- Reaction score
- 20
Απάντηση: Class A Stereophile
Θεέ μου! Τί ήθελα και μίλησα?!?!?! :138::121::108::110:
Θεέ μου! Τί ήθελα και μίλησα?!?!?! :138::121::108::110:
να σου πω την αληθεια και εγω το Heritage θα επαιρνα αν μπορουσα να δωσω τοσα λεφτα και ελα βαλε οποιο πικαπ θελεις διπλα του να το κανει σκονη....Τι να πω, μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω.
Με τα ίδια λεφτά παίρνω το Heritage ή το ολοκληρωμένο EMM LABS XSD1 και παίζω 2 κλάσεις πάνω από οποιδήποτε πικάπ. :126: Και με ατελείωτη μουσική...:126:
Αν δεν απατωμαι επιχείρηση είναι, ούτε κοινοφελές ίδρυμα ούτε κοινωνικό ιδρυμα ανάπτυξης των επιστημών.:140:ναι, όλοι μας είμαστε περήφανοι που είμαστε οι μεγαλύτεροι απατεώνες στον πλανήτη.
μπορούμε φυσικά να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. (απατεώνες.) το ΔΝΤ θα φροντίσει γι'αυτό.
άσε μας βρε αδερφέ με τον έρωτα της πατρίδας για το μισού εκκατομυρίου ευρώ μισό ηχοσύστημα...
αν είναι μάγκες και ξέρουν τη δουλειά, να φτιάξουν ένα φόνο στο κοστολόγιο του DACT που να είναι καλύτερο από το DACT και με ακόμα περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης, πιο χρηστικές, πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από ότι με τζαμπεράκια.
δε σου λέω το φόνο να κοστίζει 200 ευρώ. Να κοστίζει 1 χιλιάρικο. Για να μπορώ να το πάρω εγώ. Όλος ο κόσμος δηλαδή.
και να μη μιλήσουμε για το ποιο είναι το καλύτερο φόνο. (το ψηφιακό). δεν ενδιαφέρει καθόλου αυτή η συζήτηση.
το να κατασκευάζουν οι μάγκες στην "ύψιλον" κάτι ευάκουστο στα 40 χιλιάρικα, και να έχουν βρει το κατάλληλο τάργκετ γκρουπ για άρμεγμα, ναι, μαγκιά τους, αλλά δε μου προσφέρουν εμένα τίποτα, ούτε στην τεχνολογία δε προσφέρουν κάτι καινούριο, μόνο στην τσέπη τους προσφέρουν, τι να θαυμάσω δηλαδή, το Α στο στερεοφίλ ή τα χιλιάρικα που τσεπώνουν? βρε άντε...
καληνύχτα κι όνειρα γλυκά...