CEBIT 2008! LIVE!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη για την κάμερα που μου δάνεισε (Full HD 1080i) και την Ν.Ν. για την σκηνοθετική της άποψη και την βοήθεια στην παραγωγή!

Φυσικά ούτε τα μισά δεν έχουμε δει ακόμα και ίσως να μην προλάβουμε να τα δούμε καθώς πρέπει να επισκευθούμε και τα πιο ειδικευμένα περίπτερα π.χ. οπτικών ινών...

Φυσικά θα υπάρξει και βίντεο...

Συνεχίζεται αύριο...

Attachments

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πολυ καλη δουλεια Χρηστο!
Βεβαια το μονο που καταφερνεις ειναι να μας ανοιγεις την ορεξη
οποτε...προχωρα ακαθεκτος!

Reaction score
14
αχ ρε Χρήστο είμαι πράσινος απο την ζήλια μου... και ας είδα και ΠΑΟ...13...

Παντως απο νεες τεχνολογίες τα μόνα που δεν θα κοίταζα πλεον ουτε μιση φορά ακόμα είναι οι τύπου ΑΜΟΙ τηλεοράσεις.... στην τιμή που εφθασαν οι επώνυμες οι ΑΜΟΙ-ιδείς με αφήνουν παγερά αδιάφορο...

Τώρα players mkv support αυτά εχουν ψωμί και με κεντρίζουν, όπως και οι OLED εχουν το μέλλον μπροστά.

Απο HD DVD players τι είχαν???????? Μπουαχαχαχαχα!!!

Περιμένω το βίντεο και φυσικά πολλές ακόμα Γερμανίδες... εεε φωτό απο την εκθεση εννοώ...

Η Κελερ που είναι δεν την φωνάζετε να στόλίσει λίγο κανα περίπτερο?

Reaction score
0
Απάντηση: CEBIT 2008! LIVE!

Xρήστο!!!! :607::607::607::602:

Από όλο αυτό το ΧΑΟΣ συγκρατώ μια λέξη... OLED...
Go on!:607:

Reaction score
0
Καλά αυτά τα γυναικοειδή μοντέλα σε full HD ανάλυση μέσα σε 3D χώρο ήταν καταπληκτικά. :)

Σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Οι παρατηρήσεις μου από την φετινή Cebit είναι:

1. HDTV είναι πλέον κάτι φυσικό... κανείς δεν του δίνει πια σημασία. Σαν να λέμε παλαιότερα "τηλεόραση"...

2. OLED είναι το νέο must στην τηλεοπτική εικόνα... αργότερα, αρκετά αργότερα η ULTRA HIGH DEFINITION.

3. Ξεχάστε την τηλεφωνία όπως την ξέρατε. Voip Rulez!!! Παντού!!!

4. Οπτικές ίνες παντού! Τεχνολογίες και μηχανήματα για την προώθησή του με βάση το FTTH. Άλλες τεχνολογίες όπως VDSL ή ακόμα και point to multipoint μάλλον έχουν εγκαταληφθεί από την αγορά...

5. Όλα σε ένα! Τεχνολογίες που φέρνουν στον καταναλωτή τα πάντα, αν είναι δυνατόν μέσα σε ένα κουτί. Είτε ενσύρματα είτε ασύρματα, είδαμε εφαρμογές που φέρνουν στον καταναλωτή τα πάντα κυρίως μέσω του internet. Από 3play και 4play μέχρι ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. Ειδικά στην Άπω Ανατολή το πολύ γρήγορο internet μέσω οπτικών ινών είναι το νέο trend.

6. Εναλλακτικές τεχνολογίες είναι πλέον εδώ και μάλιστα είναι αρκετά αξιόπιστες. Δίκτυα μέσω των καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος δίνουν ταχύτητες από 100 Mbps έως 400 Mbps και μάλιστα χωρίς να παίζει ρόλο το πόσο σταθερή είναι η τάση. Ακόμα και backbone δίκτυα μέσω των καλωδίων της ΔΕΗ δημιουργούνται!

7. Η ασύρματη τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο που ακόμα και hdtv εικόνα και ήχος μεταφέρονται άνετα!

8. Είδαμε πάρα πολλές εταιρίες της Άπω Ανατολής με νέες ιδέες και τεχνολογίες αλλά και αρκετές Ευρωπαικές και δεν εννοώ μόνο τις μεγάλες και γνωστές. Αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό πιστεύω καθώς επιτέλους και η Ευρώπη αντιδρά και ακολουθεί. Μέχρι τώρα σε κάθε τι καινούργιο υπολειπόταν αρκετά...

Σύντομα και φωτογραφίες αλλά οι σημερινές θα είναι περισσότερο τεχνολογικές και "οπτικές"...

Reaction score
14
Τι το καθυστερεις?
Θελεις να ξεγεννησουμε?
εσ'υ τώρα τι ρωτάς? Λές και δεν ισχύει το με οποιον δάσκαλο καθήσει... τετοια....

Να μην μασ γκαστρώσει και ο Χρηστάρας Λίγο???

Reaction score
14
Για φαγητο και ποτο δεν πειραζει.
Το 'κλπ" ειναι που με ανησυχει...
mmmm και εμένα με προβληματίζει....

Χρήστο την κάμερα πρόσεχε μην σε βιντεοσκοπίσουν... και μετά με ζητά και εμένα ο ανακριτής....

Reaction score
60
Τελικα το κλπ τον εξουθενωσε !!!!!!

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΛΠ...... ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΑΒΛΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO