CD player ή ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.769
Απάντηση: CD player ή ...

προσωπικά πάντως, όταν έβαλα llt στις εισόδους των τελικών μου, ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τόσο "ομοιογενές με τα χαμηλομεσαία" μπάσο, άψογα καθοριζόμενο, με έλεγχο, ατάκα, παλμό, και συνοδευόμενο από εξαιρετικά μεσαία και αναλυτικότατα πρίμα.

βέβαια, ο ενισχυτής μου έχει ιδιαίτερα δύσκολο στάδιο εισόδου, καθώς είναι "λογικό" στάδιο. Επίσης, είμαι τίγκα στα παράσιτα λόγω πληθώρας συσκευών με παλμοτροφοδοσίες.

τέλος, μη μου πολυδίνετε σημασία, διότι δεν είμαι Hi-End-άς, δεν έχω καλά ντακ, ούτε ακριβά, ούτε καν του επιπέδου του μπέντσμαρκ, το οποίο πολύς κόσμος πλέον θεωρεί ξεπερασμένο, κακόηχο. Επίσης, δεν έχω ούτε μεντέα, ούτε μινέρβα, ούτε μπάφαλο, ούτε το εξαιρετικό όντιολαμπ που λέει ο τσαντουλής, ούτε λινξ ορόρα, ούτε μέτρικ χάλο που πήρε ο ζαπάντης. Τα δικά μου ντακ είναι της μπέρινγκερ. με αλλαγμένα στάδια εξόδου από τα χεράκια μου. Τα οποία, κατά την ταπεινή μου κι ασήμαντη εμπειρία ακροάσεων, παίζουν καλύτερα από το γκόλντμουντ ντακ το οποίο επίσης έχω. Να, αυτά.

εσείς με τις τόσες ακριβότερες και πιο σύγχρονες επιλογές σε ντακ, ξέρετε καλύτερα από μένα ποιο παίζει καλά και ποιο όχι. Πάντως, καλού κακού, προτείνω ανεπιφύλακτα να μη πλησιάσετε σε τυφλό τεστ με το ταπεινό μπέρινγκερ, κάνει κακό στην υγεία, ιδίως αν έχει λίγο πιο προσεγμένο αναλογικό στάδιο εξόδου με κανα μετασχηματιστάκι στην έξοδο και κανα ρολογάκι καλύτερο από το τρισάθλιο "μαμίσιο"....

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: CD player ή ...

εσείς με τις τόσες ακριβότερες και πιο σύγχρονες επιλογές σε ντακ, ξέρετε καλύτερα από μένα ποιο παίζει καλά και ποιο όχι. Πάντως, καλού κακού, προτείνω ανεπιφύλακτα να μη πλησιάσετε σε τυφλό τεστ με το ταπεινό μπέρινγκερ, κάνει κακό στην υγεία, ιδίως αν έχει και κανα μετασχηματιστάκι στην έξοδο και κανα ρολογάκι καλύτερο από το τρισάθλιο "μαμίσιο"....
χ@σ@ μας ρε, αυτο δεν ειναι μπερινγκερ! αλλαξες αναλογικο σταδιο, ρολοι, και μετασχηματιστες στην εξοδο και το λες μπερινγκερ?
επισης, το μπεντσαμρκ δεν ειναι κακοηχο, θελει απλως καλο προενισχυτη μετα απο αυτο. ξεπερασμενος ειναι ο τροπος που συνδεεται με υπολογιστη και η συνολικη του αντιμετωπιση των σφαλματων χρονισμου. μαλλον δεν ειναι ξεπερασμενα, απλως με λιγοτερα χρηματα υπαρχουν τουλαχιστον ισαξιες υλοποιησεις.

Reaction score
209
Εχω το crossover της Behringer στην τριενισχυση και ειμαι ευχαριστημενος, και μαλιστα με λιγες μετατροπες. Δοκιμασα ομως κατευθειαν και την ψηφιακη εισοδο του crossover με volume control απο το Foobar και δεν εμεινα το ιδιο ευχαριστημενος. Απο οτι εχω ακουσει αυτο που φταει ειναι το οχι καλο spdif-receiver του Behringer. Κυκλοφορει ομως απο οτι ξερω μια πλακετα που μπορει να δεχθει απευθειας σημα I2S, οποτε η κατασταση αλλαζει. Επισης το ερωτημα που προκυπτει ειναι τοποθετεις μετα το εξακαναλο volume control η βασιζεσαι σε αυτο του foobar. Μαλλον κλεινω προς το πρωτο. Any ideas?

Reaction score
4.590
Απάντηση: Re: Απάντηση: CD player ή ...

Αγαπητέ Φίλε

Η λύση είναι μονόδρομος ! Audiolab 8200CDQ! ...... Το ακούω και το συγκρίνω με άλλες ψηφιακές πηγές κάθε κόστους για πάνω από 5 μήνες!
Βασιλη νομιζω πως ειναι πλεον καιρος να μας το κανεις μια ειδικη παρουσιαση του μηχανηματος στο φορουμ.
Αφου ξερεις οι παρουσιασεις σου, ειναι αυτο που μας λειπει οσο τιποτα αλλο εδω μεσα. Να πω την αληθεια περιμενα οτι θα το εκανες πριν λιγους μηνες, αλλα εν πασει περιπτωσει, αναμενουμε!!

Reaction score
7
Απάντηση: CD player ή ...

Δηλαδη τα adc του berry ακουγονται καλυτερα απο την ψηφιακη του εισοδο?Παροδοξο...

Μπορω να μαθω σχετικα με την μεταροπη ρολογιου,καποια χαρακτηριστικα,κοστος κτλ ?

Reaction score
209

Και εγω οταν το δοκιμασα απο την ψηφιακη του berry δεν το περιμενα, αλλα ετσι ειναι.

Reaction score
62

Υπαρχει ομως και κατι ακομη που μοιαζει πιο πολυ με γκατζετ "Logitech Sqeezebox Touch". Οι κατοχοι του ειναι ενθουσιασμενοι απο το μηχανημα. Συντομα θα το εχω και θα γραψω εντυπωσεις και καποια συγκριτικα.
Το έχω ένα χρόνο τώρα, το χρησιμοποιώ ως transport (ομοαξονική στο dac) μέσω wi-fi για αρχεία από το laptop ή από attached σκληρούς κατευθείαν στην USB του, άψογο & πολύ βολικό!
Δεν το έχω δοκιμάσει όμως καθόλου ως πηγή, λένε ότι είναι αξιόλογο κι ως τέτοιο...

Reaction score
1.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: CD player ή ...

Βασιλη νομιζω πως ειναι πλεον καιρος να μας το κανεις μια ειδικη παρουσιαση του μηχανηματος στο φορουμ.
Αφου ξερεις οι παρουσιασεις σου, ειναι αυτο που μας λειπει οσο τιποτα αλλο εδω μεσα. Να πω την αληθεια περιμενα οτι θα το εκανες πριν λιγους μηνες, αλλα εν πασει περιπτωσει, αναμενουμε!!
To Audiolab 8200CD (όχι το Audiolab 8200CDQ με τον analog προενισχυτή) το παρουσιάζει σε αναλυτικότατο τεστ ο ΗΧΟΣ που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτόν το μήνα...
Από τα γραφόμενα του reviewer είναι μάλλον κορυφαία επιλογή στα χρήματα που ζητάει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.592
Members
38.718
Νεότερο μέλος
Steve Manopoulos