argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
εχουμε καποιο λινκ για μετατροπη cd σε flack ?
ευχαριστω
ευχαριστω
Κι εγω εκανα δοκιμες αλλα διαφορες δεν ακουσα οπως και πολλοι ακομη εδω μεσα. Αυτο που λες μου ειναι τελειως αδυνατο να το πιστεψω. Αν μενεις Θεσ/νικη πολυ ευχαριστως να κανουμε οσες τυφλες δοκιμες θελεις. Επισης δεν στεκει επιστημονικα. Αλλα αντε το τελευταιο αστο, για δοκιμες οποτε θελεις.Θα σου κάνω μία πρόταση: Χρησιμοποίσησε WAV όχι FLAC
Δεν μπορω να το αποδείξω τεχνικά, και ισως να είμαι biased, αλλά σε δοκιμή που έκανα σε rip CD το WAV υπερτερούσε (και δεν ημουν ο μόνος που άκουγα τις διαφορές).
Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια αντιπαράθεση επί του θέματος γιατί δεν έχω τεχνική τεκμηρίωση.
Ισως μάλιστα το καλύτερο θα ήταν να κάνεις το ίδιο και να αποφασίσεις μόνος σου.
Just my 2 cents
Ό,τι θες.Το EAC κανει ριπ σε flac η σε wav?
Βγάλε μαρή την υπογραφή του Tapatalk...Για mac με xld και max είσαι καλυμμενος!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ό,τι θες.
Είναι το απόλυτο εργαλείο για rip.
Βγάλε μαρή την υπογραφή του Tapatalk...![]()
Εφόσον είναι loosless και τα δυο format θεωρητικα δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά, και γιαυτό είμαι επιφυλακτικός. Από την άλλη όμως, οι διαφορές ακούγονταν... Μένω Αθήνα. Ισως σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι...Κι εγω εκανα δοκιμες αλλα διαφορες δεν ακουσα οπως και πολλοι ακομη εδω μεσα. Αυτο που λες μου ειναι τελειως αδυνατο να το πιστεψω. Αν μενεις Θεσ/νικη πολυ ευχαριστως να κανουμε οσες τυφλες δοκιμες θελεις. Επισης δεν στεκει επιστημονικα. Αλλα αντε το τελευταιο αστο, για δοκιμες οποτε θελεις.