Cinemusic - Ανδρεας

Reaction score
6
Απάντηση: Cinemusic - Ανδρεας

Το καλοκαιρι που μας πέρασε εκανα μια αλλαγη στο home cinema μου αφου πλεον εδώ και μερικούς μηνες πεταξα ότι με ταλαιπωρούσε και πλεον βρήκα την υγεια μου στο τροπο που παρακολουθώ τις ταινιες μου .
Αν και ειχα βγάλει φωτογραφίες που έδειχναν βημα βημα το ξηλωμα και ξανά χτίσιμο του χωρου . Δυστυχώς αυτή την στιγμη δεν τις βρίσκω και πολύ φοβαμαι πως κατά λαθος τις εχω σβήσει..
Μεσα στον Αύγουστο και για 12 ολόκληρες μερες ( από το πρωι ως το βραδυ) χτυπιόμουν ξηλώνοντας σε πρωτη φαση τα πάντα , προσθέτοντας νέο πατωμα , σκάψιμο στους τοιχους για να τοποθετηθούν όλα τα καλωδια, στοκαρισμα και βάψιμο.
Ιδου λοιπον οι εικονες του αποτελεσματος…

Εδώ αραζουμε ..
Πανω από τα κεφαλια μας ( καλα βιδωμένη) είναι η βιτρινα με τις μινιατούρες, μινιατούρες που υπαρχουν χώρο αρκετες όπως και cine-poster.

Όχι δεν μου αρεσει το Star trek

Reaction score
6

[IMGl]http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/ggetgh.jpg[/IMGl][IMGr]http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/gregqer9.jpg[/IMGr]

Δεξια και αριστερα κατω από τα μικρα ποστερ εχουν τοποθετηθεί δυο μονιτορ που παιζουν τον ρολο του ψηφιακού ποστερ.
Πισωαπο τις οθονες είναι κρυμμένα δυο media player WD που παιζουν ασταμάτητα εκατοντάδες movie wallpapers .

Reaction score
6

Στο σκοτάδι με ταινία 2:35..

Εχουν γινει μερικές ακομα αλλαγές από το καλοκαίρι ,και ελπιζω κάποια στιγμη να βρω χρονο να κάνω και αλλα .​

Reaction score
180

Αψογος πατριωτη. Γνησιο Σαλονικιωτικο σκηνικό. Για να παιζουν τρελά, τα μεγαλα παιδια. Suuuuuuuuuuuuuu........per.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.381

Που είναι ο βιντεοπροβολέας;:415:

Reaction score
6

Στα σκουπιδια να παει και να μην ξαναρθει
Αγανακτησα με δαυτους ..
Δεν θελω να ξαναδω προβολεα...

Να σημειώσω πως απο τον προβολέα που βλέπετε στις πρώτες φωτο στο ραφι , περασαν άλλοι δυο ( συνολο τρεις μεσα σε τρια χρονια)
Πονεμένη ιστορια…

Reaction score
1.213

Πολυ ομορφος cine χωρος.Αν επιτρεπεται ποια ειναι η τηλεοραση ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Στα σκουπιδια να παει και να μην ξαναρθει
Αγανακτησα με δαυτους ..
Δεν θελω να ξαναδω προβολεα...
Αυτα εγω τα σημειωνω και θα δουμε εαν και κατα ποσο θα συνεχισουν
να ισχυουν...:121:

Πολυ ωραιος ο χωρος με τις συλλογες!:126:

Reaction score
3

Ανδρέα cinemusic, πολύ όμορφος πραγματικά ο χώρος σου! :615:

Μου άρεσε ιδιαίτερα η κυριαρχία του μπλε χρώματος (είναι το αγαπημένο μου σε υφάσματα ) και τα καράβια μινιατούρες που δίνουν ένα ταξιδιάρικο ύφος στο χώρο !!

Σου εύχομαι να απολαύσεις τις ταινίες που θα βλέπεις !!! :107:

Reaction score
6

Αυτα εγω τα σημειωνω και θα δουμε εαν και κατα ποσο θα συνεχισουν
να ισχυουν...:121:
Από οσα σου εχω πει (και στο τηλεφωνο) αυτό βρηκες να σημειώσεις;;
Τσάμπα μελάνη ξόδεψες :126:

Reaction score
0

Πολύ ομορφος ο χώρος σου και οι συλογή απο τις μινιατούρες σου ευχομαι να περνας ευχάριστα τις ωρες σου βλέποντας ταινίες.

Reaction score
6

Τελικά βρήκα τις φωτο από τα παρασκήνια και ιδού το χρονικό της ανακαίνισης

Κατά αρχην να πω πως στην προηγούμενη κατάσταση οι καναπέδες όπως και η τηλεόραση βρισκόντουσαν στις αντίθετες θεσεις από ότι είναι σημερα..
Δηλαδή πολύ απλα η αλλαγή ειχε να κανει και με το αναποδογύρισμα των θέσεων θέασης…
Εδώ λιγο μετα το άδειασμα των επίπλων, κατέβασμα των ποστερ, ξήλωμα του καλοριφερ, και φυσικα ξεκρέμασμα της τηλεόρασης…

Το διάστημα που ηταν ξεκρεμασμένη αναπαυόταν ανάσκελα στην τραπεζαρία

Αυτη η μερια του τοίχου με το καναλι φυσικα ξηλώθηκε..
Από το καναλι περνούσαν τα καλωδια για τον προβολεα και τα surround ηχεια.

Η αλλαγη και μετακίνηση του καλοριφερ εγινε για να μπορέσει να τοποθετηθεί αργοτερα απέναντι το γραφείο ( αλλιως δεν χωρούσε)

Reaction score
6

Ετοιμο το νέο σωμα παιρνει την θεση του. ( αλλαγη εγινε και στο απέναντι σωμα)

Σκάψιμο για να περασουν τα καλωδια που θα κατεβαίνουν από την Tv.
Πραγμα που το ξανα εκανα στο τελος ώστε να τοποθετήσω μεσα στο αυλακι πλαστικο καναλι..

Βεβαια με όλα αυτά τα ποστερ όπως και τα ραφια από την προηγούμενη κατασταση, ο τοιχος ειχε τόσες τρυπες που θα νόμιζε κανεις ότι τον γάζωσε η μαφια..

Συνεπώς στοκαρισμα ολη τη μερα ακομα και από την μερια που ανεβαίνουν τα καλωδια για τα πισω ηχεια.

Reaction score
6

Και τριτο χερι

Εφόσον πλεον δεν υπηρχαν οι τρυπες πανω στο πατωμα για να περασω τα καλωδια αυτή την φορα περασαν γυρω γυρω περιφερειακά του πατώματος αφου αυτό θα άλλαζε με καινούργιο την επομενη μερα..

Τελικα στο σκαμμένο τοιχο τοποθετησα το πλαστικο καναλι για τα καλωδια .
Εκμεταλλευόμενος ενα φύλλο από το καινουργιο πατωμα το πέρασα καπακι στο καναλι που φυσικά γυψαρισα και ιδου..

Reaction score
6

Με στριφωνάκια που αντι για κεφαλι εχουν πάσο και με τέσσερις πεταλουδες… ετοιμο το κάλυμμα των καλωδίων που σημειωτέων δεν προεξέχει από τον τοιχο και ετσι το κιτ με τα player κολλάει τερμα στον τοιχο…

Ε και αφου επιτέλους κρεμάστηκε η τηλεόραση καιρος είναι να μπουν και τα υπόλοιπα επιπλα όπως και η διακόσμηση που ειδατε στις πρώτες φωτο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.171
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS