Class-t-amp-2020 Kit

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

ακόμα ένα kit ενισχυτή σε τάξη T εύκολο να το κατασκευάσει ακόμα και ένας αρχάριος. Η ισχύς είναι 2x20W στα 4 ohm. To καλό είναι ότι έχει και ποτενσιόμετρο (το οποίο φυσικά μπορεί και να παρακαμφθεί) οπότε μπορεί ναχρησιμοποιηθεί σε ένα μικρό ολοκληρωμένο ενισχυτή. Τέλος χρειάζεται μόνο 11-13,5 volt τροφοδοσία.

Το kit μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από το www.autocostruire.com με μόνο 80€ (συν τα μεταφορικά) είτε συναρμολογημένο με 95€.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Η σχεδίαση του KIT ανήκει στην AudioDigit εταιρία γνωστή για τα μετρητικά μηχανήματα ήχου και το σχετικό softwareπου παράγει.

Ψάχνωντας λίγο παραπάνω βρήκα μια πιο ενδιαφέρουσα υλοποίηση. Έναν υβριδικό ολοκληρωμένο τάξης Τ με λαμπάτη προενίσχυησ (!!!)

O ενισχυτής έχει 3 εισόδους, τοροειδή μετασχηματιστή, ποτενσίομετρο Alps (το μπλε) και πλήρως σταθεροποιημένη τροφοδοσία. Ακόμα όμως είναι σε pre-production form.

δείτε πληροφορίες εδώ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000
To 2020 το έχω πάρει και σε ev.boards και σκέτα τσιπάκια και ετοίμασα και πλακέτες. Πρέπει νά'χω καμιά δεκαριά έτοιμα, αλλά κάπου στο πατάρι ξεχασμένα λόγω υποχρεώσεων... Τα πήρα για χρήση στο ....αυτοκίνητο! χε χε χε χε χε, ταιριάζει η τροφοδοσία που ζητάνε, δε νομίζεις;

Επίσης επιβεβαιώνω ότι σε συνδυασμό με λάμπα παίζουνε καλά. Είχα φτιάξει ένα buffer λαμπάτο, το οποίο και ενσωμάτωσα μέσα στους ενισχυτές μου, και με διακοπτικό ποτενσιόμετρο (που αντικατέστησε Apls Black beauty που αντικατέστησε blue Apls) το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
όντως η τάση τροφοδοσίας ταιριάζει σε αυτοκίνητο...

αλλά το λαμπάτο με σκανδαλίζει κι εμένα σε επικίνδυνο βαθμό...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis