classe power amps

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: classe power amps

δεν βαριεσαι κανεις δεν ειναι τελειος:143:

Reaction score
140
Μην με βαρέσετε αλλά βλέποντας το εσωτερικό ξέρετε που πήγε το μυαλό μου ?

την αρχιτεκτονική με την ψήκτρα αλουμινίου και το φουρφουρι την είχα ξαναδεί σε αυτό το μηχανάκι :137:

Classé's new ICTunnel ("icy tunnel") active cooling system keeps the electronics at the ideal operating temperature.

Reaction score
29.578

Ναι δεν βαριέσαι κανείς δεν είναι τέλειος, πήρε την αρχιτεκτονική απο professional μηχανάκια και την υοθέτησε, δλδ ενα αλουμινένιο τούνελ με ανεμιστήρα στην μια άκρη, και επάνω του κολημένα τα transistors ισχύος.
Βέβαια κατά τα άλλα και κατά τον αργύρη , ενισχυτής που εχει ανεμιστήρα είναι σόμπα.
Η μήπως δεν θυμάμαι καλά? Κατά τα άλλα βρε αργύρη κάνε μας μια ανάλυση watt/ euro.
Αυτός είναι ο 5300 , 300χ5 στα 9500 e, πόσο βγάινει το βατ?
Και μετά κάνε αναγωγή στον poa, να μας πείς ποιός είναι πιο συμφέρων , βάση ευρώ ανα βατ.
Βέβαια ο poa εχει 4 ανεμιστήρες και οχι μόνο εναν , αλλά δεν βαριέσαι. Oύτως η άλλως classe είναι αυτή οπότε την συγχωρούμε.
Αλλά ρε παιδάκι μου classe σοβαρό μηχανάκι με ανεμιστήρα , τι να πω ? , πρέπει να εχεις πάθει σοκ και συ , καημένο παιδί.
Πουσαι , στην αναγωγή με τον poa μπορείς να βάλεις τον poa με 5χ330, αν σε συμφέρει , γιατί γεφυρωμένος τόσα βγάζει.

Reaction score
81
Απάντηση: Re: classe power amps

Μην με βαρέσετε αλλά βλέποντας το εσωτερικό ξέρετε που πήγε το μυαλό μου ?

την αρχιτεκτονική με την ψήκτρα αλουμινίου και το φουρφουρι την είχα ξαναδεί σε αυτό το μηχανάκι :137:

Classé's new ICTunnel ("icy tunnel") active cooling system keeps the electronics at the ideal operating temperature.
Η σειρά CT προορίζεται για "ειδικές" εγκαταστάσεις (επαγγελματικών προδιαγραφών) Hi-Fi & Home-Cinema.

Η νέα σειρά ηλεκτρονικών συσκευών CA της Classe είναι - ουσιαστικά - μια κυριλέ εκδοχή της σειράς CT.

Σύντομα θα δημοσιευθεί στο STEREOPHILE κριτική των μονομπλόκ ενισχυτών CT-600 της Classe απο τον John Atkinson.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ναι δεν βαριέσαι κανείς δεν είναι τέλειος, πήρε την αρχιτεκτονική απο professional μηχανάκια και την υοθέτησε, δλδ ενα αλουμινένιο τούνελ με ανεμιστήρα στην μια άκρη, και επάνω του κολημένα τα transistors ισχύος.
Βέβαια κατά τα άλλα και κατά τον αργύρη , ενισχυτής που εχει ανεμιστήρα είναι σόμπα.
Η μήπως δεν θυμάμαι καλά? Κατά τα άλλα βρε αργύρη κάνε μας μια ανάλυση watt/ euro.
Αυτός είναι ο 5300 , 300χ5 στα 9500 e, πόσο βγάινει το βατ?
Και μετά κάνε αναγωγή στον poa, να μας πείς ποιός είναι πιο συμφέρων , βάση ευρώ ανα βατ.
Βέβαια ο poa εχει 4 ανεμιστήρες και οχι μόνο εναν , αλλά δεν βαριέσαι. Oύτως η άλλως classe είναι αυτή οπότε την συγχωρούμε.
Αλλά ρε παιδάκι μου classe σοβαρό μηχανάκι με ανεμιστήρα , τι να πω ? , πρέπει να εχεις πάθει σοκ και συ , καημένο παιδί.
Πουσαι , στην αναγωγή με τον poa μπορείς να βάλεις τον poa με 5χ330, αν σε συμφέρει , γιατί γεφυρωμένος τόσα βγάζει.
δεν με συφερνει μωρε και ξεβρεις γιατι ?
με 2,5 χιλιαρικακια χτυπαω ενα ερθ, εχω 330+ βατ στο καναλι
και με τα υπολοιπα 5 χτυπαω ενα καλωδιο ρευματος second to none
και μου μενουν λεφτα και για αλλα μπλιμπλικια
και αμα θελω να ειμαι καψωνοναδας τρεχει με διενισχυση με αλλο ενα ερθ και ζμπρωχνω
330+βατ στο γουφερ και αλλα τοσα στο τουιτερ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster