Class D - Eνήλικας ή Mωρό?...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εμένα πάντως ο Άη Βασίλης θα μου φέρει ένα Τ-Amp on Steroids φέτος! 110 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά απο Hong Kong. Άντε γιατί με έχει φάει η περιέργεια τόσο καιρό (από το πρώτο review του original t-amp στο TNT-Audio)... 8)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.152
Μυστικό: άμα βρείτε πουθενά να πουλάνε ΤΑ 104Α ή και ΕΒ-ΤΑ 104Α, αγοράστε τα ή πείτε μου να πάω να τα αγοράσω...... 8) Στείλτε μου pm, οκ? :D

Τα "ρούφηξε" όλα η SONY (αν δεν κάνω λάθος) 3 μήνες αφού εμφανίστηκαν, επίσης αγόρασε τα δικαιώματα χρήσης και ό,τι είχε σχέση με αυτά, και προς το παρών τα έχει εξαφανίσει από την αγορά. Θέμα "μάρκετινγκ" υποψιάζομαι.... 8)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Κώστας Φ. said:
Εμένα πάντως ο Άη Βασίλης θα μου φέρει ένα Τ-Amp on Steroids φέτος! 110 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά απο Hong Kong. Άντε γιατί με έχει φάει η περιέργεια τόσο καιρό (από το πρώτο review του original t-amp στο TNT-Audio)... 8)
Κώστα αν είναι να παραγγείλεις τον TA-10 πάρε και ένα κομμάτι για μένα!
(σου στέλνω pm)

Reaction score
3.085
Reviewers και Class D

Central said:
Βασίλη οι εκτιμήσεις των "reviewers" περί ανωμαλιών στην αναπαραγωγή των υψηλών που τείνουν να συμφωνούν έχουν κάποια βάση ή μας ταίζουν κουτόχορτο???
Διάβασα κι εγώ το άρθρο (ποιό άρθρο δηλαδή, συζήτηση "υψηλού" επιπέδου ήταν) στο περιοδικό (συνδρομητής γαρ εδώ και 15 χρόνια).

Νομίζω πως και οι δυό πλευρές έχουν τα δίκια τους, πέραν της προσπάθειας ανάδειξης των εμπορικών (και άλλων) συμφερόντων. Πάντως πιστεύω πως δεν θα αργήσει η εποχή των ψηφιακών να επικρατήσει. Είναι μαθηματικά βέβαιο, όσο γίνονται προσπάθειες για βελτίωση του τελικού αποτελέσματος, συνδυασμένες με την προσπάθεια να κρατηθεί χαμηλά το κόστος στον καταναλωτή (διάβαζε: περιορισμός των τρελλών υπερκερδών των κατασκευαστών των ψηφιακών, μιας και δεν τους στοιχίζουν τίποτα), θα γίνεται όλο και πιο πλησιάσιμη η τεχνολογία από τους απανταχού audiophiles και τελικά θα επικρατήσει.

Αλλα γιατί να μας ενδιαφέρουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ οι εκτιμήσεις των reviewers; Δηλαδή εμείς δεν έχουμε δυνατότητα να εκτιμήσουμε προϊόντα και καταστάσεις;

Δε λέω, χρήσιμοι και οι reviewers, αλλά ας κρατάμε τα χρήσιμα μόνο κι ας πετάμε την αχρηστία.

Μια μικρή παρέμβαση μόνο. Είχα την τύχη να ακούσω επί μακρόν (για βδομάδες) τα μικρά θαύματα DAD-M100Pro της Flying Mole (1x160 Wrms), να οδηγούν από τα Paradigm Studio 100 μέχρι τα Wilson Sophia. Δεν λέω πως ήταν τέλεια, αλλά πιάνανε πολύ περισσότερο από τα λεφτά τους. Τελεία και παύλα.

Άντε καληνύχτα τώρα, πάω για ύπνο.

Reaction score
298
Re: Reviewers και Class D

Παναγιώτης Μελάς said:
Αλλα γιατί να μας ενδιαφέρουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ οι εκτιμήσεις των reviewers;
Γιατί συνήθως βγάζουν γέλιο :mrgreen:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.152
RDoherty said:
costas EAR said:
να πουλάνε ΤΑ 104Α ή και ΕΒ-ΤΑ 104Α, αγοράστε τα ή πείτε μου
Tι είναι αυτά? :lol:
Αυτά είναι αυτά:
www.muzykmarcin.private.pl/plik/ta104.pdf

Αυτά που έβαλε ο bro στη φωτό είναι τα καπάκια από (σπασμένα) τσιπάκια, από αυτά δηλαδή... :lol: :lol:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Κώστας Φ. said:
Κώστα αν είναι να παραγγείλεις τον TA-10 πάρε και ένα κομμάτι για μένα!
(σου στέλνω pm)
Σπύρο, η παραγγελία είχε ήδη γίνει όταν έγραφα το μήνυμα. :?

Για την ακρίβεια, ένα βράδυ που τα πίναμε με δύο φιλαράκια πιάσαμε την κουβέντα για το Hi-Fi και καταλήξαμε να παραγγέλνουμε επι τόπου απο ένα κομμάτι ο καθένας...Αρχίζω και σκέφτομαι πως έπρεπε να είχα ασχοληθεί με τις πωλήσεις. :lol:

Γενικά το έψαχνα για τους class-T απο καιρό, είχα δει να αναφέρονται με καλά λόγια για τον TA-10 σε διάφορα forum στο εξωτερικό, στα χαρτιά φαινόταν ωραία περίπτωση και επειδή δεν πιάνουν τα χέρια μου για να ασχοληθώ με kit στυλ AMP6 "ψηνόμουν" να τον χτυπήσω. Εναλλακτικά κοίταζα τον Super-T της Sonic Impact αλλά όσοι τους είχαν ακούσει δίπλα-δίπλα έδιναν το προβάδισμα στον Trends. Διάβασα το preview του 6moons εκείνο το απόγευμα, είδα και μία νίξη στο TNT-Audio ότι ετοιμάζουν review και ότι τα πήγε πολύ καλά οπότε τα 100 ευρώ δεν στάθηκαν εμπόδιο...Οι άλλοι δύο είναι απλά impulse buyers! :lol:

Τους πήραμε από το www.buyoyo.com, 108 έουρα με τα μεταφορικά. Τους πουλάει και ένα μαγαζί στην Ολλανδία στα 129+μεταφορικά αλλά δεν έχει στοκ αυτή τη στιγμή. Επίσης τον είχα δει και στο eBay κάποια στιγμή, πούλαγε μια 10αριά κομμάτια ένας καναδός, όμως φαινόταν πιο ασφαλής επιλογή το buyoyο αφού το προωθούν ως το επίσημο online store τους.

Λογικά ο ενισχυτής θα με περιμένει στο σπίτι όταν επιστρέψω Ελλάδα (από Δευτέρα δηλαδή). Θα ενημερώσω όταν τον παραλάβω. Φαντάζομαι οι τύποι στο HongKong δε θα με απογοητεύσουν!

Reaction score
61

Παναγιώτης Μελάς said:
Αλλα γιατί να μας ενδιαφέρουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ οι εκτιμήσεις των reviewers; Δηλαδή εμείς δεν έχουμε δυνατότητα να εκτιμήσουμε προϊόντα και καταστάσεις;
I like the way you are thinking...

Εγώ πάλι έχω την τύχη να συμβιώνω με ένα ημιψηφιακό τελικό ενισχυτή της TacT και πιστεύω πως για τα χρήματα που πλήρωσα, απλά πήρα λαχείο... :p :p :p

200 καλόηχα βατ με απεριόριστο ρεύμα που οδηγούν ακόμα και...απινιδωτή σε πλήρη ισχύ για 900 ευρώ??? :lol: :lol: :lol: α, χα, χα...σε καλό να μας βγεί...

Όταν δε τον άκουσα να οδηγεί Quad 989 έπαθα ήττα...αναλογικότερος του αναλογικού ο αTacTούλης...

Και όσο σκέφτομαι ότι τον επέλεξα βασικά λόγω οικονομικής στενότητας και με τη σκέψη πως αν δεν παίξει, τουλάχιστον θα κάνω όλα τα υπόλοιπα πάρτυ της ζωής μου με αυτόν...

Reaction score
3.085

Central said:
I like the way you are thinking...
I am always thinking this way, my friend

Στα σοβαρά, τώρα, μπορεί να έχουμε δρόμο ακόμα για την τελειοποίησή τους, αλλά κάποια στιγμή θα καθιερωθούν.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Τελικά όντως με περίμενε σήμερα στο σπιτι ο ενισχυτάκος της Trends Audio!Περίπου 4 εργάσιμες υπολόγισα ότι κάνει να έρθει απο το Hong Kong με DHL - εμένα έκανε 6 γιατί ήρθε Ηράκλειο μέσω φίλου στην Αθήνα λόγω "ομαδικής".

Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή, το κουτί του μικρό, ελαφρύ αλλά πολύ στιβαρό, οι ακροδέκτες δεν αφήνουν περιθώρια για παράπονα. Το τροφοδοτικό θα μπορούσε να είναι καλύτερο φυσικά αλλά γενικότερα δεν περίμενα τόσο προσεγμένη κατασκευή με τα λιγότερα από 100 ευρώ που κοστίζει...

Τον έχω στο στρώσιμο τώρα, μετά τις 50 ώρες περίπου θα κάτσω για ακρόαση καθώς μετά τις 50 - κατά άλλους 100 - ώρες αρχίζει να αποδίδει πολύ καλύτερα (+ του ότι με βολεύει μέχρι να δω συγγενείς και φίλους :p ). Εντυπωσιάστικα πάντως με τον τρόπο που οδηγεί τα Quad 21L. Τα Quad είναι 88db, 6Ohm και με το ποντεσιόμετρο στις "9 η ώρα" ακούς μουσική άνετα. Στη μέση της διαδρομής η ένταση είναι υπερ-αρκετή για ακροάσεις, δεν δοκίμασα παραπάνω ακόμα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, χωρίς να κάτσω σε θέση ακρόασης, χαμήλωμα φώτων, reference CDs και τα ρέστα, είναι ότι παίζει καλύτερα απο το NAD C350 που είχα στο σύστημα μέχρι τώρα. Καλύτερα σαν να λέμε ότι ο TA-10 είναι τουλάχιστον μία με δύο κατηγορίες τιμής επάνω. Μετά τις 50 ώρες θα κάτσω για αναλυτική head to head ακρόαση με τον Nad. Θα το πάω και σε ένα HiEnd σύστημα ενός φίλου να δούμε πως τα πάει και με πιο ακριβά μηχανήματα (Linn Wakonda προενίσχυτη, Electrocompaniet AW250 τελικό και κάτι JMLab ντουλάπες).

Αυτά προς το παρόν! Καλές γιορτές σε όλους και καλώς σας βρήκα στην πατρίδα! :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με γειές και καλώς ήρθες!
Πες μας την άποψή σου πάλι ύστερα από αρκετές μέρες.

Συμβουλή: Προσπάθησε να τον αφήσεις 3-4 μέρες συνέχεια On και μετά άκου.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Με γειές και καλώς ήρθες!
Πες μας την άποψή σου πάλι ύστερα από αρκετές μέρες.

Συμβουλή: Προσπάθησε να τον αφήσεις 3-4 μέρες συνέχεια On και μετά άκου.
Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Θα ξανα-ποστάρω μετά απο ακρόαση και στο σύστημα του κολλητού μου.
Και μια συμβουλή απο μένα: Όποιος είναι έτοιμος να ξαφνιαστεί θετικά ας αγοράσει ένα επίχρυσο αντικραδασμικό ποδαράκι λιγότερο για το Hi-End σύστημά του και να τα δώσει να πάρει έναν TA-10. Ακόμα κι αν καταλήξει στο "δεύτερο" σύστημα η εμπειρία θα είναι άκρως επιμορφωτική.. ;-)

Reaction score
298
... ας αγοράσει ένα επίχρυσο αντικραδασμικό ποδαράκι λιγότερο για το Hi-End σύστημά του και να τα δώσει να πάρει έναν TA-10.
Πώς φαίνεσαι ότι δεν είσαι χαϊεντάς ... Τα επίχρυσα ματσάρουν μόνο με τα ζώδια του νερού!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φαγωθήκατε ρε... :d
Και τα αντικραδασμικά έχουν νόημα, όλα έχουν νόημα. Αρκεί να γίνονται με την σωστή σειρά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv