CATS - Andrew Lloyd Webber

Reaction score
7
CATS

στο
θέατρο BADMINTON (Ολυμπιακά Ακίνητα-Γουδί)
έως 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

25-65Ε τα εισητηρια, ακριβουτσικα, αλλα αξιζει (αφου ΔΕΝ θα το ξαναδουμε)
Code:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:00, ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00 & 21:00
   ΤΙΜΕΣ: 65 ευρώ / 55 ευρώ / 40 ευρώ / 30 ευρώ 
    (1η, 2η, 3η, 4η ΘΕΣΗ)

ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ , ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00, ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00
   ΤΙΜΕΣ: 60 ευρώ / 50 ευρώ / 35 ευρώ / 25 ευρώ 
    (1η, 2η, 3η, 4η ΘΕΣΗ)

Για κρατήσεις θέσεων, πληροφορίες & επικοινωνία
Τηλ.: 210 8840600, 210 9213360
www.cats.gr

Σιγουρα θα το εχετε παρει μυρουδια.... αλλα το αναφερω...

Reaction score
14
Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες.....δεν υπάρχει εισητήριο ούτε για δείγμα...ενώ οι πρώτες (ανεπιβεβαίωτες) κριτικές δεν είναι ιδιαίτερα καλές. (μετριοχλιαρές προς το απογοητευτικόν)

Ο θεατής που περιμένει να απολαύσει Λονδρέζικα υπερθεάματα (όπως πρέπει να τα απολαμβάνει κανείς σαν σύνολο) στην χώρα μας...μάλλον θα απογοητευτεί. :(

Reaction score
7
Ειδε κανεις την παρασταση για να μας πει γνωμες?
Ενδιαφερομαι αμεσα :wink:

Πηγα την Τεταρτη....
Ειναι πολυ καλο και αξιζει (αν σου αρεσει η μουσικη αυτη)
Ηχος πολυ καλος, καθαρος (και σε καποιες σκηνες καθαρο SURROUND παρακαλω!!)
Και LIVE τα τραγουδια, οχι playback. Ο καθε ενας ειχε το μικροφωνο του (για τη μουσικη δεν ξερω, αν και καπου διαβασα οτι καπου ειχε κρυμμενη ζωντανη ορχηστρα).
Κοστουμια και χορογραφιες τελειες....
Υποτιτλοι....
Σκηνικα....(θα τα δειτε στις φωτο)
Ωραιος ο χωρος, κλιματιζομενος, απαγορευεται το καπνισμα (...Ανδρεα Κ)

Βεβαια ημουν και κοντα στη σκηνη (στις ακριβες θεσεις). Δεν ξερω οι της γαλαριας πως θα εβλεπαν.

Θα ανεβασω και φωτο μολις τις κανω resize (Απαγορευεται η χρηση φωτο μηχανης παντως)

ΣΥΜΒΟΥΛΗ....
Επειδη το θεατρο ηταν κατα 95%++ ΓΕΜΑΤΟ, αν και καθημερινη....
Να πατε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 45λεπτα πριν την εναρξη αν πατε με αυτοκινητο, για να παρκαρετε οσο πιο κοντα στην εξοδο γινεται, αλλιως θα κανετε πολλλλλλη ωρα να φυγετε στο τελος... και ΜΟΝΟ αν εχετε ΗΔΗ προμηθευτει εισητηρια.

Επισης αν καθυστερησετε και πατε αφου αρχισει η παρασταση ΔΕΝ θα σας αφησουν να μπειτε μεσα.... Θα μπειτε στο διαλειμμα... και θα χασετε το μισο εργο... (και τα μισα λεφτα)

Θα βρειτε να παρκαρετε παντως....

Κραταει περιπου 3+ ωρες με το διαλειμμα (προμηθευτειτε απο πριν νερα κλπ συνοδευτικα)

(ΥΓ... Αν εξαιρεσεις μια διακοπη ρευματος που κρατησε περιπου μια ωρα, μεχρι να ερθει το ρευμα και να γινουν οι ελεγχου στα μηχανηματα και στην ταση κλπ, ολα τα αλλα ηταν καλα)

Reaction score
7
Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες.....δεν υπάρχει εισητήριο ούτε για δείγμα...ενώ οι πρώτες (ανεπιβεβαίωτες) κριτικές δεν είναι ιδιαίτερα καλές. (μετριοχλιαρές προς το απογοητευτικόν)

Ο θεατής που περιμένει να απολαύσει Λονδρέζικα υπερθεάματα (όπως πρέπει να τα απολαμβάνει κανείς σαν σύνολο) στην χώρα μας...μάλλον θα απογοητευτεί. :(

Αν ο κριτικος εχει μεγαλωσει με Πανταζη και εχει μουσικη παιδεια by Christodoulopoulos.... ειναι φυσικο να μην καταλαβει και να γραψει τριχες....
Αλλωστε οποως λεω επανω....
ΜΗΝ το χασετε ΑΝ σας αρεσει αυτο το ειδος της μουσικης και το συγκεκριμενο εργο....

Αν και εγω παω σε οπερα.... καλακια θα μου φανει...

ΔΕΝ ειναι κατι το ''ελληνικο''...

Επισης...............

..... PLEASE....
Αφηστε τους καλλιτεχνες να τραγουδησουν το ''Μemory''... οι υπολοιποι θεατες δεν φταινει σε τιποτα και οι καλλιτεχνες θα το πουν και πιο καλα....

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Πήγα κι'εγώ την Τετάρτη, και μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ίσως να μην είναι αντίστοιχο με παραγωγές του Λονδίνου ή της Νέας Υόρκης, όμως για τα ελληνικά δεδομένα ήταν κάτι απίθανο.

Όσοι το ξέρουν σίγουρα θα το απολαύσουν. Όσοι δεν το ξέρουν και έχουν έστω και περιέργεια να το δουν προτείνω να πάνε αν βρουν εισητήριο.

Προσοχή σε αυτό που λέει και ο Γιώργος, να είστε αρκετά νωρίτερα εκεί καθώς το πάρκινγκ δεν είναι και το καλύτερο και θα φάτε πάρα πολύ ώρα μέχρι να μπείτε στο χώρο και να παρκάρετε.

Επίσης γνώμη μου είναι ότι αξίζουν μόνο οι δύο πρώτες τιμές εισητηρίων. Οι δύο φτηνότερες είναι στην... ταράτσα και δε θα βλέπετε τίποτα. Εγώ ήμουν στη 2η κατηγορία αλλά ήμουν στις πρώτες θέσεις του διαζώματος και στο κέντρο οπότε έβλεπα πολύ καλά.

Φυσικά ο Γιώργος θα πέρασε καλύτερα, αφού οι γάτες κατέβαιναν και εκτός σκηνής αρκετά συχνά. :)

Μόνη αρνητική εντύπωση η 45λεπτη διακοπή της παράστασης λόγω... διακοπής ρεύματος. Είναι που είναι μεγάλη η παράσταση, ήρθε και η διακοπή και μας αποτελείωσε. Πτώματα γυρίσαμε.

Άξιζε τον κόπο όμως!

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Ε, και πάλι θα είδες όμως τις... γατούλες πιο κοντά από μένα :)

Reaction score
7
Σε αυτην φαινεται το ''πανι'' με τους υποτιτλους, αλλα και ενα απο τα 2 μονιτορ (αναμεσα στο 30 της ημερομηνιας και των υποτιτλων, χαμηλα στη σκηνη, πανω απο ενα ''ασπρο'' κυκλικο... σκουπιδι...) στα οποια φαινοταν ο μαεστρος να μετραει τα μουσικα μετρα για τους τραγουδιστες....

Reaction score
7
Οι 3 τυποι αυτοι ηταν οι φωτιστες... Ηταν ανεβασμενοι στην οροφη σε ολη την παρασταση, και απο πιο πριν. Ουτε στο διαλειμμα δεν κατεβηκαν... (μπορει και λογω της διακοπης ρευματος.... :mrgreen: )

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Γιώργο σταμάτα γιατί αρχίζω και χτυπιέμαι που δεν πήρα την d70 μου μαζί :lol: :lol:

Reaction score
6
Πήγα και εγώ και μάλιστα στην πρεμιέρα..... 8)
Δυστυχώς όμως τα εισιτήρια ήταν ψηλά στην γαλαρία.....  :x
Για το μακιγιάζ και τις εκφράσεις των ηθοποιών δεν ξέρω, χρειαζόμουν κυάλια, όσο για τον ήχο, απαράδεκτος.....(τουλάχιστον από τη μέση των θεατών και πάνω.....)
Υπερβολικά σιγανός, όσο για την ποιότητα αφήστε τα, καλύτερα να το άκουγα (και να το έβλεπα) στην 17" μονοφωνική nordemende μου (δεκαετίας και βάλε).... :cry:
Λόγω του ήχου , παρόλο που τα αγγλικά μου είναι πολύ καλά, αναγκαζόμουν να διαβάζω τους υπότιτλους, με αποτέλεσμα να χάνω τα δρώμενα στη σκηνή.....
Κρίμα, γιατί αυτή την παράσταση αυτή πιστεύω ότι άξιζε να την δει κανείς από κοντά για να την απολαύσει....
Κρίμα, γιατί οι οργανωτές θέλησαν να βάλουν τόσες πολλές θέσεις (αχ, αυτό το άτιμο το κέρδος) τη στιγμή που από την σειρά Κ (που ήμουνα εγώ - των 40ευρώ παρακαλώ, και μην μου πείτε ότι είναι λίγα 40 ευρώ για να μην βλέπεις και να μην ακούς τίποτα- ευτυχώς που ήταν και δωρεάν, αλλιώς....) δεν έβλεπες τίποτα - εκτός ίσως από το κεφάλι του μπροστινού (που έπιανε την μισή σκηνή, ήταν και κεφάλας ο μ.....ς) - και αυτό που άκουγες ήταν σαν να ερχόταν από το υπερπέραν.....
Κρίμα τέλος, γιατί από το πρώτο τέταρτο ο κόσμος είχε αρχίσει να φεύγει.....εμείς αντέξαμε μέχρι το διάλειμα (δεν νομίζω ότι τα οπίσθια μου θα άντεχαν και δεύτερη πράξη στις κατά τα άλλα ΑΝΕΤΟΤΑΤΕΣ "παιδικές" καρεκλίτσες που είχαν (για λόγους χώρου προφανώς - άρα κέρδους))....

Ευτυχώς που το μόνο που πλήρωσα ήταν το εισιτήριο του ΜΕΤΡΟ, αλλιώς....
Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ ήταν ένα ωραίο σαλονάκι στην είσοδο με την 61" plasma SONY (το γνωστό σετάκι με το bluray)  - ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ !!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ !!!!
(και όσοι έχετε εισιτήρια από τη μέση και πάνω ξεφορτωθείτε τα..... θα το μετανοιώσετε....) :wink:

Reaction score
0
Το live που το είδατε καλοί μου άνθρωποι???

Ούτε μικρόφωνα υπήρχαν και τα στόματα αλλού γι αλλού ήτανε!!! Playback της κακιάς ώρας δηλαδή και έδωσα κι' εξηνταπέντε ευρώ...

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
deliol said:
Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ ήταν ένα ωραίο σαλονάκι στην είσοδο με την 61" plasma SONY (το γνωστό σετάκι με το bluray) - ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ!!!!
Χμμμμ κι'εγώ στάθηκα στη sony αλλά δεν μπορώ να πω ότι ασχολήθηκα με την plasma... είχε κάτι άλλα plasmaτα εκεί που αυτά κι'αν ήταν χάρμα οφθαλμών.... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
1. O χωρος ηταν (και ειναι) γηπεδο. Ουτε θεατρο ουτε κινηματογραφος. Η μονη παρεμβαση που εγινε ηταν το μαυτο πανι γυρω γυρω.

2. Οι καρεκλες ηταν εκει απο τους ολυμπιακους. Ειναι του γηπεδου - γηπεδικες, οχι θεατρικοκινηματογραφικες. Δεν τιθεται θεμα χωρουκαι κοστους. Δεν τοποθετηθηκαν για την παρασταση. Δυστυχως στην Ελλαδα ΔΕΝ εχουμε συναυλιακους χωρους, οποτε τα γηπεδα ειναι αναγκαιο κακο. Αν ηταν στο Ολυμπιακο ή στο ΣΕΦ θα ηταν καλυτερα? (Παραυτα ο απο πισω μου συμπασχει με τον δικο σας, αν και βρηκα μετα απο προσπαθεια και ανωδυνο τροπο να καθεσαι.

3. Δεν μπορω να κρινω τον ηχο για αλλες θεσεις εκτος απο τις δικες μου, οπου ηταν καλος. (ισως να χρειαζοταν 1-2 line array ακομα για τους πισω θεατες)

4. Η παρασταση ηταν live. Υπαρχουν και μικροφωνα που δεν φαινονται.

5. Αφηστε ησυχα τα plasmaτα της sony. Ειναι δικα μου!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv