω και ενός DVD case με ένα CD-Rom που περιλαμβάνει μια έκδοση ηλεκτρονικού οδηγού-χάρτη της Ελλάδας από την Telenavis & κάποια προγράμματα για MP3, ID3 Tag, iPod κ.ο.κ) όσο και απ' την σοβαρή εμφάνιση του.

VG

Reaction score
0
Ειναι για ΙCE απο οτι φαινεται.
Μα ποτε θα μαθει ο κοσμος οτι το αυτοκινητο δεν ειναι μπανιέρα ή σαλόνι ή γραφείο; :lol:
Εγω παντως προσπαθω (ματαιως) να πεισω τον φάδερ οτι το αυτοκινητο δεν ειναι...κουζίνα :?

Reaction score
49
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Εγω προϊδεαστηκα (αρνητικα) μονο και μονο απο τον τιτλο...
Δηλ. πως θα έπρεπε να λέγεται για να είσαι θετικά προϊδεασμένος???? :? :D

Το περιοδικό ασχολείται όντως με το I.C.E αλλά στην ποιοτική λογική και εκτέλεση.
Όχι αεροτομές, νέον κ.ο.κ :D

Reaction score
1
Μα ποτε θα μαθει ο κοσμος οτι το αυτοκινητο δεν ειναι μπανιέρα ή σαλόνι ή γραφείο;
Σωστα αυτα αλλα club ή μπουζουκια μπορει να ειναι! :D
Χωρις πλακα τωρα δεν νοηται να δινεις χιλιαδες ευρουλακια για καρο και να μην εχεις ενα καθως πρεπει ηχο. Δεν γινεται να μπαινεις σε μια mercades ή bmw και οταν το βαζεις πανω απ΄τη μεση να μπουκωνει!

Reaction score
6
Παιδια οταν λεμε CARTECH δεν εννοούμε μονο τον ήχο.
Πλεον μέσα στο αυτοκίνητο εχουν ενσωματωθεί αρκετες τεχνολογίες που εκτος απο την ευχάριστη οδήγηση μπορούν να μας παρέχουν και πολυ χρήσιμες πληροφορίες.
Εγω δεν θα λεγα πως ειμαι τοσο φιλος των σουπερ ντουπερ ηχοσυστημάτων ( αν και μερικες φορες τσιταρω το φτωχο μου pioneer) αλλα οσο αφορά το κεφάλαιο navigator το βλέπω πολυ θετικά

VG

Reaction score
0
smooth criminal said:
Μα ποτε θα μαθει ο κοσμος οτι το αυτοκινητο δεν ειναι μπανιέρα ή σαλόνι ή γραφείο;
Σωστα αυτα αλλα club ή μπουζουκια μπορει να ειναι! :D
Χωρις πλακα τωρα δεν νοηται να δινεις χιλιαδες ευρουλακια για καρο και να μην εχεις ενα καθως πρεπει ηχο. Δεν γινεται να μπαινεις σε μια mercades ή bmw και οταν το βαζεις πανω απ΄τη μεση να μπουκωνει!
Τι εννοεις καθως πρεπει ηχο;Γιατι αν θυμασαι το σχετικο προσφατο περιστατικο,4 ατομα,νηφαλιοι,στο αυτοκινητο και δεν πηραν χαμπαρι οτι εσερναν απο κάτω μια γυναικα για Χ χιλιόμετρα...

Η "μεση" ειναι μια χαρά για οποιον θελει να εχει επαφη με το περιβαλλον.Οι υπολοιποι με τον "καλο" ήχο ας παιξουν και κανα Χρήστο Σαντικάι γιατι οταν ερθει η κακια ωρα ,την μια αισθηση τους (την ακοή) θα την έχουν βγάλει off....

Reaction score
1
Αν αρεσει σε καποιον η μουσικη, το "μανισιο" ηχοσυστημα δεν ειναι αρκετο. Και δεν το εννοω μονο απο πλευρα εντασης αλλα βασικοτερα απο πλευρα ποιοτητας. (Το ιδιο ισχυει και για το σπιτι φυσικα αφου ολοι πιστευω εχουν τουλαχιστον ενα στερεοφωνικο και οχι τρανζιστορακια!)
Παρολα αυτα συμφωνω οτι υπαρχουν και οι καγκουρες που βαζουν στην τσιτα τη μουσικη στα αυτοκινητα και δεν παιρνουν χαμπαρι τι γινεται! :shock:

ΥΓ Ελπιζω να ξερεις τι ειναι καγκουρας! :wink:

Reaction score
49
Παιδιά, μην μπερδευόμαστε.......
Ποιοτικός ήχος δεν σημαίνει και μεγάλη ένταση απαραίτητα.

Ένα αξιόλογο σύστημα για να το κρίνεις δεν πρέπει να το ακούσεις σε μεγάλες (υπερβολικές) εντάσεις.
Το σύστημα που θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει Hi End (είτε στο σπίτι, είτε στο αυτοκίνητο) θα το "πιάσει" μέχρι και τις μεσαίες εντάσεις.
Και ακόμα καλύτερα σε χαμηλές εντάσεις όπου πολλά "τέρατα" συστήματα ξεβρακώνονται εύκολα.
Σε μεγάλες εντάσεις όλα θα έχουν νταπα-ντούπα και τραγουδιστές να γκαρίζουν.
Το ζήτημα είναι να υπάρχουν γεμάτες φωνές, σωστό χαμηλό, γλυκά όργανα σε πολύ νορμάλ εντάσεις.

Ναι, όλοι κάποιες στιγμές θα το "γκαζώσουμε". Θα μας το ζητήσει ο οργανισμός μας.
Αλλά ακόμα και εκεί, ένα καλό σύστημα δεν θα παίξει σαν μια....μπουζουκλερί.

Συμπέρασμα?
Την επόμενη φορά που θα μπείτε στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε μόνο το 20% στο volume.
Ακούστε και πίσω από τις φωνές ή το μπάσο. Μήπως υπάρχει φύσιμα? Μήπως δεν υπάρχει χαμηλό? Μήπως ο τραγουδιστής έχει χαθεί από την θέση του και δεν τραγουδά στη σκηνή? Μήπως ακούτε κάποια τρύπα στο συχνοτικό φάσμα? Και πολλά άλλα............

Υ.Γ. Ως αναφορά τους 4 "νηφάλιοιυς" που πήγαν καροτσάκι την γυναίκα για τα Χ χιλιόμετρα......
Αλήθεις πιστεύεις ότι ήταν νηφάλιοι?
Δηλ. αν δεν έχεις πιει, δεν θα καταλάβαινες ότι υπάρχει άνθρωπος κάτω από το αυτοκίνητο?
Εδώ γάτα χτυπάς και ο κραδασμός είναι μεγάλος. Πόσο μάλλον άνθρωπος!!!!!!!!!

Αν και προσωπικά δεν ακούω σε εντάσεις σεισμού, θεωρώ πολύ πιο ασφαλή έναν άνθρωπο που ακούει δυνατά μουσική, σε σχέση με κάποιον που μιλάει στο κινητό χωρίς Hands Free (και ταυτόχρονα καπνίζει πχ) ή απλά σκέφτεται την αυριανή δόση του δανείου του για την οποία δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα ή απλά έχει πιει 2-3 ουισκάκια!!!!!!!!!

Reaction score
1
Ποιος ειπε το αντιθετο? Συμφωνω απολυτα σε ολα!

Reaction score
49
smooth criminal said:
Ποιος ειπε το αντιθετο? Συμφωνω απολυτα σε ολα!
Δεν είπα ότι διαφωνούμε!!!!!! :D :roll: :wink: :wink:

Reaction score
7
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Εγω προϊδεαστηκα (αρνητικα) μονο και μονο απο τον τιτλο...
Δηλ. πως θα έπρεπε να λέγεται για να είσαι θετικά προϊδεασμένος???? :? :D
Να μην ειχε το Hi-CAR-Tεch

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν I got it...
Αν και δεν έχω διαβάσει ακόμη όπως πρέπει το περιοδικό, πρέπει να σημειώσω 1-2 πράγματα.

- Η συγγένεια με το γνωστό AV περιοδικό κατ' εμέ δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Είναι μια ιδέα που δεν νομίζω ότι έχει υλοποιήσει όπως πρέπει ποτέ κανένας. Πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να μπορέσουμε να κρίνουμε το περιοδικό σωστά και προφανώς πρέπει να το αφήσουμε να βρει τον χαρακτήρα του. Εκ πρώτης όψεως αν και εντελώς άσχετος με το αντικείμενο, το βρίσκω εξαιρετικά συμπαθητικό και ευανάγνωστο.
- Με μεγάλη μου χαρά, εντόπισα 3 πολύ γνωστά μας ονόματα στην συντακτική ομάδα. Του Νικόλα Ολύμπιου, του Παναγιώτη του Κρόκου και του δικού μας (πιο δικού μας ελέω συντονιστικών καθηκόντων) Γιάννη Δημητρόπουλου. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς καλό ξεκίνημα στα παιδιά, καλή δύναμη και υπομονή σε αυτήν την νέα προσπάθεια με το καινούριο περιοδικό. Ξέρουμε ότι είναι ικανότατοι για το καλύτερο. Εγώ σίγουρα θα τους παρακολουθώ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε μια νέα προσπάθεια που νομίζω ότι έχει χώρο να αναπτυχθεί βλέπω γνωστούς και φίλους!

Καλή επιτυχία!

Reaction score
7
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως την έχουν δεί όλοι και αρχίζουν με την μια να χρεώνουν 10ευρα? Το πρώτο πράγμα που έπεσε το μάτι μου...Ξεκινάς μια νέα προσπάθεια και πας και την κοστολογείς 10 ευρώ? Όπα ρε μπάρμπα κόψε κάτι...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Δυστυχώς Μάριε αυτό ήταν και δική μας αντίρρηση... Παράξενη πολιτική, σίγουρα.

Κύριοι, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Αρκετός κόπος μπήκε στο περιοδικό, κυρίως λόγω των στενών χρονικών ορίων στα οποία δουλέψαμε, αλλά ελπίζουμε σε (καλή) συνέχεια...

Reaction score
298
10 € = 3.407,5 δρχ. Σκεφτείτε να πηγαίνατε στο περίπτερο για ένα μηνιαίο περιοδικό πριν 4 χρόνια και να έκανε τριάμισυ χιλιάρικα! "Τρεισήμισυ να 'ν' οι μέρες σου" θα ήταν το λιγότερο που θα άκουγε ο περιπτεράς. :shock:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef