Clamp σε πικάπ με αναρτηση

Reaction score
2
Καλημερα κυριοι, εχω δυο pic up με αναρτηση μπορει σε αυτά να τοποθετηθεί club και με τι βαρος η θα καταστρεψει τα ελατήρια? Επισεις η λειτουργια της αναρτησης θα αναιρεθει?

Reaction score
29.747
Θεωρητικά τα κλάμπ κάνουν δουλειά. Ομως σε πικ απ με πηγάδι θέλει προσοχή. Μπορεί να φθαρεί η μπίλια ή το πηγάδι.
Αυτό που λέει ο Σπόκ δουλεύει μιάς και πάει και σφίγγει στο spinner χωρίς βάρος.

Reaction score
131
Συμφωνω με τα παραπανω. Οι κατασκευαστες τι λενε? Linn - Thorens
Kαι εγω δεν πιστευα οτι κανουν δουλεια, μεχρι που εβαλα κλαμπ σε ενα Roksan Radius: εσφιξε ο ηχος ,αλλα σε καποιους απλους δισκους δεν τους βοηθησε. Μικρη διαφορα βεβαια.

Reaction score
30.456
Καλημερα κυριοι, εχω δυο pic up με αναρτηση μπορει σε αυτά να τοποθετηθεί club και με τι βαρος η θα καταστρεψει τα ελατήρια? Επισεις η λειτουργια της αναρτησης θα αναιρεθει?
Παλαιότερα, τα πικάπς ετοποθετούντο στα clubs και όχι τα clubs στα πικάπς.:D

Reaction score
2
Παλαιότερα, τα πικάπς ετοποθετούντο στα clubs και όχι τα clubs στα πικάπς.:D
Kακε....(καλο παντως)
[DOUBLEPOST=1517201807][/DOUBLEPOST]
Δε χρειάζονται αυτες οι παπαριές, τόσα χρόνια ακούγαμε μια χαρα και χωρις «βάινιλ κλαμπ».

Με τα λεφτά που κάνουν, πάνε πάρε κανά βινύλιο καλύτερα, πιες και κανά καϊφέ.
Τα club υπαρχουν (υπαρχει προσβαση σε φιλο μηχανουργο) και δωρεαν, σε παλαιοτερο πικαπ χωρις αναρτηση ειχα η διαφορα υπηρχε (στο ματι κυριως)
απλως τωρα δεν γνωρίζω τι γινεται λογω αναρτησης.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.729
Δυστυχώς τα περιφερεικα clamp - που είναι ακριβά και δεν ταιριάζουν παντού - κάνουν δουλειά, ειδικά σε μη επίπεδους δίσκους

Κατά τ άλλα, τα clamp γενικά αλλάζουν ελαφρώς τον ήχο, ειδικά τις χαμηλές,,, το εάν αυτό είναι βελτίωση, είναι υποκειμενικό και ανά περίπτωση

Υπάρχει φυσικά και ο συνδυασμός των δύο ανωτέρω εφαρμογών,,, vpi, Clearaudio κλπ

ΥΓ - μήπως θα μπορούσε κάποιος να διορθώσει το ορθογραφικό λάθος του τίτλου;
[DOUBLEPOST=1517206841][/DOUBLEPOST]OK, διορθώθηκε, τώρα το είδα

Reaction score
1.754
Θα᾽λεγα να το αποφὐγεις. Εξ᾽ἀλλου εἰναι σπαστικὀ το βα᾽λε-βγἀλε κἀθε φορἀ, ειδικἀ ὀταν εἰσαι πἀνω στηγκἀβλα νἀκοὐσεις ποτ-πουρἰ και βἀζεις ἐνα μὀνο κομμἀτι απὀ κἀθε δἰσκο, εκεἰ σἰγουρα το καταργεἰς.
Εἀν ἐχεις απὀ κἀτω τσὀχα, καλὐτερα να μη βἀλεις τἰποτα απὀ επἀνω, γιατἰ θα χαλἀσεις το οριζὀντιο επἰπεδο του δἰσκου, οπὀτε και το αζιμοὐθιο θα χρειαστεἰ ρὐθμιση.
Αφοὐ ἐχεις πλατὀ μικρἠς μἀζας αναρτημἐνα, να προτιμἠσεις τὐπου σφιγγτἠρα και ὀχι βαρὐδι.
Γενικἀ απὀφυγε να ἐχεις πἀνω και κἀτω μαλακἐς επιφἀνειες, γιατἰ κὀβουν τον αἐρα και στρογγυλεὐουν τις αιχμἐς, κἀτι κουρεὐουν, κἀτι πνἰγουν, δεν ακοὐγεται πιἀ ελεὐθερα ψηλἀ.
Εγὠ κατἐληξα σε συνδιασμὀ mat-clamp απὀ γραφἰτη Boston Acoustics MAT-2/Chameleon Audio (αλλἀ τα τελευταἰα 25 χρὀνια δεν εἰχα κανἐνα πικἀπ με ανἀρτηση)

Reaction score
30.456
Χάρη λάθος τρόπο βρήκες να την πείς στον άνθρωπο. Εκανε ένα λάθος ε καί?
Για κάτσε ρε Γιάννη...
Τι εννοείς του την είπα;
Πλακιτσα κάνω..και αν κρίνω από την απάντηση του, τουλάχιστον αυτός το κατάλαβε.
[DOUBLEPOST=1517243205][/DOUBLEPOST]
Kακε....(καλο παντως)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Πικαπ με clamp και αναρτηση Αriston,Pink Triangle,Michell,Oracle.....αλλα οχι βαρια.Επισης Project 6.1,6.9
Και η αναρτηση δεν παθαινει τιποτα ουτε με βαρυ clamp απλα θα θελει ρυθμιση.

Last edited:

Reaction score
2
Πικαπ με clamp και αναρτηση Αriston,Pink Triangle,Michell,Oracle.....αλλα οχι βαρια.Επισης Project 6.1,6.9
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις ήδη τα έχω βάλει, μαλλον δεν υπαρχει διαφορά θα ‘δούμε.

Reaction score
81
Η χρήση clamp σε πικάπ με ανάρτηση δεν ωφελεί ιδιαίτερα, και μάλιστα μόνο σε σπανιότατες περιπτώσεις. Το βάρος του clamp επηρεάζει την ενδοτικότητα των ελατηρίων της ανάρτησης και αλλοιώνει την συμπεριφορά της, μόνο προς το χειρότερο.

Ένα ελαφρύ clamp θα επηρεάσει λιγότερο την λειτουργία της ανάρτησης.

Reaction score
130
Διαβαζοντας κ εγω εδω..εχω το .clamp michel ..σε πικαπ αναρτησης.. για ματ εχω της wooden bull που ειναι μισο jellycork και μισο δερμα... με το clamp dεν ακουσα καμια διαφορα 2 χρονια που το εχω... περισσοτερο με το ματ καταλαβα διαφορα... εκτος αν ειναι ιδεα μου..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt