Chesky Launches High-Resolution Download Store

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Χρηστάκη μου, αντιμετώπισε το πρόβλημα όπως νομίζεις. Μόνο μην κάνεις κόπιες από αλλού τα κείμενα σου γιατί γεμίζει το post με άχρηστο κώδικα, γραμματοσειρές κλπ.
[/size][/font]
[/size][/font]
Χρηστάκη, κοίτα λίγο στον καθρέφτη σε παρακαλώ. Έχεις δώσει 30.000€ για ένα πικάπ, πλάκα μας κάνεις?
Μεγαλύτεροι μηχανάκηδες από εσάς δεν υπάρχουν και αυτό δεν χρειάζεται αποδείξεις, είναι προφανές. Αναλογικοφρίκουκες, που στο όνομα της αναλογικής τους μανίας, αρνούνται να ακούσουν μουσική που βγαίνει σε ψηφιακά format. Επιτέλους όχι άλλο κάρβουνο. Αν έχετε καταφέρει να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας με μεγαλοστομίες, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι γύρω σας τρώνε το ίδιο φαί. Σέβομαι την αγάπη στο μέσο, μου προκαλεί απέχθεια η άρνηση σε οτιδήποτε νέο.

Το αυτό Χρηστάκη μου, το αυτό, έχεις και μια ηλικία πλέον... :137:
...
Βρε άκου και λίγο μουσικούλα να ξε-πικραθείς κι άσε τα ανάγωγα λόγια...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Chesky Launches High-Resolution Download Store

εμένα μου φαίνεται ότι οι εταιρίες μας έχουν βρει μ......ες και έχουμε πληρώσει το ίδιο έργο 3 και 4 φορές.Τώρα βρήκαμε τα domnloads και φτου και απο την αρχή.

Reaction score
10
To καθε μεσο εχει τη χαρη του. Για μενα συγκρινουμε δυο διαφορετικα πραγματα.

Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος ομως. Οτι αμα συγκρινουμε ενα κορυφαιο ψηφιακο με κορυφαια ηχογραφηση με ενα κορυφαιο πικαπ με κορυφαια ηχογραφηση, το πικαπ θα ειναι καλυτερο.

Reaction score
877
Mανωλη το rack στη φωτογραφια ειναι αυτο που ειχα πριν το exelixis. Πολυ καλο για τα λεφτα του. Aπο το Ριτσο το πηρες?
Ναι...Αλλά μάλλον θα τ' αλλάξω με ιδιοκατασκευή...Δεν τα χωράει πια...Θα είναι 2 Modules χ 4 ορόφους το καθένα...Είμαι στη φάση της σχεδίασης και της συμψωνίας με τον τεχνικό σύμβουλο(πατέρας)...

Reaction score
23
Ένα κινηματογράφο είπα να πάω και έγινε του κουτρούλη ο γάμος. Δεν με βλέπω καλά, θα τα πουλήσω όλα και θα το ρίξω στην οργανοπαιξία.
Έχεις και τον Μιχάλη, που κάθε είκοσι λεπτά αλλάζει γούστα. Το πρωί ψάχνει ηχεία και το βράδι για θύρα Fire Wire. Μου φαίνεται, θα παραγγείλω μερικές άσπρες ρομπίτσες, αχρείαστες να είναι. Λέω να τις κάνω καλοκαιρινές, γιατί δεν το βγάζουμε το καλοκαίρι… Πουλάω μοτοσακό με μπαγαζιέρα ή το ανταλλάσω με πικάπ ιδίας αξίας.

Reaction score
10
Ρε Δολοφονακη ποιος ψαχνει για ηχεια? Πλακα με κανεις ρε φιλαρακ, που λεει και ο Τσαρουχας.....
Πηρες το τηλεφωνο που σου'πα?:116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε άκου και λίγο μουσικούλα να ξε-πικραθείς κι άσε τα ανάγωγα λόγια...
Να σου πω Χρηστάκη μας. Η υπομονή έχει και όρια.
Δεν μπορείς να είσαι μονίμως αγενής και ανάγωγος και να κατηγορείς μετά τους άλλους γι αυτό. Η καλή διάθεση και η ασυλία έχουν ένα όριο και εσύ δείχνεις να μην εκτιμάς τίποτα, αφού συμπεριφέρεσαι λες και σου χρωστάμε κάτι. Σου έχω δώσει το ελεύθερο να συμμετέχεις εδώ γιατί οι απόψεις σου μπορεί και να βοηθήσουν κανέναν χριστιανό. Αν θέλεις όμως να συνεχίσεις, σε παρακαλώ να προσέχεις τις εκφράσεις σου για να μην λαμβάνεις παρόμοιες απαντήσεις. Αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε. Σε παρακαλώ πάρα πολύ.

Τέλος, παρακαλώ να μένουμε στο θέμα μας. Δεν μπορεί ο κάθε πικραμένος που ανησυχεί λόγω των εξελίξεων μην χάσει την αίγλη του το βινύλιο, να πηγαίνει την μπάλα στα μνήματα. Ανοίξτε ένα άλλο θέμα να το συζητήσουμε.

...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Chesky Launches High-Resolution Download Store

To καθε μεσο εχει τη χαρη του. Για μενα συγκρινουμε δυο διαφορετικα πραγματα.

Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος ομως. Οτι αμα συγκρινουμε ενα κορυφαιο ψηφιακο με κορυφαια ηχογραφηση με ενα κορυφαιο πικαπ με κορυφαια ηχογραφηση, το πικαπ θα ειναι καλυτερο.
Και για μένα ισχύει αυτό αλλά με την διαφορά ότι η μουσική από τα βινύλια είναι πολύυυυυυυ περιορισμένη.
Για να αποδώσει τα μέγιστα το κορυφαίο πικάπ (που λέτε) πρέπει να ακούσεις ειδικούς δίσκους, με ανάλογο (αναλογικό) τρόπο ηχογράφησης+μέσο (master) και μουσική από ακουστικά όργανα.
Πολύυυυυυυυυ . . . . . . . . περιορισμένη.
Σύχρονη jazz ας πούμε ΔΕΝ μπορεί να την αναπαράγει όπως το cd. (Δείτε τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες ενός σύγχρονου studio σε σχέση με αυτό του '60).

Έτσι το θέμα 'μουσική' μετά από τόσους περιορισμούς (γκάμα) καλό θα είναι να μην το αναφέρετε.
Η μουσική 'πέθανε' γιατί δεν την ψάχνεται πια.... και όχι γιατί δεν υπάρχει !

Η δική μου πρόβλεψη για το μέλλον είναι ότι η μουσική θα αναπαράγεται από servers και μερικές ( Ηι-Εnd ? ) θα έχουν ένα φίλτρο που θα ονομάζεται "phono".
Θα το ενεργοποιείς και θα ακούς όπως από βινύλιο :137:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.093
Ένα κινηματογράφο είπα να πάω και έγινε του κουτρούλη ο γάμος. (...)
Σινεμά είχες πάει ρε; Εγώ νόμιζα ότι δεν έβγαινες επειδής είχες πάει τη στολή στο καθαριστήριο...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.093

Πάρε τώρα μερικά links από ακροάσεις μελών του A.C.A. στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και στο ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON:

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2465

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2374

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2474

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2459

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2454

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2325

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=753

Να δω πότε θα ωριμάσεις στα επιχειρήματα σου...

Ρε Αντρέα, δεν πιστεύω να έχεις βάλει κι εσύ χαφιέδες να παρακολουθούν πού πάμε και τί ακούμε, ε;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Οι εξελίξεις του TOPIC αφορουν το CONSUMING και ΟΧΙ το HI FIDELITY...

Νικολάκη μου,

Σας αφήνω να συνεχίσετε τη συζήτηση με τα επιχειρήματα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ σας, τα οποία και εντός θέματος είναι και ΑΠΟΔΕΚΤΑ απο το "σεβαστό" σας Φορουμ...

Κατά τα άλλα ξήνεστε και απορείτε, γιατί έχετε το 1/7 της κυκλοφορίας σε σχέση με το AVClub!!!

Να μη σου πω το άλλο ε; Τώρα ακούω βινύλιο και αυτώνω τα αυτά, να δεις πως το λεν... Α ναι!, τους κάνω ρηβιού. Από τη σειρά Καλησπέρα κ. Έντισον του Γιώργου του Παπαστεφάνου. Άντζελα Κάρι, "Δεν μπορώ να το πιστέψω", των Κ. Σεϊτανίδη και Κ. Κοφινιώτη. Και γαμώ τα ταγκά μιλάμε. Όχι σαν τις κρυοκωλομποσανόβες που ακούν αυτοί οι αμόρφωτοι με τους οποίους καταδέχεσαι να συζητείς. (Πώς φαίνεται πως δεν θα γίνεις ποτέ πραγματικός χαϊεντάς, παλιοκουβανοχορευταρά δανδή, μουααααα, χα, χα!)
Να σου πω κάτι ακόμα. Πες του να πάει στο YouTube να δει κανένα βιντεάκι με Zarah Leander, Marlene Dietrich ή Edith Piaff, μπας και ξεστραβωθεί το τούβλο. Το τούβλο...
Και κάτι άλλο Νικολάκη,

Οι εξελίξεις στις οποίες αναφέρεσαι, αφορουν το CONSUMING και ΟΧΙ το HI FIDELITY...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Οι εξελίξεις του TOPIC αφορουν το CONSUMING και ΟΧΙ το HI FIDELITY...

Νικολάκη μου,

Σας αφήνω να συνεχίσετε τη συζήτηση με τα επιχειρήματα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ σας, τα οποία και εντός θέματος είναι και ΑΠΟΔΕΚΤΑ απο το "σεβαστό" σας Φορουμ...

Κατά τα άλλα ξήνεστε και απορείτε, γιατί έχετε το 1/7 της κυκλοφορίας σε σχέση με το AVClub!!!

.
:142::142::142::142::142::142::142:
τα προσεξες τα γελια? 7 ειναι!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χρηστάκη μου,
Κατ' αρχάς πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου γιατί τα μαργαριτάρια βγάζουν μάτι. Δεύτερον πήγαινε να διαβάσεις καλύτερα τα στατιστικά γιατί τα συμπεράσματά σου είναι εντελώς λανθασμένα. Ρώτα και την κουτσή Μαρία. Τρίτον, μπορείς να ανησυχείς για το δικό σου φόρουμ* και την πενιχρή συμμετοχή του κόσμου σε αυτό και όχι για τα φόρουμς στα οποία είσαι μπαναρισμένος λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

*Ζητώ συγγνώμη για τον ατυχή προσδιορισμό. Φόρουμ είναι ένα μέρος στο οποίο γράφει πολύς κόσμος τις απόψεις του, με την ανάλογη ελευθερία έκφρασης και όχι ένας τόπος λογοκρισίας από έναν admin που κάνει ότι θέλει με τα password των μελών του. :126:

Κατά τα άλλα, περαστικά! Μην ακούς μουσική, περίμενε τις νέες κυκλοφορίες σε βινύλιο. Όπου να 'ναι θα βγουν. :114:

...

Reaction score
0
Καλά ακόμη με αυτόν ασχολείστε;Δεν υπάρχει πιο ιδανικός άνθρωπος για να χύνει κάθε τόσο την καρδάρα με το γάλα.
Μπράβο στην Τσέσκυ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Chesky Launches High-Resolution Download Store

Ερώτηση:Κατέβασε κανείς κάποιο κομμάτι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members