Cinemateq scaler problem?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Προκειμένου να προβώ στην αγορά scaler για τον CRT μου κατέληξα στον cinemateq, όμως επρεπε να λύσω το πρόβλημα τών D\A converter 10 bit o scaler, και 14 bit 216!! το 989 της PIONEER. Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?
Φαίνετε οτι το D\A του DVD είναι πολύ ανώτερο?

Reaction score
0
δεν σε καταλαβαινω και εγω δινω πλεκτο απο το868 στο cinemateq και ειναι μια χαρα

Reaction score
0
και που βρηκες το 989 ακομα δεν εχει φυγει απο τηυν Ολλανδια η παραγγελια για
interseys

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Μια ερώτηση έκανα ειναι καλύτερος ο converter του DVD? Εάν ναι γιατι να πάρουμε τον scaler!! H αυτό δεν παιζει ρόλο στην ποιότητα της εικόνας?

Reaction score
0
αλλο το ενα αλλο το αλλο η διαφορα εντοπιζεται στο οτι το 989 δεν αναθμιζεται μεσω δυκτιου οποτε αν καποιος μπορει να σου ρυθμισει το optimazer μπορει να φτασει πολυ ψηλα το 989 που το βρηκες

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Παιδιά δεν ειναι μόνο το PIONEER κυκλοφοράνε και άλλα DVD με 14 bit converters και επειδή δεν μου απαντήσε η εταιρία οταν έστειλα e-mail ρώτησα μήπως ξέρει κανείς στο site.

Reaction score
1
ilias το Cinemateq το εχω εδω και εναμιση χρόνο και ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ στην κυριολεξία..... Πηγή εχω το Pioneer 565A και προβολέα τον 3φακο crt ELLIE 3000SX και απο εικόνα νομίζω οτι πάει άριστα. Λάβε επίσης υποψιν οτι , εκτος απο επεξεργασια κάνει και διαχείρηση σήματος.....και το φτωχό τηλεοπτικό σήμα το βελτιώνει σημαντικά.- :) :) :) :)

Reaction score
0
το εχω δοκιμασει με 2910 3910 757 868 Α1 Α11 9500 και οτι αλλο εχω βρει και μου δουλευει μια χαρα αν θες στην αντιπρ/ια κανουν δοκιμες εγω με το plus ειμαι οκ

Reaction score
0
λοιπον δυο αυτοκινητα εχουν 200 αλογα το καθενα πιο ειναι πιο γρηγορο? Οπως καταλαβαινεις για να παρεις καλυτερη εικονα απο κατι δεν εξαρταται μινο απο ενα παραγοντα αλλα απο αρκετους οποτε δες και κρινε που λεω και εγω

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ξεκαθαρίσατε αρκετά τα πράγματα.
Απο αυτά που είπατε υπολογίζω σε 20 % καλύτερη
εικόνα απο οτι έχω με το RGB τώρα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.368
Members
38.691
Νεότερο μέλος
εψοβασ