CARTECH: Νέο Ελληνικό περιοδικό για το CarAudio

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Το διαβασα εντελει! Πολυ καλη και προσεγμενη δουλεια! Ωραιος και απλος τροπος γραφης που βαζει ακομα και αρχαριους στο πνευμα. Συγχαρητηρια σε ολους!!! Αν και περιμενα απο τον Νικο να ριξει κανα Λατινικο... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
Ξεφυλλισα και γω το περιοδικο ,και πως θα μπορουσα να κανω διαφορετικα αφου ηθελα να δω τη δουλεια των τριων παιδιων απο δω μεσα .
Πραγματικα ειναι ενδιαφερον συνολικα , οπως και τα κειμενα σας που ειναι τα μονα που διαβασα στο γρηγορο που κοιτουσα τις σελιδες του.
Για την τιμη δεν γραφω αφου εχει ειπωθει απο πολλους και εχει εξαντληθει το θεμα.
Η προσπαθεια σας να πιασει τοπο και να εχει επιτυχια. :wink:

ΥΓ Καλως ηρθες Γιαννη απο τα βορεια! Τελος η διακοπες ε? Καλο χειμωνα :)

Reaction score
49
Ποιό χειμώνα βρε φιλαράκι??
Εδώ θα χτυπήσει η θερμοκρασία κόκκινο το ΣΚ.....

Και (χε,χε...) θα πάμε και το ΣΚ σε ένα χωριό εκτός Πάτρας για μπανάκι (θα μας φιλοξενίσουν φίλοι)......
Οπότε από Δευτέρα θα λέμε τέλος οι διακοπές.....

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για το CarTECH :D :D

Reaction score
2
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Ποιό χειμώνα βρε φιλαράκι??
Εδώ θα χτυπήσει η θερμοκρασία κόκκινο το ΣΚ.....

Και (χε,χε...) θα πάμε και το ΣΚ σε ένα χωριό εκτός Πάτρας για μπανάκι (θα μας φιλοξενίσουν φίλοι)......
Οπότε από Δευτέρα θα λέμε τέλος οι διακοπές.....

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για το CarTECH :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kαι μεις φευγουμε απο βδομαδα 2-3 μερες για Χανια :lol: σε ενα hotel.... πως το λενε να δεις .........ΑΑΑ!!!! BLUE APPARTMENTS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι ναι , θα πιω ενα μπυρακι στην υγεια σου . :lol:

Μετα και μεις απο δευτερα "καλο χειμωνα" :(

Μιας και σιγα σιγα , σε ρυθμο τα μικρα , αρχιζουν σχολεια ,κλπ κλπ κλπ

Reaction score
5
18 ο μήνας σήμερις. θα βγω παγανιά να αρχίσω να ψάχνω το νέο τεύχος

Ασχετο : Το alfa romeo στο πρώτο τεύχος ήταν δικό σου Γιάννη; Αντε... Στο ανοιξιατικο να βάλετε το "ενεργό" του Κρόκου :p :eek:

Reaction score
49
Τελικά δεν προλαβαίνουμε πριν τις γιορτές. :(
Θα κυκλοφορήσει κανονικά (ως 6μηνιαίο) μέσα Γενάρη. Μάλλον την ίδια μέρα με το HiTECH

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Στο ανοιξιατικο να βάλετε το "ενεργό" του Κρόκου :p :eek:

Το ποιο? Ρωτάς αν θα το έχει έτοιμο μέχρι τότε? Είναι κι αυτός σαν κι εμένα, αλλάζουμε συνέχεια εξοπλισμό προτού καν τον εγκαταστήσουμε. :D

Reaction score
5
Το ποιο? Ρωτάς αν θα το έχει έτοιμο μέχρι τότε? Είναι κι αυτός σαν κι εμένα, αλλάζουμε συνέχεια εξοπλισμό προτού καν τον εγκαταστήσουμε. :D
Κοίτα.το σίγουρο ειναι οτι το αμαξι του κρόκου θα φτιαχτεί ΜΕΤΑ το δικό μου. Αλλιώς θα φάω και τον κρόκο και τον γιατρό.

δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοο :p

Reaction score
25.445
ακου φλαρακ

το αμαξ του κροκου φτιαχνεται στις ιδιοκτητες εγκαταστασεις του ιδιοκτητη (μοντιφατο - υποκαταστημα ευβοιας) και δε μασαμε απο απειλες...

Reaction score
38
Α να μου κάνεις τη χάρη. Σειρά έχω εγώ μετά το Leon.
Ρε συ Νικόλα, κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι θα βγει το Λεόν από εκεί μέσα. Μετά από δυόμιση μήνες παραμονής παύει να μετράει ως αυτοκίνητο. Έπιπλο είναι πλέον κι έναν άνετο καναπέ δεν τον διώχνεις ποτέ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef