Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Ναι ! Θα τα παίξει σωστά !Ακουω σε χαμηλες σταθμες ,ο cary 805 ae εχει μια 845 και μια 300Β ο κατασκευαστης λει οτι βγαζει 50 βατ ?????????? λετε να παιξει σωστα σε χαμηλες - μετριες σταθμες το summit η spire ?
Για προενισχυση εχω τον Audio Research REF2 MK2 .
Βαρεθηκα τον ηχο των κουτιων .Δεν μπορω να ξαναπαω σε κουτια ,τα μεσαια της μεμβανης ειναι μοναδικα !!!!
Τι να κανω ?????????Βοηθεια !!!!!!!!!!Αρχοντες !!!!!!!!!!!
υπαρχουν και κουτια με τα μεσαια της μεμβρανης...Ακουω σε χαμηλες σταθμες ,ο cary 805 ae εχει μια 845 και μια 300Β ο κατασκευαστης λει οτι βγαζει 50 βατ ?????????? λετε να παιξει σωστα σε χαμηλες - μετριες σταθμες το summit η spire ?
Για προενισχυση εχω τον Audio Research REF2 MK2 .
Βαρεθηκα τον ηχο των κουτιων .Δεν μπορω να ξαναπαω σε κουτια ,τα μεσαια της μεμβανης ειναι μοναδικα !!!!
Τι να κανω ?????????Βοηθεια !!!!!!!!!!Αρχοντες !!!!!!!!!!!
IMHO, έτσι αρέσκονται να λένε, ή απλά έτσι νομίζουν... οι κουτάκηδες. :126:υπαρχουν και κουτια με τα μεσαια της μεμβρανης...
δυο κουτια εχω ακουσει που εχουν τις μεσαιες τις μεμβρανης. Σιγουρα υπαρχουν και αλλα που δε τα εχω ακουσει....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!!!
Ποιο ειναι αυτο το κουτι με τις μεσαιες της μεμβρανης ????
Τωρα εχω τα SPENDOR SP100 ,δεν ειμαι ευχαριστημενος .
Ξερει κανεις εαν θα βγει το νεο ετος το νεο SUMMIT ????
αμα δεν εχεις χωρο για ηλεκτροστατικα τι να κανεις ψαχνεις να βρεις τα κορυφαιαIMHO, έτσι αρέσκονται να λένε, ή απλά έτσι νομίζουν... οι κουτάκηδες. :126:
...
ναι, αναμενεται τους πρωτους μηνες του 2009.Ξερει κανεις εαν θα βγει το νεο ετος το νεο SUMMIT ????
χμ Νικο για την αντοχη των Μαγκνεπαν στον χρονο θα μου επιτρεψεις να εχω καποιες αμφιβολιες και αυτο βεβαια δεν ισχυει για την ηχητικη τους ποιοτητα που ειναι εξαιρετικη.Υπάρχουν και μαγνητοστατικά με καλή ποιότητα κατασκευής που θα σε καλύψουν σε όλα αλλά με νέους ενισχυτές (πχ magnepan).