COD:5 Announced!! (ps3/360/Pc)

Reaction score
1
Απάντηση: COD:5 Announced!! (ps3/360/Pc)

Τα ζομπι μασαγαν μολυβι απο το Β' παγκοσμιο!

[youtube]EhvJ6Wll_dw[/youtube]

Reaction score
0
Τα παίρνω όλα πίσω, το παιχνίδι είναι γ@μ@το :138:
Δεν έχει καμία σχέση με τη μετριότητα που ήταν το CoD3, χωρίς βέβαια να φτάνει το Modern Warfare. Το πλησιάζει αρκετά όμως, διότι αν ο στόχος ήταν να φτιάξουν ένα CoD4 με skin και όπλα Β'ΠΠ το έχουν πετύχει απολύτως.
Στα (+) η ποικιλία στις δύο campaigns του παιχνιδιού. Η αμερικάνικη στον Ειρηνικό είναι η βασική καινοτομία γιατί πολεμάς κατά βάση μέσα στη ζούγκλα με παγίδες των Ιαπώνων, snipers κρυμμένους σε ψηλά δέντρα, Banzai στρατιώτες που έρχονται κατά πάνω σου με ξιφολόγχες κλπ. Και έχεις έναν απίστευτο flame-thrower.
Η Ρώσικη καμπάνια είναι πιο κλασικό και οικείο CoD αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλή και τα όπλα εδώ είναι καλύτερα γιατί τα γιαπωνέζικα είναι όλα για πέταμα :136:
Στα (+) επίσης το voice acting. Στην αμερικάνικη καμπάνια ο commanding officer έχει τη φωνή του Kiefer Sutherland (δηλαδή και για όποιον δεν κατάλαβε πολεμάς δίπλα στον Jack Bauer!!!! :137:) Στη ρώσικη καμπάνια έχεις δίπλα σου έναν απίστευτο αιμοδιψή ψυχάκια για τον οποίο έχει επιλεγεί ο Gary Oldman που είναι ιδανικός για το ρόλο.
Στα (+) είναι ότι δεν υπάρχουν εκενευριστικά quicktime events και ηλίθιες χρήσεις του sixaxis (το δεύτερο αφορά μόνο το PS3 προφανώς) όπως στο CoD3.
Τέλος έχει ένα on-rails section σε μια αερομαχία που ναι μεν είναι πολύ λιγότερο cool από το επίπεδο των βομβαρδισμων στο Modern Warfare αλλά το διασκέδασα περισσότερο.

Στα (-) τώρα. 1) Τα γραφικά βασικά έχουν μείνει ίδια με πέρσι. Αυτό δεν είναι κακό απαραιτήτως γιατί παραμένουν εξαιρετικά και πάντα στα 60fps αλλά ένα χρόνο μετά περίμενα κάτι ακόμα καλύτερο. Θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο της IW.
2) Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι περίπου ανάλογη του CoD4, δηλαδή είναι σύντομο.
3) Οι 2 ιστορίες είναι ψιλοαδιάφορες και ασύνδετες μεταξύ τους. Γυρνώντας στον Β'ΠΠ δεν είχαν προφανώς την ευχέρεια να φτιάξουν μια καλή fictional ιστορία όπως είχε το CoD4.
4) Υπάρχει ένα ελαφρώς εκνευριστικό και χωρίς λόγο δύσκολο vehicle level. Γιατί νιώθουν την υποχρέωση να βάζουν ένα τέτοιο επίπεδο σε κάθε shooter? Μόνο εγώ τα βαριέμαι αφόρητα;
5) Τέλος, σε κάποια σημεία δείχνει ότι προσπαθεί να αντιγράψει το Modern Warfare υπερβολικά πολύ. Το πρώτο επίπεδο της Ρώσικης καμπάνιας ας πούμε είναι αντιγραφή εκείνου του σχετικά stealthy flashback στο Chernobyl αλλά δεν το πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο, χωρίς να είναι κακό όμως.

Αυτά. Το multilayer εχει μείνει ολόιδιο απ' ό,τι διαβάζω, υπάρχει co-op μέχρι 4 άτομα στην campaign που δεν υπήρχε στο MW και όταν το τελειώσεις (πράγμα που σκοπεύω να κάνω σήμερα γιατί απ' ότι είδα μου έχουν μείνει 2-3 επίπεδα) ξεκλειδώνει αυτό το παιχνίδι με τα Ναζί ζόμπι από το video που έδωσε ο Bantas.

Reaction score
4
Τα γραφικα τα βρηκα πολυ πιο ανεβασμενα απο το προηγουμενο.
Η μονο στην σχετικα αρχη ειναι και μετα χαλανε ?

Reaction score
0
Τα γραφικα τα βρηκα πολυ πιο ανεβασμενα απο το προηγουμενο.
Η μονο στην σχετικα αρχη ειναι και μετα χαλανε ?
Όχι, δε χαλάνε καθόλου. Τα βρήκες καλύτερα ε; Εμένα μου φαίνονται στο ίδιο επίπεδο τεχνικά αλλά μου άρεσαν πιο πολύ τα environments στο 4. Δηλαδή το καράβι που βυθίζεται, όλες οι πίστες στη Μέση Ανατολή που ήταν σαν να έβλεπες το Black Hawk Down κλπ. με είχαν εντυπωσιάσει πάρα πολύ. Τώρα η πρώτη πίστα που ήταν βράδυ ήταν πολύ εντυπωσιακή, και τα κομμάτια μέσα στη ζούγκλα μου αρέσουν αλλά δε βλέπω κάποια βελτίωση συνολικά. Από την άλλη το Stalingrad απλά συμπαθητικό και το Βερολίνο είναι καλό χωρίς να είναι κάτι το τρομερό. Γενικά στα ρώσικα επίπεδα είσαι συνήθως μέσα σε κτίρια και δεν υπάρχει κάτι να σε κανει να σταματήσεις και να το προσέξεις, έχει όμως μια μάχη μέσα σε σταθμό του μετρό που μου άρεσε αρκετά.

Reaction score
4
Απο το λίγο που εχω παιξει καταληγω οτι τελικα βιάστηκα πολυ να το θαψω οπως και πολυς κοσμος.
Ακομη και τα οπλα που φοβομουν οτι επειδη ειναι του β' παγκοσ. θα ηταν μια απο τα ιδια και δυσκολα στο σημαδι τελικα και αυτα μια χαρα ηταν.

Reaction score
0
Απο το λίγο που εχω παιξει καταληγω οτι τελικα βιάστηκα πολυ να το θαψω οπως και πολυς κοσμος.
Ακομη και τα οπλα που φοβομουν οτι επειδη ειναι του β' παγκοσ. θα ηταν μια απο τα ιδια και δυσκολα στο σημαδι τελικα και αυτα μια χαρα ηταν.
Μια χαρά είναι τα όπλα. Δεν θα βρεις βέβαια κάτι ανάλογο του M4 ή του Μ16 ούτε κατά διάνοια αλλά σε γενικές γραμμές μου αρέσουν. Το φλογοβόλο με είχε ενθουσιάσει στην αρχή αλλά μετά το βαρέθηκα και το χρησιμοποιούσα λιγότερο. Τα machine guns είναι καλά αλλά αργούν πολύ να ξαναγεμίσουν.

Τα καλύτερα όπλα του παιχνιδιού είναι μάλλον τα διάφορα SMGs που κάνουν πολλή ζημιά χωρίς να είναι αργά στο γέμισμα. Ακόμη τα απλά rifles όπως το M1 (το οποίο btw έχει πολύ ωραίο και χαρακτηριστικό ήχο), το γιαπωνέζικο με την ξιφολόγχη ή το ρώσικο Mosin-Nagant είναι άψογα για σχετικά μεγάλες αποστάσεις και headshots. Γενικά όποτε δε με ανάγκαζε να έχω το φλογοβόλο έπαιρνα το Μ1 που το γουστάρω απίστευτα και από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Μια λίστα με τα όπλα και τα χαρακτηριστικά τους υπάρχει στο Call of Duty Wiki.

Τέλος πάντων, εκεί που ήθελα να καταλήξω στο πρώτο ποστ πριν εξελιχθεί σε mini κριτική είναι ότι όσοι είχαν αμφιβολίες για το World at War όπως εγώ αξίζει να το δοκιμάσουν γιατί λέει πάρα πολύ και οι κριτικές που έχει πάρει το έχουν αδικήσει λίγο.

Reaction score
0
Τέλος, φινίτο, done. :116:

Οι πολύ καλές εντυπώσεις παραμένουν απολύτως. Το φινάλε των Αμερικάνων είναι ιδιαιτέρως επικό, δε θέλω να γράψω spoilers αλλά ήταν σαν βγαλμένο από ταινία.
Το φινάλε των Ρώσων είναι μια πολύ έντονη μάχη στο Βερολίνο μέχρι την κατάκτηση του Reichstag, και πάλι πολύ κινηματογραφικό και ακόμα πιο ηρωικό.

Παρεμπιπτόντως στα τελευταία επίπεδα δυσκολεύει πολύ, αισθητά περισσότερο από το CoD4 (συγκρίνοντας τα επίπεδα regular). Δε νομίζω ότι θα μπορέσω να το βγάλω στο hardened, για veteran δεν το συζητώ καν.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe