cd player 1000-1500 euros.

Reaction score
28
γνωμες για cd player 1000-1500 ευρω ?
να ληφθη υπ'οψιν και η ποιοτητα -αξιοπιστια κατασκευης.

Reaction score
384
Απάντηση: cd player 1000-1500 euros.

Είναι υποχρεωτικό να πάρεις cdplayer?Ρωτάω γιατί εγώ που χρησιμοποιώ ένα καλό dac και ένα καλό software ακούω τα ριπαρισμένα σε losless format cd μου πολυυυυύ καλά και έχω το cdplayer και κάθεται [που το είχα πληρώσει και 4500ε].

Reaction score
140
SONY SCD-XA9000ES μεταχειρισμένο καθώς και wadia και esoteric και αυτό γιατί δεν έχω υποψιν super duper player στην κατηγορία τιμής που κινείσαι

Reaction score
684

μονοδρομος το Cambridge Audio 840 γιατι οχι μονο ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του αλλα δουλευει και σαν DAC

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: cd player 1000-1500 euros.

μονοδρομος το Cambridge Audio 840 γιατι οχι μονο ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του αλλα δουλευει και σαν DAC
Θα συμφωνήσω. :126:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Φίλε μου, δε γνωρίζω αν έχεις υπόψη σου το παρακάτω thread
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=66769
Αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη, κάνε έναν κόπο.
Γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει με τίποτα να δώσεις τόσα λεφτά για cd player.
Εαν θεωρείς ότι έχεις ήδη λυμένα τα υπόλοιπα προβλήματα του συστήματός σου (που δεν το νομίζω), τότε πάρε καλύτερα έναν DAC.
Ρώτα και τον Κώστα Φ. για το θέμα του DAC.
Γνώμη μου, αν δε θέλεις να μπλέξεις με κιτ ιδιοκατασκευής, είναι να προτιμήσεις κάτι από τον επαγγελματικό χώρο.
Μπες στη σελίδα
www.athensproaudio.gr
(να δεις που θα μου την πουν για γκρίζα διαφήμιση στο τέλος...), κοίτα στην κατηγορία "Ψηφιακοί Μετατροπείς" και επέλεξε όποιο προϊόν ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου (πλήθος καναλιών, είδος εισόδων και εξόδων - RCA ή XLR - κ.α.).
Προσωπικά, για απλό cd player, δε θα έδινα ούτε 150 Ευρώ...

Reaction score
1.188

Γνώμη μου, αν δε θέλεις να μπλέξεις με κιτ ιδιοκατασκευής, είναι να προτιμήσεις κάτι από τον επαγγελματικό χώρο.
Μπες στη σελίδα
www.athensproaudio.gr
(να δεις που θα μου την πουν για γκρίζα διαφήμιση στο τέλος...), κοίτα στην κατηγορία "Ψηφιακοί Μετατροπείς" και επέλεξε όποιο προϊόν ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου (πλήθος καναλιών, είδος εισόδων και εξόδων - RCA ή XLR - κ.α.).
Από την μία του λες του ανθρώπου να μην δώσει 1000€ με 1500€ για CD player γιατί κατά την γνώμη σου δεν αξίζει, και από την άλλη τον παραπέμπεις σε ένα site και στην κατηγορία που του λες να ψάξει το φθηνότερο DAC έχει 1255€ και φθάνουν μέχρι τα 6500€ Δεν θέλει έστω και 150€ για transoprt; Στην καλύτερη περίπτωση λοιπόν θέλει 1405€ !!!!!!!!! :131:

Δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό που του λές σε σχέση με αυτό που του προτείνεις;

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Δε νομίζω. Η ένστασή μου έγκειται στο το να πάρει απλό cd player.
Οι προτάσεις που έκανα προσφέρουν πολλά παραπάνω, τόσο σε επίπεδο δυνατοτήτων όσο και σε επίπεδο future proof αγοράς.
Επίσης, με δεδομένο ότι μιλάμε για επαγγελματικά προϊόντα και όχι για home audio συσκευούλες, δεν υπάρχει σύγκριση ούτε σε επίπεδο αξιοπιστίας ούτε και σε ποιότητα ήχου, ειδικά για το δεδομένο κόστος.

Reaction score
1.188

Η ένστασή σου βασίζεται στο αξίωμα ότι ένα DAC σαν αυτόνομη συσκευή είναι οπωσδήποτε καλύτερο από ένα DAC που συνοδεύεται από έναν οδηγό δίσκου μέσα στο ίδιο κουτί, δηλαδή ένα "απλό" CD player.

Reaction score
28

Φίλε μου, δε γνωρίζω αν έχεις υπόψη σου το παρακάτω thread
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=66769
Αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη, κάνε έναν κόπο.
Γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει με τίποτα να δώσεις τόσα λεφτά για cd player.
Εαν θεωρείς ότι έχεις ήδη λυμένα τα υπόλοιπα προβλήματα του συστήματός σου (που δεν το νομίζω), τότε πάρε καλύτερα έναν DAC.
Ρώτα και τον Κώστα Φ. για το θέμα του DAC.
Μπες στη σελίδα
www.athensproaudio.gr
θεωρητικα εχω καταληξει σε cambridge 840 η yamaha cd2000,
μεταξυ αυτων τωρα κλεινω σε yamaha cd2000 γιατι ενω σε αποδοση ειναι σχεδον ιδια (προσωπικη γνωμη παντα) σε κατασκευη καμμια σχεση μιλαμε για κατασκευη (το yamaha) τεθωρακισμενου
και παιζει sacd+mp3 .
τεσπα παντα θεωρητικα και εφ'οσον πανε καλα τα οικονομικα .

Reaction score
28

θεωρητικα εχω καταληξει σε cambridge 840 η yamaha cd2000,
μεταξυ αυτων τωρα κλεινω σε yamaha cd2000 γιατι ενω σε αποδοση ειναι σχεδον ιδια (προσωπικη γνωμη παντα) σε κατασκευη καμμια σχεση μιλαμε για κατασκευη (το yamaha) τεθωρακισμενου
και παιζει sacd+mp3 .
τεσπα παντα θεωρητικα και εφ'οσον πανε καλα τα οικονομικα .
και εαν λαβουμε υπ'οψιν το οτι το βρισκει κανεις εως 1200 ευρω ε τοτε μιλαμε για κελεπουρι.

Reaction score
384

Οι προτάσεις που έκανα προσφέρουν πολλά παραπάνω
Μα πάρα πολλά...μαζί σου:112:

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Απάντηση: cd player 1000-1500 euros.

τωρα κλεινω σε yamaha cd2000 γιατι ενω σε αποδοση ειναι σχεδον ιδια (προσωπικη γνωμη παντα) σε κατασκευη καμμια σχεση μιλαμε για κατασκευη (το yamaha) τεθωρακισμενου
και παιζει sacd+mp3 .
+100 :444:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Η ένστασή σου βασίζεται στο αξίωμα ότι ένα DAC σαν αυτόνομη συσκευή είναι οπωσδήποτε καλύτερο από ένα DAC που συνοδεύεται από έναν οδηγό δίσκου μέσα στο ίδιο κουτί, δηλαδή ένα "απλό" CD player.
"...με δεδομένο ότι μιλάμε για επαγγελματικά προϊόντα και όχι για home audio συσκευούλες, δεν υπάρχει σύγκριση ούτε σε επίπεδο αξιοπιστίας ούτε και σε ποιότητα ήχου, ειδικά για το δεδομένο κόστος."

Κατά τα άλλα, αφού το παληκάρι δείχνει να αποφάσισε σχετικά με το Yamaha CD2000, δύο μόνο λέξεις έχω να πω:
Με 'γειές!:107:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.245

Προσωπικά θα επέλεγα κάτι που να παίζει και SACD. Απλό CD player με 1000€ είναι (τώρα πλέον) πεταμένα λεφτά. Pioneer - Sony - Yamaha. (Προσωπικά, Yamaha 1000 ή 2000).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.570

ένα εξαιρετικό cd-player και φτιαγμένο για να παίζει μέρα-νύχτα (επαγγελματικό προϊόν) είναι το Taskam CD-01u-pro. Στα 700 ευρώπουλα.

Αν θες να στο δώσω, άχρηστο είναι, κάθεται αποσυνδεδεμένο (δεν είναι καν στην μπρίζα) εδώ και κανα χρόνο.

Εσύ να δούμε που θα το δώσεις, αλλά αυτό ίσως να μη σε ενδιαφέρει, αφού σώνει και καλά θες να πάρεις cd-player.

Οπότε πιο αξιόπιστη λύση από το Taskam-άκι που σου λέω δύσκολα να βρεις καρδιάμου.

Όσο για τον ήχο του, στην αναλογική εξοδό του (δεν την έχω ακούσει ποτέ στο σύστημά μου) το άκουσαν πολλοί και ...ράγισαν καρδιές...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.483
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo