Catalyst σεταρισμα.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Καλημερα σε ολους τους φιλους.....Θα ηθελα να ρωτησω κατι βρε λεβεντες...κοινως help!!!!
Ξερει καποιος ποιες ρυθμησεις απαιτουντε στον Catalyst-Ati control center ?
Για την ωρα παιζω ακομα στα 720 p με εναν Optoma 79 και θελω να μαθω αν χρειαζοντε καποιες αλλαγες στον catalyst με σκοπο την βελτιωση της εικονας.Φυσικα κατεβαζω και δοκιμαζω τους νεους drivers(τωρα εχω τους 9.2).
Εχετε κατι υποψιν σας σχετικα με την ερωτηση μου?
Πολλα thankiα προκαταβολικα!!!!

Reaction score
1.153
Απάντηση: Catalyst σεταρισμα.....

Φίλε vlasis,εγώ δεν παίζω με προτζέκτορ αλλά σε μια 40Α656 αλλά έχω την εντύπωση πως αν προσπαθήσεις να ρυθμίσεις την εικόνα και από τον Catalyst και από τον Optoma θα παραμπερδευτούν τα πράγματα.Άλλωστε δε νομίζω πως μπορούν να υπάρχουν στάνταρ ρυθμίσεις μιας και το σεταπ και οι συνθήκεσ θέασης του καθενός είναι σίγουρα διαφορετικές. IMHO ισως θα ήταν πιο θεμιτό να ξεκινήσεις από σταθερή βάση,δηλαδή τον Catalyst default και να ασχοληθείς με τον Optoma.Κανα DVE στο drive και μετά παιχνίδι.Προσωπική γνώμη πάντα,έτσι?Ίσως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Catalyst σεταρισμα.....

Φίλε vlasis,εγώ δεν παίζω με προτζέκτορ αλλά σε μια 40Α656 αλλά έχω την εντύπωση πως αν προσπαθήσεις να ρυθμίσεις την εικόνα και από τον Catalyst και από τον Optoma θα παραμπερδευτούν τα πράγματα.Άλλωστε δε νομίζω πως μπορούν να υπάρχουν στάνταρ ρυθμίσεις μιας και το σεταπ και οι συνθήκεσ θέασης του καθενός είναι σίγουρα διαφορετικές. IMHO ισως θα ήταν πιο θεμιτό να ξεκινήσεις από σταθερή βάση,δηλαδή τον Catalyst default και να ασχοληθείς με τον Optoma.Κανα DVE στο drive και μετά παιχνίδι.Προσωπική γνώμη πάντα,έτσι?Ίσως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.
Σε ευχαριστω παλλικαρακι μου.....θα συνεχισω ...τα παιχνιδια....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Catalyst σεταρισμα.....

Είναι όντως καλύτερα να μην πειράζουμε τις ρυθμίσεις της κάρτας αλλά να παίζουμε με τον player ή το μέσο δηλ. τον optoma στην συγκεκριμένη περίπτωση...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Απάντηση: Catalyst σεταρισμα.....

Είναι όντως καλύτερα να μην πειράζουμε τις ρυθμίσεις της κάρτας αλλά να παίζουμε με τον player ή το μέσο δηλ. τον optoma στην συγκεκριμένη περίπτωση...
Kαλημερουδια και ευχαριστω αγαπητε γενικε μου δερβεναγκα!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.572
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος