Chan chan...........

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Chan chan...........

Εχεις χάσει επεισόδια...

Στην επόμενη συνάντηση να είσαι και... όλο και κάτι θα έχω...

Ωχ...εχασα επεισοδια....:443:

Παντα κατι ...........:619:καλο ειχες εκει !!!!!!!

Παντα τετοια:615::626:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Chan chan...........

Υπάρχει βάθος σαφώς αλλά το Chan chan ειδικά έχει μεγάλο πλάτος σκηνής και ένα ρυθμό που σε τρελλλλλαίνει !!! :111:

Reaction score
4

Το παν στο βάθος, είναι να βρεις το σωστό όργανο μέτρησης....
Υπάρχουν βέβαια και βοηθητικοί πίνακες που το κάνουν πιο εύκολο...:137:

1η οργιά μια δερμάτινη λωρίδα
2η οργιά δύο δερμάτινες λωρίδες...............................
5η οργιά μια λωρίδα λευκής λινάτσας
6η οργιά μια λωρίδα λευκής λινάτσας και μια δερμάτινη
7η οργιά μια λωρίδα λευκής λινάτσας και δύο δερμάτινες...............................
10η οργιά ένας μεγάλος κόμπος
11η (όπως στη 1η)
15η οργιά δύο λωρίδες λευκής λινάτσας
16η (όπως στην 6η)...............................
20η οργιά δύο μεγάλους κόμπους.

Reaction score
59
Το πραγματικό πλάτος και βάθος το απολαμβάνεις σε μια ειδική κοπή HQ 180g Maxi Single του Chan-Chan από την Classic records που έχω ως αντιπρόσωπος και που δεν διατίθεται στο εμπόριο. Άμα την ακούσεις μετά πετάς ό,τι έκδοση έχεις, αρχίζοντας από το σπάσιμο του σκληρού δίσκου και συνεχίζεις.... Λ.Σ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Δε βαριέσαι. Το American Prayer σε original pressing είναι καλύτερο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Μακάριοι λοιπόν όσοι δεν στηρίζουν την ευτυχία σε κάθε λογής...πρέσσες:612:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.878

Μακάριοι λοιπόν όσοι δεν στηρίζουν την ευτυχία σε κάθε λογής...πρέσσες:612:
έτσι ακριβώς! :126:

θα μας "βάλεις τα γυαλιά" εσύ τελικά... :144:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.878

πάντως, το να κυνηγάς τον ήχο του Chan chan με εκδόσεις που δε κυκλοφορούν καν (λες κι όλοι οι υπόλοιποι δε το φχαριστιούνται δηλαδή..), είναι το στάδιο του "μάζεψε τα μπογαλάκια σου και περιπάτει":

γιατί την μαγεία αυτής της μουσικής δε την κυνηγάς σε καμιά περίπτωση (ιδίως εν έτει 2010) μ'αυτό:

αλλάξαν οι καιροί, βρε!!!!

Reaction score
59
Δεν τον κυνήγησα, απλά έτυχε να έχω ένα δείγμα σαν αντιπρόσωπος. Μάλιστα η μια πλευρά είναι σε 33 1/3 στροφές και η άλλη σε 45 το ίδιο εννοείται το Chan Chan.
Απλά το ανέφερα, μάλλον δεν θάπρεπε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, το avsite θα είναι για άλλο σκοπό, άργησα να το καταλάβω. Είμαι και Πόντιος βλέπετε, ελπίζω να καταλαβαίνετε. Λ.Σ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.878

οι πόντιοι πάντως δε θίγονται εύκολα, είναι γνωστοί για το πόσο αντέχουν το καλαμπούρι, ελπίζω να καταλαβαίνεις!:126::136:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Δεν τον κυνήγησα, απλά έτυχε να έχω ένα δείγμα σαν αντιπρόσωπος. Μάλιστα η μια πλευρά είναι σε 33 1/3 στροφές και η άλλη σε 45 το ίδιο εννοείται το Chan Chan.
Απλά το ανέφερα, μάλλον δεν θάπρεπε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, το avsite θα είναι για άλλο σκοπό, άργησα να το καταλάβω. Είμαι και Πόντιος βλέπετε, ελπίζω να καταλαβαίνετε. Λ.Σ.
οι πόντιοι πάντως δε θίγονται εύκολα, είναι γνωστοί για το πόσο αντέχουν το καλαμπούρι, ελπίζω να καταλαβαίνεις!:126::136:
Ιδανικό εναλλακτικό σύστημα ηχείων γιά το Chan Chan...Λουλούδια πάνω στο γυμνό μας εγκέφαλο...:142::
http://www.valentine.gr/speaker_flowers_gr.php

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ιδανικό εναλλακτικό σύστημα ηχείων γιά το Chan Chan...Λουλούδια πάνω στο γυμνό μας εγκέφαλο...:142::
http://www.valentine.gr/speaker_flowers_gr.php
Θα με πεθανεις εσυ βρε Butakia κατι φορες!!!!

Θελω να βαλλω και χαμογελα αλλα δεν εχω αυτα τα πωσταλεν που κουνιοντε κιολας!!!!

Reaction score
6
μετα απο αυτο το ενδιαφερον link σου Bhutia, πιστευω οτι θα κατασκευαστουν και αλλα αναλογικα προιοντα απο... κλωναρια και μισχους λουλουδιων ,

Βραχιονας απο ....κλαδι τριανταφυλλιας και... ροδοπεταλα,(υπαρχουν ξυλινοι απο παλια π.χ Crace)
πλατω απο πεπιεσμενες μαραγαριτες,
κωνοι απο ...καναβη (αυτοι υπαρχουν και παιζουν αψογα)αλλα οχι ακομα απο τα ...ανθη...
κεφαλη απο ....κοτσανι δενδρολιβανου και νυχτολουλουδου,(υπαρχουν ηδη πολλες καλες ξυλινες π.χ BENZ, CARDAS, KOETSU κλπ.)

Αν πιασει η πατεντα των ....''λουλουδιων ηχειων'' ....οι γυναικες μας θα μας πιεσουν να αλλαξουμε τα υπαρχοντα ηχεια μας που...μαλλον μισουν...με τα.... λουλουδια ηχεια. Αντε να βγουν καλα μπας και ησυχασουμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON