CLASS D απο την Musical Fidelity

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: CLASS D απο την Musical Fidelity

60w στα 8Ω νομίζω οτι λέει και γύρω στα 1500$,περίπου 950£.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: CLASS D απο την Musical Fidelity

στη δοκιμη του hifi choice λεει 65-100W/8-4Ω και 800£. Πολυ καλα σχολια το review

Reaction score
7.114

παντως στη χωρα μας ισχυει η αναλογια λιρας-ευρω,οσο πωλειται στην Αγγλια τοσο πωλειται και σε ευρω στη χωρα μας,εκτος ελαχιστων και πολυ μικρων διαφοροποιησεων. Αν λοιπον κοστιζει 800 ευρω και ειναι τοσο καλος οσο λενε τα αστερακια στο hi-fi choice δεν ειναι και ασχημα....Παντως ειναι ενας ενισχυτης με ειδικη αποστολη,να συνοδευει το m1-clic της εταιρειας.Δεν νομιζω να επεταχθει η εταιρεια σε μοντελα ταξης D προς τα πανω.

Reaction score
1.772

100 watt δεν ειναι λιγα.

για τουιτερ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Αν κάνει καλές πωλήσεις μην σας εκπλήξει η δημιουργία και άλλων τέτοιων ενισχυτών...

Reaction score
9

Διάβασα το σχετικό review σε Βρετανικό περιοδικό, αλλά ψιλοπαπογοητεύτηκα. Ο λόγος είναι ότι περίμενα να γίνουν συγκρίσεις με τον ανταγωνισμό, είτε με κριτήριο την τιμή, είτε την ισχύ, είτε την κατασκευή (ClassD). Ένα μηχάνημα που αφενός είναι εκτός παραγωγής και αφετέρου κόστιζε καινούργιο πολύ περισσότερο δεν νομίζω ότι είναι "ανταγωνισμός". Αν ήθελε ντε και καλά να κάνει σύγκριση με μηχάνημα της ίδιας εταιρείας γιατί δεν διάλεξε κάποιο τρέχον μοντέλο? Η μήπως έτσι θα έκανε ζημιά, ενώ η σύγκριση με ένα μοντέλο εκτός παραγωγής είναι ασφαλής και ανώδυνη?

Κατά τα λοιπά εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ενισχυτής, τα σχόλιά μου δεν είναι για το μηχάνημα αλλά για τον τρόπο που έγινε το review.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.121
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON