Cassette players

Reaction score
1.173
Θα ήθελα μια βοήθεια από τους γνώστες του θέματος.

Ο πατέρας μου θέλει να φτιάξει ένα από τα παρακάτω:
Συνταξιούχος με πολύ χρόνο και όρεξη θα φτιάξει ένα αλλά δεν ξέρω να του προτείνω το καλύτερο. Θέλει να το συνδέσει στο θηρίο RS-1080

Το TC-K1A σαν μοντέλο ήταν ακριβότερο από το TCU-30. Ο μηχανισμός του TCU-30 φαίνεται απλός και πολύ στιβαρό κασετόφωνο.

Το Kenwood λίγο νεώτερο μοντέλο με μόνη διαφορά από ότι διακρίνω ότι έχει την δυνατότητα για τις κασέτες μετάλλου.

Να πω ότι και τα τρία κασετόφωνα είναι στην ίδια περίπου κατάσταση, θέλουν ιμάντες και λειτουργούν.

Άντε να τον πείσω να ακούσει από "πισι & ντακ". ... ...για να μην με:hunter:........:help:

Reaction score
1.173
Ακόμα κανείς να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του?:(
Να πω ότι έχω κάνει λάθος σχετικά με την σύγκριση μεταξύ των δυο SONY. Το TCU-30 είναι το ακριβότερο μεταξύ τους. Τα λινκς είναι τα σωστά.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Θα πρότεινα το Kenwood, επειδή έχει ηλεκτρονικό έλεγχο του transport. Παίζει και metal, αλλά αυτή η δυνατότητα είναι μάλλον ακαδημαϊκής σημασίας πλέον, εκτός αν εξακολουθούν να πωλούνται τέτοιες κασέτες σε λογική τιμή, που μάλλον δεν...

Reaction score
1.173
Ευχαριστώ πολύ. Το είχα δει και εγώ για την μετάλλου αλλά σίγουρα δεν θα την χρησιμοποιήσει. Βέβαια το συγκεκριμένο φαίνεται και ποιο σύγχρονο απο τα Sony οπότε θεωρώ και ότι θα είναιι στα συν της επιλογής.

Θα πρότεινα το Kenwood, επειδή έχει ηλεκτρονικό έλεγχο του transport.
Το παραπάνω να φανταστώ ότι είναι το:

Transport
  • Auto Shutoff
  • Mechanical Tape Loading

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Δεν εννοώ αυτό, απλώς επειδή η κίνηση ελέγχεται με ρελέ (με διακόπτες αφής, στη σελίδα αναφέρεται ως Soft Touch Transport Control), και όχι με άμεσο μηχανικό τρόπο, όπως στα άλλα δύο. Είναι πιο άνετος αυτός ο τρόπος, ήταν νεώτερη μόδα τότε. Αρκεί τα ρελέ να δουλεύουν, γιατί επηρεάζονται από την αχρησία με τον καιρό, (κάτι που συνέβη στο παλιό aiwa που είχα και το πέταξα στον μπλε κάδο).

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.486
[...] Αρκεί τα ρελέ να δουλεύουν, γιατί επηρεάζονται από την αχρησία με τον καιρό, (κάτι που συνέβη στο παλιό aiwa που είχα και το πέταξα στον μπλε κάδο).
... και δεν ενημέρωσες τον delamostre να είναι πέριξ του κάδου για να το περισυλλέξει... :tongue:

Reaction score
1.173
... και δεν ενημέρωσες τον delamostre να είναι πέριξ του κάδου για να το περισυλλέξει... :tongue:
Καλά μην νομίζεις ότι μόνο ο Delamostre τα ψάχνει.
Γενικότερα κάδους την ματιά μου την ρίχνω όποτε περάσω κοντά.....:D
Δεν το συζητάω για τον practiker κάδο!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster