- Reaction score
- 0
Έχω τον Denon 3805 και πήρα τελευταία το Harman Kardon 970. Η καλύτερη σύνδεση είναι η ψηφιακή ή το interconnect; Δηλαδή είναι καλύτερα την μετατροπή από ψηφιακό σε αναλογικό να την κάνει o Denon ή το H/K;
Το πιθανότερο είναι ότι το player θα κάνει καλύτερη D/A μετατροπή.Δηλαδή είναι καλύτερα την μετατροπή από ψηφιακό σε αναλογικό να την κάνει o Denon ή το H/K;
Δεν λέω για οπτική. Λέω αν είναι καλύτερα το ψηφιακό ή το interconnect. Δηλαδή να μετατραπεί ο ψηφιακός σε αναλογικό από το CD και να μεταφερθεί ως αναλογικός στον ενισχυτή (interconnect) ή να μεταφερθεί ως ψηφιακός στον ενισχυτή (coaxial) και να μετατραπεί εκεί σε αναλογικό;Θεωρητικά είναι καλύτερη η coaxial, αλλά και όποια οπτική έχω χρησιμοποιήσει, δούλεψε χωρίς προβλήματα...
Φοβάμαι ότι έτσι θα παίζει ρόλο και η ποιότητα του καλωδίου άρα η άποψή μου θα είναι υποκειμενική. Θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι θεωρητικά καλύτερο για να δω αν αξίζει να πάρω ένα καλό interconnect. :126:Μια δοκιμή θα σε πείσει πάντως…
Πιθανά το Player… αλλά δοκίμασε - ξαναδοκίμασε – ξαναδοκίμασε … και στο τέλος πες μας και την άποψη σου
Και η ποιότητα του ψηφιακού καλωδίου θα παίξει ρόλο. Αλλά γιατί να μπεις σε τέτοιο τρυπάκι;Φοβάμαι ότι έτσι θα παίζει ρόλο και η ποιότητα του καλωδίου άρα η άποψή μου θα είναι υποκειμενική. Θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι θεωρητικά καλύτερο για να δω αν αξίζει να πάρω ένα καλό interconnect. :126:
Μάλλον περισσότερο για το χόμπι και λιγότερο για την βελτίωση του ήχου.Και η ποιότητα του ψηφιακού καλωδίου θα παίξει ρόλο. Αλλά γιατί να μπεις σε τέτοιο τρυπάκι;
...
Τι θα πει Coaxial vs Interconnect????????
Τα coaxial δεν είναι interconnect?
Δηλαδή δεν υπάρχουν coaxial αναλογικά interconnect. :111:Coaxial=Digital
Interconnect=Analog