CD recorder PHILIPS CDR 779

Status
Not open for further replies.
Reaction score
111
CD recorder διπλό player-recorder, σε αρίστη κατάσταση, σαν καινούργιο πρώτο χέρι, ελάχιστη χρήση, (για το λόγο αυτό έγινε πρόσφατο service), οδηγίες χρήσης στα ελληνικά, έχει γράψει μόνο ένα cd για δοκιμή και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε, έχει αναλογικές και ψηφιακές εισόδους-εξόδους.
Επικοινωνία με πμ ή στο τηλ. 6938-111342.
Τιμή; 130 ευρώ.

Attachments

Reaction score
111
Μείωση τιμής 10%
Το cdr είναι σε υπέρ αρίστη κατάσταση όπως προαναφέρεται.

Reaction score
13
Σε τι δισκάκια γράφει? Απλά Cdr η Audio Cdr ? Κι αν είναι τα δεύτερα μόνο,έχει δοκιμαστεί με τελευταίας γενιάς κενό δίσκο? Έχω ένα παλιό Philips και μου βγάζει συνέχεια Opcfail με τους δίσκους που κυκλοφορούν τώρα στο εμπόριο.

Reaction score
111
Καλημέρα,
Οπως γράφω πιο πάνω ένα cd audio έχει γράψει πριν από πολλά χρόνια όταν αγοράστηκε και εν συνεχεία είχε αποθηκευτεί από τον γαμπρό μου. Οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω στην ερώτησή σου. Αν σ΄ ενδιαφέρει μπορούμε να δοκιμάσουμε και να δούμε κα να σου λυθούνε οι απορίες. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω ούτε πως λειτοργεί (για την εγγραφή).

Reaction score
120
Σε τι δισκάκια γράφει? Απλά Cdr η Audio Cdr ? Κι αν είναι τα δεύτερα μόνο,έχει δοκιμαστεί με τελευταίας γενιάς κενό δίσκο? Έχω ένα παλιό Philips και μου βγάζει συνέχεια Opcfail με τους δίσκους που κυκλοφορούν τώρα στο εμπόριο.
Σε γενικές γραμμές δύσκολο να γράψεις στα σημερινά δισκάκια με τις αργές ταχύτητες που γράφαμε παλιά. Αναφέρομαι σε CD-Recorder υπολογιστή, δεν είχα γραφτήρι "φέτα" ποτέ. Ψάξε μήπως βρεις (ξεχασμένα) δισκάκια με μικρές ταχύτητες εγγραφής. Θα ασχοληθώ περισσότερο μόλις βρώ χρόνο. Πάντως επειδή φοωόμουν πως θα υπήρχε θέμα, είχα αγοράσει κάμποσα Mitsumi Gold και Kodak Gold 20ετίας για μουσική (όταν ακόμα ζούσε η Kodak).

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Οι εγγραφείς που προορίζονταν για οικιακή χρήση έγραφαν μόνο σε δισκάκια ήχου (audio). Σε απλά cdr έγραφαν μόνο οι επαγγελματικοί εγγραφείς.

Reaction score
14.362
Ακριβώς!
Ολα τα CD-R εγγραφής / επανεγγραφής έχουν το λεγόμενο "Disc Application Code" πάνω τους, το οποίο διαβάζουν όλοι οι μηχανισμοί εγγραφής των cd recorders.
Τώρα αν οι επιτραπέζιες συσκευές cd recorders διαβάσουν πάνω στο κενό δισκάκι το "for music" τότε επιτρέπεται από την συσκευή η εγγραφή.
Αλλιώς βγαίνει μνμ λάθους.
Κ αυτό είναι γραμμένο μόνο στα Audio CD's.
Τα CD-R των υπολογιστών δεν έχουν αυτόν τον περιορισμό κ γράφουν ελεύθερα τα πάντα.
[DOUBLEPOST=1555180061][/DOUBLEPOST]
Σε γενικές γραμμές δύσκολο να γράψεις στα σημερινά δισκάκια με τις αργές ταχύτητες που γράφαμε παλιά. Αναφέρομαι σε CD-Recorder υπολογιστή, δεν είχα γραφτήρι "φέτα" ποτέ. Ψάξε μήπως βρεις (ξεχασμένα) δισκάκια με μικρές ταχύτητες εγγραφής. Θα ασχοληθώ περισσότερο μόλις βρώ χρόνο. Πάντως επειδή φοωόμουν πως θα υπήρχε θέμα, είχα αγοράσει κάμποσα Mitsumi Gold και Kodak Gold 20ετίας για μουσική (όταν ακόμα ζούσε η Kodak).
Τα mitsumi gold ήταν πραγματικά απίστευτα!
Επίσης κορυφαία είναι κ τα Taiyo Yuden!
K εννοείται τα Verbatim Archival Grade Ultralife
Ειδικά τα τελευταία δεν καταλαβαίνουν τίποτα από ταλαιπωρία κ μικρογρατζουνιές..

Last edited:

Reaction score
111
Εδόθη.
Σχετικά με την εγγραφή σε audio cd επειδή έγινε συζήτηση πιο πάνω ο αγοραστής έφερε και δοκίμασε 4 ειδών δισκάκια παλιότερα fuji, philips και κάποια νεότερα και η εγγραφή έγινε με απόλυτη επιτυχία στους δίσκους κατά την δοκιμή.
Ευχαριστώ το site για την φιλοξενία.
Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members