cd player μεταξυ 15000 - 40000 ευρω

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το ερώτημα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πραγματικό. Θα ήταν ευχής έργο, αν δεν στέλναμε το θέμα στον καιάδα με τέτοιες συμπεριφορές.

Παρακαλώ να μην επαναληφθεί.

...

Reaction score
0
Το ερώτημα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πραγματικό. Θα ήταν ευχής έργο, αν δεν στέλναμε το θέμα στον καιάδα με τέτοιες συμπεριφορές.

Παρακαλώ να μην επαναληφθεί.

...
η διατυπωση οδηγησε στις απαντησεις αλλα το εωτημα παραμενει: αξιζει να δωσεις λεφτα για cd η το μελλον ειναι σε HD downloads?

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: cd player μεταξυ 15000 - 40000 ευρω

η διατυπωση οδηγησε στις απαντησεις αλλα το εωτημα παραμενει: αξιζει να δωσεις λεφτα για cd η το μελλον ειναι σε HD downloads?
Αφού παραμένει, όχι και στα δύο.

Ας ξεκινήσω απ' το ευκολότερο το 2ο. Είναι νωρίς ακόμα να κρίνει κανείς τα διαθέσιμα για μεταφόρτωση, εκτός και έχω χάσει επεισόδια. Η ποικιλία τους, απ΄όσο ξέρω είναι φτωχή και συνίσταται κυρίως σε "εμπορικά" κομμάτια.

Τόσα ευρώ για cd είναι υπερβολή για την πλειονότητα των ακροατών. Οφείλει να συμβαδίζει και η ακουστική τους ικανότητα (παιδεία). Είναι σαν να αγοράσει κάποιος καλό αυτοκίνητο με 400 άλογα. Και λοιπόν; Είναι ικανός να πάρει το μέγιστο απ' αυτό; Όχι, τουλάχιστον για το +95% των οδηγών.

Πες λοιπόν πως ακούς μέχρι τώρα και κάποιοι, πολύ καλύτεροι γνώστες από μένα, θα σε κατευθύνουν σε ποιά κατηγορία τιμής να στραφείς. Ενδεχομένως και με συγκεκριμένα μοντέλα. :107:

Reaction score
1.844

Μονο που η ακοη ειναι αισθηση ενω η οδηγηση ικανοτητα. Παντως δεν πιστευω οτι αξιζουν τοσα χρηματα για cd player.
Η υψηλής ικανότητας ακρόαση είναι κι' αυτή τεχνικά βελτιούμενη. Πάντως, αφού συμφωνούμε στην άποψη, αυτά είναι λεπτομέρειες. :123:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.787
Μονο που η ακοη ειναι αισθηση ενω η οδηγηση ικανοτητα. Παντως δεν πιστευω οτι αξιζουν τοσα χρηματα για cd player.

Σωστά! Το γρήγορο αυτοκίνητο θα το οδηγήσουν ελάχιστοι, το καλό player θα ακουστεί σε όλους!

Γενικά ναί, δεν αξίζει τόσα. Αν όμως σου περισσεύουν, κι αν όλα τα υπόλοιπα κοστίζουν το τριπλάσιο και βάλε, ε, τότε ίσως και να μην είναι "κρεμαστάρια"...

Ξέρω κάτι ρολόγια ακριβείας που έχουν τόσα χρήματα.... αυτό το άτιμο το worldclock...

Βάλε κάτι memory players, ε, όλο και κάτι βρίσκεις σε αυτά τα ποσά που δικαιούται να παίζει καλύτερα από όλα τα αμέσως φτηνότερα...

Reaction score
80
..... το εωτημα παραμενει: αξιζει να δωσεις λεφτα για cd η το μελλον ειναι σε HD downloads?
Πιστεύω-ελπίζω ότι το μέλλον θα είναι οι digital streαmers.

Με βάση την προσωπική μου εμπειρία ( Linn Akurate DS - Linn Akurate Universal Player ) το Akurate DS είναι προτιμότερο απο το Akurate CD player ακόμα και σε αναπαραγωγή ριπαρισμένων CDs. Σε ακροάσεις HD υλικού η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Σε ένα γερμανικό περιοδικό ( stereoplay ) έγινε σύγκριση ενός digital streamer με ένα κορυφαίο CD-SACD player και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα.

Reaction score
3.487
Πιστεύω-ελπίζω ότι το μέλλον θα είναι οι digital streαmers.

Με βάση την προσωπική μου εμπειρία ( Linn Akurate DS - Linn Akurate Universal Player ) το Akurate DS είναι προτιμότερο απο το Akurate CD player ακόμα και σε αναπαραγωγή ριπαρισμένων CDs. Σε ακροάσεις HD υλικού η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Σε ένα γερμανικό περιοδικό ( stereoplay ) έγινε σύγκριση ενός digital streamer με ένα κορυφαίο CD-SACD player και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα.

Κατά τη γνωμη μου τα διαμορφωμένα PCs κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, ίσως και καλύτερα από αυτά τα προϊόντα που διαρκώς αναφέρεις, προφανώς επειδή τα αντιπροσωπευει η εταιρεία που δουλεύεις, γι αυτό μη μας δουλεύεις :144:

Reaction score
80
Κατά τη γνωμη μου τα διαμορφωμένα PCs κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, ίσως και καλύτερα από αυτά τα προϊόντα που διαρκώς αναφέρεις, προφανώς επειδή τα αντιπροσωπευει η εταιρεία που δουλεύεις, γι αυτό μη μας δουλεύεις :144:
Τέθηκε ένα ενδιαφέρον ερώτημα πρός όλους. Εκρινα σκόπιμο, δεδομένης της εμπειρίας μου στο συγκεκριμένο θέμα, να απαντήσω.

Οπως προφανώς αντιλαμβάνεσαι απο την απάντηση μου, συνέκρινα μηχανήματα της ίδιας εταιρείας και όχι ανταγωνιστικά προϊόντα.

Οπως προφανώς δέν αντιλαμβάνεσαι, εάν ήθελα να διαφημίσω "τα προϊόντα που διαρκώς αναφέρω, προφανώς επειδή τα αντιπροσωπευει η εταιρεία που δουλεύω" τότε θα ανέφερα το όνομα του digital streamer και βεβαίως αυτό του CD-SACD Player.

Πίνω ένα ποτηράκι Oban στην υγειά σου..
:619:

Reaction score
3.487
Τέθηκε ένα ενδιαφέρον ερώτημα πρός όλους. Εκρινα σκόπιμο, δεδομένης της εμπειρίας μου στο συγκεκριμένο θέμα, να απαντήσω.

Οπως προφανώς αντιλαμβάνεσαι απο την απάντηση μου, συνέκρινα μηχανήματα της ίδιας εταιρείας και όχι ανταγωνιστικά προϊόντα.

Οπως προφανώς δέν αντιλαμβάνεσαι, εάν ήθελα να διαφημίσω "τα προϊόντα που διαρκώς αναφέρω, προφανώς επειδή τα αντιπροσωπευει η εταιρεία που δουλεύω" τότε θα ανέφερα το όνομα του digital streamer και βεβαίως αυτό του CD-SACD Player.

Πίνω ένα ποτηράκι Oban στην υγειά σου..

Μου αρέσεις πάντως , που σου άρεσε τότε στην παρουσίαση το MP3 περισσότερο από το αυθεντικό και ασυμπίεστο CD, ενώ τώρα έχεις και άποψη για το format υψηλής ανάλυσης.

Reaction score
0
Μου αρέσεις πάντως , που σου άρεσε τότε στην παρουσίαση το MP3 περισσότερο από το αυθεντικό και ασυμπίεστο CD, ενώ τώρα έχεις και άποψη για το format υψηλής ανάλυσης.
.............

Reaction score
80
Οντως μου άρεσε σε εκείνη την ακρόαση περισσότερο το Mp3 απο το CD !
Αυτό άκουσα, αυτό έγραψα στο AV Site.

Αποψη για το format υψηλής ανάλυσης δικαιούμαι να έχω λόγω της - σχετικά περιορισμένης προς το παρόν - εμπειρίας μου. Εάν έχω δίκαιο ή όχι, αυτό είναι δευτερεύον.

Επιπροσθέτως, δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι χαϊεντάς, δεν συνομιλώ με τον Υψιστο, δεν έχω αυτιά νυχτερίδας, ούτε τα μηχανήματα με τα οποία εμπλέκομαι επαγγελματικά είναι - ντέ και καλά - τα καλύτερα του πλανητικού μας συστήματος.

Ξαναπίνω ένα ποτηράκι Oban στην υγειά σου.

ΥΣΤ.

gkar, εάν συνεχίσεις στο ίδιο ύφος θα καταντήσω αλκοολικός !

Reaction score
3.487
Οντως μου άρεσε σε εκείνη την ακρόαση περισσότερο το Mp3 απο το CD !
Αυτό άκουσα, αυτό έγραψα στο AV Site.

Αποψη για το format υψηλής ανάλυσης δικαιούμαι να έχω λόγω της - σχετικά περιορισμένης προς το παρόν - εμπειρίας μου. Εάν έχω δίκαιο ή όχι, αυτό είναι δευτερεύον.

Επιπροσθέτως δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι χαϊεντάς, δεν συνομιλώ με τον Υψιστο, δεν έχω αυτιά νυχτερίδας, ούτε τα μηχανήματα με τα οποία εμπλέκομαι επαγγελματικά είναι - ντέ και καλά - τα καλύτερα του πλανητικού μας συστήματος.

Ξαναπίνω ένα ποτηράκι Oban στην υγειά σου.

ΥΣΤ.

gkar, εάν συνεχίσεις στο ίδιο ύφος θα καταντήσω αλκοολικός !

Στη υγειά σου Βασίλη. Το γεγονός και μόνο ότι έγραψες τις εντυπώσεις σου τότε για την ακρόαση του MP3 πραγματικά σε τιμά σαν χομπίστα.
Απλώς αστειευόμουν. Ούτε εγώ έχω ανάγκη το φορματ της υψηλης ανάλυσης, Με ενδιαφέρει περισσότερο το μουσικό θέμα και η ερμηνεία των μουσικών. Αυτό μου έχει διδάξει και ο δάσκαλος της κλασικής κιθάρας.
Στην υγειά σου και πάλι.

Reaction score
3.487
Αυτες τις μέρες ακούω μουσική με έναν μικρό ενισχυτή 2 Χ 10 W με λυχνίες EL84 (VOX like). Οταν σε κάποιο άλλο θέμα έγραψα για τα πρώτα 5 W, είχα στο background μουσική της δεκαετίας του 70 με τη γλύκα του VOX. Αυτό ελάχιστοι το μάντεψαν.

Reaction score
1.844

.... Με ενδιαφέρει περισσότερο το μουσικό θέμα και η ερμηνεία των μουσικών ....
Αν το επέτρεπε η ώρα θα 'πινα ένα ποτηράκι στην υγειά σου. Τώρα το είπες σωστά. :123:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα λεφτά είναι πολλά. Αν για κάποιον αυτό δεν είναι πρόβλημα ας τα δώσει. Από την άλλη, η λύση της ψηφιακής πηγής τύπου PC Audio με ελεύθερα και μη φορμά, στα επόμενα χρόνια θα είναι η μοναδική που θα παίζει και συνεπώς η επένδυση δεν αξίζει τον κόπο.

...

Reaction score
3.487
Re: Απάντηση: Re: cd player μεταξυ 15000 - 40000 ευρω

Αν το επέτρεπε η ώρα θα 'πινα ένα ποτηράκι στην υγειά σου. Τώρα το είπες σωστά.
Το high-end ποτέ δεν ήταν εχθρός της μουσικής.
Τώρα, αν κάποιος θέλει να πλησιάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το μουσικό γεγονος, αυτό είναι δικαίωμά του. Εδώ μέσα ποτέ δεν τέθηκε θέμα, τουλάχιστον από εμένα, για το ποιος περνάει καλύτερα τις ελεύθερες ώρες του, ποιος απολαμβάνει καλύτερη ποιότητα ζωής και ποιος έχει τα περισσότερα λεφτά. Εγώ για παράδειγμα δεν θεώρησα απαραίτητο να ξοδέψω πολλά χρήματα για το στερεοφωνικό μου αλλά προτίμησα να επενδύσω τα χρήματά μου αλλού με υψηλότερο επιτόκιο . Εχουμε να φροντίσουμε και για το αύριο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo