Class A Stereophile

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Class A Stereophile

Τι να πω, μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω.

Με τα ίδια λεφτά παίρνω το Heritage ή το ολοκληρωμένο EMM LABS XSD1 και παίζω 2 κλάσεις πάνω από οποιδήποτε πικάπ. :126: Και με ατελείωτη μουσική...:126:
να σου πω την αληθεια και εγω το Heritage θα επαιρνα αν μπορουσα να δωσω τοσα λεφτα και ελα βαλε οποιο πικαπ θελεις διπλα του να το κανει σκονη....

Reaction score
784
Re: Απάντηση: Re: Class A Stereophile

ναι, όλοι μας είμαστε περήφανοι που είμαστε οι μεγαλύτεροι απατεώνες στον πλανήτη.

μπορούμε φυσικά να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. (απατεώνες.) το ΔΝΤ θα φροντίσει γι'αυτό.

άσε μας βρε αδερφέ με τον έρωτα της πατρίδας για το μισού εκκατομυρίου ευρώ μισό ηχοσύστημα...

αν είναι μάγκες και ξέρουν τη δουλειά, να φτιάξουν ένα φόνο στο κοστολόγιο του DACT που να είναι καλύτερο από το DACT και με ακόμα περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης, πιο χρηστικές, πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από ότι με τζαμπεράκια.

δε σου λέω το φόνο να κοστίζει 200 ευρώ. Να κοστίζει 1 χιλιάρικο. Για να μπορώ να το πάρω εγώ. Όλος ο κόσμος δηλαδή.

και να μη μιλήσουμε για το ποιο είναι το καλύτερο φόνο. (το ψηφιακό). δεν ενδιαφέρει καθόλου αυτή η συζήτηση.

το να κατασκευάζουν οι μάγκες στην "ύψιλον" κάτι ευάκουστο στα 40 χιλιάρικα, και να έχουν βρει το κατάλληλο τάργκετ γκρουπ για άρμεγμα, ναι, μαγκιά τους, αλλά δε μου προσφέρουν εμένα τίποτα, ούτε στην τεχνολογία δε προσφέρουν κάτι καινούριο, μόνο στην τσέπη τους προσφέρουν, τι να θαυμάσω δηλαδή, το Α στο στερεοφίλ ή τα χιλιάρικα που τσεπώνουν? βρε άντε...

καληνύχτα κι όνειρα γλυκά...
Αν δεν απατωμαι επιχείρηση είναι, ούτε κοινοφελές ίδρυμα ούτε κοινωνικό ιδρυμα ανάπτυξης των επιστημών.:140:

Reaction score
20
Απάντηση: Class A Stereophile

...και πριν αλέκτωρ λαλήσει... :121:

Vitus Audio MP-P201 Masterpiece Series phono preamplifier
Michael Fremer-July, 2010

This massive, two-box beauty from Denmark costs $60,000, and I wish I could tell you it wasn't really better in most ways than the already outlandishly priced and sonically superb Boulder 2008. I can't.

...compare it with whatever you own, and unless you are a confirmed tubeaholic, if you've got the krone, prepare to shell out. Designer Hans-Ole Vitus claims that this method has already sold more than a few units of his mundanely named product.

The first late evening I spent with it had me yelling, loudly and often, to no one in particular, "Are you f***ing kidding me?"

If you can look yourself in the eye and spend $60,000 on a phono preamp, you need to hear Vitus Audio's MP-P201. You need to hear it even if you haven't got the $60k --just so you know what awaits you, should you strike it rich.

http://www.stereophile.com/phonopreamps/vitus_audio_mp-p201_masterpiece_series_phono_preamplifier/

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88