Celemony - Melodyne 3.1... τώρα και σε VST!

Reaction score
0
Αν δεν το εχεις δει ριξε και μια ματια στο DNA.
Audio editing σε αδυνατο επιπεδο :111:, λαμβανοντας υποψιν τα μεχρι τωρα δεδομενα.

[YOUTUBE]jFCjv4_jqAY[/YOUTUBE]

Το μειονεκτημα ειναι οτι μπορει να διαχειριστει μονο μια πηγη τη φορα δηλαδη οχι πολλα οργανα μαζι σε ενα track...αλλα που θα παει κι αυτο? :137:

Αναμενεται προς το φθινοπωρο.
Για λεπτομερειες:
http://www.celemony.com/cms/index.php?id=dna

Reaction score
0
Απάντηση: Celemony - Melodyne 3.1... τώρα και σε VST!

Ενδιαφέρον ακούγεται....
αν και γενικά το melodyne το δουλεύω σε φωνές... τώρα στα όργανα αν κάτι ξεφεύγει, θα ξεφεύγει overall, οπότε υπάρχουν και άλλοι τρόποι...:137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569

αν και γενικά το melodyne το δουλεύω σε φωνές...
Κι εγώ λέω στον ηχολήπτη μου να το βάλει, αλλά αυτός έχει μείνει στο Autotune! :116:
Τώρα που μου το θύμισες θα του το πάω να το "περάσει"... :109:

Reaction score
0

Κι εγώ λέω στον ηχολήπτη μου να το βάλει, αλλά αυτός έχει μείνει στο Autotune! :116:
Τώρα που μου το θύμισες θα του το πάω να το "περάσει"... :109:
Μust.... αλλά θέλει "καλό αυτί" και ψάξιμο... (το έχω...το αυτί εννοώ..:116:)

Reaction score
0
Μακραν η καλυτερη λυση στον τομεα της αλλα δυστυχως οπως και τα αλλα του ειδους επιφερει αλλοιωση στην χροια. Αναγκαιο κακο...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Celemony - Melodyne 3.1... τώρα και σε VST!

Μακραν η καλυτερη λυση στον τομεα της αλλα δυστυχως οπως και τα αλλα του ειδους επιφερει αλλοιωση στην χροια. Αναγκαιο κακο...
Με λίγη προσοχή το αποφεύγεις (βέβαια αν η τραγουδιαρα εχει πει 3 νοτες πάνω....:137::138::137:...λογικό είναι να στρουμφίσει..:138:)

Reaction score
0
Οχι δεν εννοω αυτο. Και μονο που περναει η φωνη απο μεσα χωρις να κανεις καμια διορθωση αλλαζει η χροια της φωνης.

Reaction score
0

Οχι δεν εννοω αυτο. Και μονο που περναει η φωνη απο μεσα χωρις να κανεις καμια διορθωση αλλαζει η χροια της φωνης.
Στο VST;; Δεν ακούω κάτι τέτοιο.. στο standalone εντάξει...

Reaction score
0
Δυστυχως και στο VST. Προχτες που το χρειαστηκα για 2 φρασεις αναγκαστικα να περασω ολο το take γιατι ειχαν διαφορα στην χροια. Πιο στενο και πιο οξυ μεσα απο το Melodyne. Εκανα ενα τεστ, διπλωσα το καναλι και απλα το περασα απο το melodyne χωρις διορθωση και εκανα Α-Β real time με το χωρις. Δοκιμασε το και θα δεις.

Reaction score
8
Ρε gmt
Γιατι προσπαθειται να κανετε τους αφωνους ... καναρινακια
Δεν μπορω να το καταλαβω.
Να το πουν και να το ξαναπουν 200 φορες μηπως και στρωσουν (αν δεν κλεισουν),αν οχι,να το πει κανενας αλλος που να μπορει.
Δαναε αν μου πεις που ηχογραφεις θα ελθω και εγω να γινω τραγουδιστης διοτι μονος μου δεν μπορω να με ηχογραφησω...Δεν με υποφερω απο τα φαλτσα.
Τι λες θα με αντεξεις????????
Δυστυχως ομως δεν διαθετω καλα μπουτακια........................... (αυτο για να σκεφτεις καλυτερα την απαντηση σου) χα χα χα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569

Όταν μια εταιρεία αγοράζει ώρες σε ένα studio για την ηχογράφηση του καλλιτέχνη της και αυτός δεν το 'χει τι άλλο μπορεί να κάνει ο ηχολήπτης;;; :108:
Θα προσπαθήσει να "συμμαζέψει" το αποτέλεσμα , γιατί είναι και δικό του προϊόν.
Το να βάλει τον τραγουδιστή να το πει μέχρι να ακουστεί σωστά είναι χρονοβόρο και δεν έχει πάντα αποτέλεσμα γιατί πιθανόν να μη μπορεί να τραγουδήσει καλύτερα... :145:
Ειδικά στην περίπτωση που το project είναι χρηματοδοτούμενο από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, τότε ο χρόνος είναι χρήμα.
Πάντως έχω δει πολλούς/ες υποψήφιους βάρδους που ακόμα και με Autotune/Melodyne δεν "έρχονται" με τίποτα. Κι εντάξει να είναι καμιά αιθέρια ύπαρξη. Συνήθως πρόκειται περί κάποιων ασουλούπωτων μαντραχαλάδων που κάνουν και παράπονα στον ηχολήπτη ότι είναι εκείνος ο υπεύθυνος που τους χαλάει το image!
Δε θα μπορούσα να είμαι με τίποτα ηχολήπτης σε μη δικά μου projects.

Reaction score
0

Ρε gmt
Γιατι προσπαθειται να κανετε τους αφωνους ... καναρινακια
Δεν μπορω να το καταλαβω.
Να το πουν και να το ξαναπουν 200 φορες μηπως και στρωσουν (αν δεν κλεισουν),αν οχι,να το πει κανενας αλλος που να μπορει.
Δαναε αν μου πεις που ηχογραφεις θα ελθω και εγω να γινω τραγουδιστης διοτι μονος μου δεν μπορω να με ηχογραφησω...Δεν με υποφερω απο τα φαλτσα.
Τι λες θα με αντεξεις????????
Δυστυχως ομως δεν διαθετω καλα μπουτακια........................... (αυτο για να σκεφτεις καλυτερα την απαντηση σου) χα χα χα
:143: ...έχω αντέξει και χειρότερους!!!!

Mακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα.... όταν όμως η κυρία π.χ. "προωθείται" από την Ψ εταιρία, πρέπει να κουρδιστεί οπωσδήποτε....

και άστην μετά να "καθαρίσει" στο σκυλάδικο που θα πάει...

Reaction score
0

Όταν μια εταιρεία αγοράζει ώρες σε ένα studio για την ηχογράφηση του καλλιτέχνη της και αυτός δεν το 'χει τι άλλο μπορεί να κάνει ο ηχολήπτης;;;
Θα προσπαθήσει να "συμμαζέψει" το αποτέλεσμα , γιατί είναι και δικό του προϊόν.
Το να βάλει τον τραγουδιστή να το πει μέχρι να ακουστεί σωστά είναι χρονοβόρο και δεν έχει πάντα αποτέλεσμα γιατί πιθανόν να μη μπορεί να τραγουδήσει καλύτερα...
Ειδικά στην περίπτωση που το project είναι χρηματοδοτούμενο από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, τότε ο χρόνος είναι χρήμα.
Πάντως έχω δει πολλούς/ες υποψήφιους βάρδους που ακόμα και με Autotune/Melodyne δεν "έρχονται" με τίποτα. Κι εντάξει να είναι καμιά αιθέρια ύπαρξη. Συνήθως πρόκειται περί κάποιων ασουλούπωτων μαντραχαλάδων που κάνουν και παράπονα στον ηχολήπτη ότι είναι εκείνος ο υπεύθυνος που τους χαλάει το image!
Δε θα μπορούσα να είμαι με τίποτα ηχολήπτης σε μη δικά μου projects.
α. μωρε έρχονται .... γι΄αυτούς....

β. xfader, don't play with my pain :142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569

β. xfader, don't play with my pain :142:
Και σίγουρα θα σου έχουν τύχει αρκετές φορές κάποιοι που νομίζουν ότι το πρόβλημα στο κομμάτι τους (για να γίνει επιτυχία στον τομέα του) είναι καθαρά τεχνικό, βγάζοντας στην απέξω, έμπνευση, ικανότητες, ερμηνεία κλπ
Σε πόσους θα έχεις κόψει το μέλλον κι εσύ... :137:

Reaction score
8
Ωρε παιδια κλευτοπουλα
Εγω παντως οσες φορες χρησιμοποιησα το autotune (ελαχιστες), ποτε δεν ειχα προβλημα.Δεν λεω ...ειναι λιγο παλουκι αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο (εκπληκτικο θα ελεγα).
Οταν δε ακουσα και το Harmony Engine εκει ειναι που πεταξα στους 7 ουρανους...
Τελικα αυτο το ματζαφλαρι κοικλοφορει στην αγορα (σπασμενο)..............χι χι χι

Reaction score
0

Και σίγουρα θα σου έχουν τύχει αρκετές φορές κάποιοι που νομίζουν ότι το πρόβλημα στο κομμάτι τους (για να γίνει επιτυχία στον τομέα του) είναι καθαρά τεχνικό, βγάζοντας στην απέξω, έμπνευση, ικανότητες, ερμηνεία κλπ
Σε πόσους θα έχεις κόψει το μέλλον κι εσύ...
Σε κανέναν!

Ισα-ισα, που φεύγουν ενθουσιασμένοι!

Μετά την κυκλοφορία του CD...... τους φταίνε τα πάντα, εκτός από τους εαυτούς τους!!!! :142::142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.569

Βγήκαν νέα updates για τους φανατικούς της Melodyne.

There are new updates available for almost all Melodyne editions: Melodyne studio and Melodyne cre8 come as Version 3.2.2.2 now, while Melodyne essential and Melodyne uno have been updated to Version 1.8.1.3.
These service updates improve the general stability of the program and contain numerous enhanced details. Among other things, a ReWire problem was fixed that could lead to unexpected behaviour.

Επίσημο link για download

Reaction score
11
θα μπορουσε καποιος να μας βοιηθισει πως δουλευει το melodyne και αν εχει καποια διαφορα το vst απο το standalone προγραμμα , συγνωμη αλλα δεν ξερω αγγλικα καλα δε μπορω να καταλαβω απο το manual και απο τα video πολλα πραγματα , δεν ειμαι επιδοξος τραγουδιστης απλα παιζω μπουζουκι και γραφω μερικα κομματια και φωνη (ενταξει δε ειμαι τελειως αφωνος πιστευω ) κανω και καποιες ασκησεις φωνητικων αλλα σε καποια σημεια χρειαζομαι λιγο βοηθεια :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7