Carver CM-1090

Reaction score
658
Ενισχυτής δικάναλος Carver CM-1090 100 Watt στα 8 ωμ τηλεχειριζόμενος με αναλογικά VUμετρα και τον γνωστό μεγάλο Αμερικάνικο ήχο.

Είναι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση. Ενώ υπάρχουν υποδοχές και για προενισχυτή και για τελικό ενισχυτή.
Να σημειώσω ότι τα γράμματα στην επιλογή πηγής μπροστά έχουν σβηστεί. Ενώ τα RCA δυο πηγών είναι παραμορφωμένα, παρόλα αυτά η μία του CD είναι λειτουργική, βέβαια υπάρχουν άλλες τρεις συν την phono για πικάπ.
Τιμή στα 190 ευρώ

Reaction score
658
Απάντηση: Carver CM-1090

MONO για ανταλλαγή με (προτάσεις και με π.μ.):

Α. Ολοκληρωμένο αναλογικό ενισχυτή τάξης ΑΒ , με ευαισθησία κάτω από 250 mVolt και ισχύ πάνω από 100 βαττ στα 8 ωμ (ή ανάλογης δύναμης, πχ 75 βατ με ΤΑ ρευματα) και ανάλογη διαφορά κι από την πλευρά μου ως 150 ευρώ.

Β. Ολοκληρωμένo διακοπτικό ενισχυτή τάξης D, με ισχύ πάνω από 100 βαττ στα 8 ωμ (ή ανάλογης δύναμης, πχ 75 βατ με ΤΑ ρευματα) και ανάλογης μικρής διαφορά κι από την πλευρά μου ως 150 ευρώ.

Γ. Τελικό (ή και σετ με προ) με ισχύ πάνω από 100 βαττ στα 8 ωμ (ή ανάλογης δύναμης, πχ 75 βατ με ΤΑ ρευματα), ανάλογης αξίας με ανάλογης μικρή κι από την πλευρά μου ως 150 ευρώ.

Νέα τιμη 180 ευρώ, αφορά μόνο ανταλλαγή βέβαια.

Reaction score
658

Ο ενισχυτής έχει είσοδο κεφαλής ΜΜ με ευαισθησία 2.5 mV, μια και ρωτάτε.

Να σημειώσω ότι αν και θα προτιμουσα ανταλλαγή όπως γράφω και πιο πάνω, τελικά είναι διαθέσιμος και για πώληση.

Reaction score
658

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα να 'χουμε :107:

Νέα τιμή στα 150 ευρώ.

Reaction score
658

Να σημειώσω ότι είναι αλλαγμένοι οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές στην τροφοδοσία. Επίσης όλα τα ρυθμιστικά είναι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση χωρίς θορύβους.

Νέα τιμή 135 ευρώ.

Reaction score
658

Αν κάποιος είναι από Δράμα, Καβάλα, Σέρρες ή Ξάνθη είναι σχετικά κοντά μπορεί να έρθει και να το ακούσει από κοντά, ίσως κι από Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη ή Κομοτηνή αν είναι στο δρόμο του.
Οπότε δεν υπάρχουν και μεταφορικά για την αποστολή.

Εδώ το service manual για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του ενισχυτή: http://documents.jordan-usa.com/CarverCM-1090ServiceManual.pdf

Νέα τιμή στα 120 ευρώ.

Reaction score
658

Το τηλεχειριστήριο φυσικά και υπάρχει, μάλιστα είναι σε άψογη κατάσταση.

ότι θέλετε μπορείτε να ρωτάτε κι εδώ.

Reaction score
393

Ενδιαφέρομαι για τον ενισχυτή, εάν μπορείς να τον στείλεις με το ΚΤΕΛ στην Αθήνα. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν εμένα, τα οποία να συνυπολογίσεις στα χρήματα που θα καταθέσω. Ενημέρωσε με με π.μ

Reaction score
658

Ενδιαφέρομαι για τον ενισχυτή, εάν μπορείς να τον στείλεις με το ΚΤΕΛ στην Αθήνα. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν εμένα, τα οποία να συνυπολογίσεις στα χρήματα που θα καταθέσω. Ενημέρωσε με με π.μ
Έχεις π.μ.

Reaction score
658

O ενισχυτής ταξιδεύει για Αθήνα, καλοάκουστος. :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος