cd to flac free download

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
εχουμε καποιο λινκ για μετατροπη cd σε flack ?
ευχαριστω

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: cd to flack freedownload

ευχαριστω, οπου πατησα download δεν κατεβηκε τιποτα

Reaction score
4.590
Απάντηση: cd to flack freedownload

Για δοκιμασε κι αυτο "Ripstation Micro", προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος και ειναι και πολυ ευκολο στην χρηση του.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.724
Απάντηση: cd to flac free download

Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι καλά, το iTunes ριπάρει σε wav. Για συμπίεση σε Flac δες αυτό. Επίσης, ψάξε και για τις δυνατότητες του XLD.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: cd to flac free download

Θα σου κάνω μία πρόταση: Χρησιμοποίσησε WAV όχι FLAC
Δεν μπορω να το αποδείξω τεχνικά, και ισως να είμαι biased, αλλά σε δοκιμή που έκανα σε rip CD το WAV υπερτερούσε (και δεν ημουν ο μόνος που άκουγα τις διαφορές).
Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια αντιπαράθεση επί του θέματος γιατί δεν έχω τεχνική τεκμηρίωση.
Ισως μάλιστα το καλύτερο θα ήταν να κάνεις το ίδιο και να αποφασίσεις μόνος σου.
Just my 2 cents

Reaction score
4.590
Απάντηση: Re: Απάντηση: cd to flac free download

Θα σου κάνω μία πρόταση: Χρησιμοποίσησε WAV όχι FLAC
Δεν μπορω να το αποδείξω τεχνικά, και ισως να είμαι biased, αλλά σε δοκιμή που έκανα σε rip CD το WAV υπερτερούσε (και δεν ημουν ο μόνος που άκουγα τις διαφορές).
Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια αντιπαράθεση επί του θέματος γιατί δεν έχω τεχνική τεκμηρίωση.
Ισως μάλιστα το καλύτερο θα ήταν να κάνεις το ίδιο και να αποφασίσεις μόνος σου.
Just my 2 cents
Κι εγω εκανα δοκιμες αλλα διαφορες δεν ακουσα οπως και πολλοι ακομη εδω μεσα. Αυτο που λες μου ειναι τελειως αδυνατο να το πιστεψω. Αν μενεις Θεσ/νικη πολυ ευχαριστως να κανουμε οσες τυφλες δοκιμες θελεις. Επισης δεν στεκει επιστημονικα. Αλλα αντε το τελευταιο αστο, για δοκιμες οποτε θελεις.

Reaction score
2.098
Για mac με xld και max είσαι καλυμμενος!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: cd to flac free download

Το EAC κανει ριπ σε flac η σε wav?
Ό,τι θες.

Είναι το απόλυτο εργαλείο για rip.

Για mac με xld και max είσαι καλυμμενος!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Βγάλε μαρή την υπογραφή του Tapatalk... :p

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: cd to flac free download

Κι εγω εκανα δοκιμες αλλα διαφορες δεν ακουσα οπως και πολλοι ακομη εδω μεσα. Αυτο που λες μου ειναι τελειως αδυνατο να το πιστεψω. Αν μενεις Θεσ/νικη πολυ ευχαριστως να κανουμε οσες τυφλες δοκιμες θελεις. Επισης δεν στεκει επιστημονικα. Αλλα αντε το τελευταιο αστο, για δοκιμες οποτε θελεις.
Εφόσον είναι loosless και τα δυο format θεωρητικα δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά, και γιαυτό είμαι επιφυλακτικός. Από την άλλη όμως, οι διαφορές ακούγονταν... Μένω Αθήνα. Ισως σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι...

Reaction score
20
Mac Users:

Max can read and write audio files in over 20 compressed and uncompressed formats at almost all sample rates and and in most sample sizes.

MacFlac open source Flac transcoder for Mac users

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.597
Members
38.719
Νεότερο μέλος
brokenexe