CARTECH: Νέο Ελληνικό περιοδικό για το CarAudio

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Το περιοδικό δεν είναι μηνιαίο. Είναι ειδική έκδοση για το "Καλοκαίρι 2006", όπως αναφέρεται ρητά και στο εξώφυλλο.

Reaction score
0
Εμένα το περιοδικό μου άρεσε. 8)

Κυρίως οι παρουσιάσεις των συσκευων.
Πληρεστατες και με προσωπικό στοιχείο η καθεμία.
Τα 10 ευρώ είναι σίγουρα πολλά και θα ήθελα κατι καλύτερο σε ποιότητα χαρτιού.
Εφόσον είναι "ειδική" εκδοση θα περίμενε κανεις κατι πιο "πολυτελες"(θυμίζω τη συλλεκτική έκδοση των 4Τροχων "35 χρόνια 4Τ").

Μπράβο παιδιά και καλή συνέχεια σας εύχομαι.

Reaction score
25.445
ακριβο δυστυχως, αλλα αν τελικα συνεχισει θα εχει πολυ πραμμα μεσα του που δεν εχουμε δει στις προηγουμενες προσπαθειες.
αντε να δουμε...

Reaction score
6
Να συμπληρώσω πως έλλειψη διαφημίσεων η ύλη ηταν αρκετά πλούσια και συμπυκνωμένη, αν και εκ πρώτης φαινόταν λιγοσέλιδο.
Εγω ακομα δεν πρόλαβα να τα δω ολα ,την στιγμή που το συγγενικό Hitech κανω μολις 30 λεπτα να το ξεφυλλίσω.
Ας ελπίσουμε και στο μέλλον να είναι προσεκτικοί στον όγκο των διαφημίσεων και πιο λυτή στην κοστολόγηση.
10 ευρω είναι παναθεμάτα…

Reaction score
25.445
κοιτα αυτα τα δυο που αναφερεις δε νομιζω οτι συνδιαζονται
εγω προτιμω να εχει 100 σελιδες διαφημισεις 100 υλη και να ριξει την τιμη παρα λιγες διαφημισεις και να το ψαχνουμε στα περιπτερα.
στα συν ειναι οτι η ακαλυπτη υλη απο τα αντιστοιχα εντυπα (το τελευταιο δηλαδη που κυκλοφορησε ηταν το 5 τευχος του loud πριν 2 χρονια νομιζω) ειναια τεραστια σε επιπεδο τεχνικων θεματων , τα αυτοκινητα για παρουσιαση στην ελλαδα (τα αξιοπρεπη δηλαδη) καμια 50αρια, οι συσκευες προς παρουσιαση σε ποσοτητες , γενικα αν υπαρχει αγοραστικο ενδιαφερον , για τα επομενα τευχη (δεδομενου μαλιστα οτι δεν μιλαμε για μηνιαια εκδοση) υπαρχουν σοβαρες προοπτικες για απολαυστικη υλη...

Reaction score
49
Κανένας άλλος το πήρε??
Θα θέλαμε να ακούσουμε πως σας φάνηκε σαν ύλη (και όχι ως προς την τιμολόγιση) :D

Reaction score
49
Παναγιωτης Κροκος said:
αστα αυτα ρε και λεγε αν το εστρωσες το ηχοσυστημα
Είμαστε σε καλό δρόμο Πάνο!!!! :D :D :D
Παίζω τις τελευταίες μέρες λίγο με τις ρυθμίσεις για να το φέρω στα μέτρα μου.......
Έχει μαλακώσει λίγο, θέλει και άλλη δουλειά για να "έρθει".
Δύναμη δεν του λείπει (ίσως να ήθελα λίγη περισσότερη μπροστά......) και οι χροιές είναι σωστές. Το x-over στα K2p κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουμε κόψει και τα tweeter γιατί είναι κοντά μου στις πόρτες και έχουν μαγικό δέσιμο!! Θέλω να παίξω λίγο με το DSP στις μεσουψηλές γιατί μου φαίνεται ότι κάτι ψάχνω εκεί......Μη φανταστείς τίποτα τρελά....Κάτι ψιλό είναι...Που θα πάει θα το βρω!!!! :D :D
Δίνει ρέστα σε πνευστά, πολύ καλό σε έγχορδα και φοβερό + τρομερό σε ντραμς!!! Το 33ΚΧ είναι θεϊκό!! Και μου δίνει ό,τι ακριβώς έψαχνα. Δύναμη & έλεγχο!!!
Φωνές στη θέση τους, με γεμάτες ανάσες αλλά θέλω να φτιάξω δύο files στο DSP για ελληνικό ρεπερτόριο και chill out γιατί στα ελληνικά το sub δουλεύει υπερωρίες και θέλουν και σήκωμα οι μεσαίες (μεσουψηλές)
Δεν έχω δουλέψει ακόμα με το μικρόφωνο του DSP αλλά κάποια στιγμή θα γίνει....Παρόλο που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα με ικανοποιήσει το αποτέλεσμα γιατί και παλιότερα που το είχα δοκιμάσει στο DEQ9200 (βλ. φωτό) και με χαλάει που μου αλλάζει τη μουσική σκηνή. Είμαι πιο κλασικής νοοτροπίας......Αλλά θα δοκιμάσω και βλέπω....
Αααα...στο P88 θα ήθελα παραπάνω από 2 προσωπικά files. Ακόμα και το (γέρικο πια) DEQ είχε 4 (user 1-2-3-4). Βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος (γιατί δεν χρειάστηκα παραπάνω, αλλά εντός ημερών που θα ψάξω λίγο το θέμα των personal files θα ξέρω 100%)

Σαν χειρισμός πάντως είναι ευκολότατος!!!!
Κάνεις ό,τι θες μέσα σε χρόνο dt!!!
Ένα pause να είχε γρήγορα (αν και στο υπομενού το βρίσκεις έυκολα)και θα ήταν άψογο!!!

Άλλοοοο....Τι άλλο??.......
Α.....ναι!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ θήκη για την πρόσοψη!! H κλασική φτηνιάρικη της Pioneer. Που πιέζει και τα βασικά (στρογγυλά) κουμπιά.......Γκρρρ........
Πρέπει να πίνουν ληγμένα εκεί στην Pioneer!!!!!!
Και ψάχνω (Νικόλαααααα......) να αλλάξω την γραμματοσειρά, γιατί το ρολόι/ tuner/ CD player μου τα βγάζει με γραμματοσειρά που είναι ψιλομπάζο.......

Ααααα.....Και ο Παύλος έχει κάνει τρομερή δουλειά!!!
Περιττό να σου πω ότι βλέπω να τους στέλνω με πούλμαν στην Αθήνα........ :D :D
Αρχίζουν να χαζεύουν με το TiBO και αυτά που ακούνε....Μέχρι να δουν τον χώρο αποσκευών...Εκεί πέφτουν σαγόνια!!!!!! :D :D :D

Αυτά.......

Θέλετε τίποτε άλλο κύριε Πάνο????

Reaction score
25.445
χμμμ
με προχειρους υπολογισμους εχεις πολυ δρομο ακομα.
μου μυριζει αστρωτιλα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Συγχαρητηρια στους τρεις φιλους-εκτος απο τον γαυρο :lol: - και καθε επιτυχια μεσα απο την καρδια μου :wink:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Και ψάχνω (Νικόλαααααα......) να αλλάξω την γραμματοσειρά, γιατί το ρολόι/ tuner/ CD player μου τα βγάζει με γραμματοσειρά που είναι ψιλομπάζο.......
4 Use MULTI-CONTROL to select the display
form.
Push MULTI-CONTROL up or down to select
the menu option; press to select.
Display Form 1—Display Form 2—
Display Form 3
# Display form can be changed when entertainment
off (ENT. OFF), background visual (BGV-1,
BGV-2, BGV-3, BGV-4) or background picture
(BGP-1, BGP-2, BGP-3, BGP-4) is selected.
# If Display Form 2 is selected in the following
sources, play time and title information are not
displayed simultaneously.
! Built-in CD Player
! Multi-CD Player
! DVD player/multi-DVD player
! iPod
# If Display Form 3 is selected in the following
sources, display information cannot be changed.
! Tuner
! Built-in CD Player
! Multi-CD Player
! DVD player/multi-DVD player
! iPod

Σελίδα 76 του manual.

Reaction score
49
Λοιπόν.....
Είχα το form1 και έχει 2 & 3
Tα form 1 & 2 έχουν σύγχρονη γραμματοσειρά αλλά στο 2 "χάνεται" λίγη πληροφορία στο ραδιόφωνο (ακόμα και αν αλλάξεις τη μορφή από το Display)
Το form 3 έχει παλιομοδίτικη γραμματοσειρά (όπως αυτή που εμφανίζεται στο ρολόι, σε stand by μορφή, ή όταν αλλάζεις source)

Άρα...Η γραμματοσειρά 3 απορρίπτεται.....Σίγουρα.
Το κακό είναι ότι είτε επιλέξεις form 1 είτε form 2 στο ρολόι και στην αλλαγή source (από tuner σε Cd player και τ' ανάποδο) η γραμματοσειρά είναι η....παλιομοδίτικη.
Τέλος πάντων!!
Μικρό το κακό...............

Ευχαριστώ Νικόλα..... :D

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Τα είχα γράψει αυτά στη δοκιμή, δε θυμάμαι αν επέζησαν μέχρι τέλους όμως...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef