CIVIC TYPE R 2015

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Παγκόσμια παρουσίαση του Honda Civic Type R Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2014.
http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=1231274359
Επιτέλους και η HONDA μπαίνει δυναμικά στον χώρο των turbo κινητήρων , άντε καιρός ήταν....

:welcome:

Reaction score
7.258
βέβαια τα πολύ καλά νέα είναι οτι θα κυκλοφορήσει τo civic (και άλλα μοντέλα) με δύο μικρότερους τούρμπο κινητήρες 1000 και 1500 κυβικά που προφανώς θα είναι και σε αρκετά λογική τιμή.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
N
βέβαια τα πολύ καλά νέα είναι οτι θα κυκλοφορήσει τo civic (και άλλα μοντέλα) με δύο μικρότερους τούρμπο κινητήρες 1000 και 1500 κυβικά που προφανώς θα είναι και σε αρκετά λογική τιμή.
Άντε με το καλο γιατι θελω ένα jazzaki τουρμπατο για την γυναικα μου.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Παγκόσμια παρουσίαση του Honda Civic Type R Concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2014.
http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=1231274359
Επιτέλους και η HONDA μπαίνει δυναμικά στον χώρο των turbo κινητήρων , άντε καιρός ήταν....

:welcome:
Σιγουρα ειναι υπερβολικά αλλα θα πρεπει πρώτα να το δουμε απο κοντα για να κρίνουμε.

Reaction score
6.655
για ντρακστερ παει? χωρις να γινω μαντης πεζοδρομοκυνηγο το βλεπω, ειχε κανει παλια μια παρομοια κινηση με το φιατ κουπε με βισκοδιαφορικο αλλα παλι πολυ δυναμη μπροστα ....και αξονα λογω κοστους...

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Ωραίο και ποιοτικό αυτοκίνητο με πολλές τεχνολογικές ευκολίες αλλά δεν νομίζω ότι θα στρίψει ποτέ σαν αυτό.....

Reaction score
264
Ωραίο και ποιοτικό αυτοκίνητο με πολλές τεχνολογικές ευκολίες αλλά δεν νομίζω ότι θα στρίψει ποτέ σαν αυτό.....

Πιστευω οτι κατι θα εχουνε φτιαξει ωστε να ειναι πολυ καλο στις στροφες.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Πιστευω οτι κατι θα εχουνε φτιαξει ωστε να ειναι πολυ καλο στις στροφες.
Από αυτά που έχω διαβάσει έχουν ρίξει όλο το βάρος στο κομμάτι του κινητήρα με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω η ανάρτηση,σίγουρα θα είναι αποτελεσματική αλλά όχι στο επίπεδο που έπρεπε να είναι για αυτοκίνητο τέτοιας ιπποδυναμης.

Reaction score
264
Από αυτά που έχω διαβάσει έχουν ρίξει όλο το βάρος στο κομμάτι του κινητήρα με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω η ανάρτηση,σίγουρα θα είναι αποτελεσματική αλλά όχι στο επίπεδο που έπρεπε να είναι για αυτοκίνητο τέτοιας ιπποδυναμης.
Ας ερθει πρωτα να δουμε τι λεει στο δρομο και μετα να βγαλουμε συμπερασματα.Δεν πιστευω στην εποχη μας αμαξι με τετοια τεχνολογια και απο μαρκα με εμπειρια,να πλασαριστει στην αγορα χωρις καλο στησιμο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.923
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou