Colin McRae Dirt

Reaction score
164
Από σήμερα στο Marketplace του XBOX Live είναι διαθέσιμο το demo του Colin McRae Dirt.
Πάρτε μια γεύση:

[youtube]T6bGhYg3hfo[/youtube]

[youtube]fWtG0DIuGlU[/youtube]

[youtube]-yWChp1lndQ[/youtube]

[youtube]--H2IGV4HKc[/youtube]

Πρώτες εντυπώσεις από ξένα fora: Πολύ καλά γραφικά, gameplay μεταξύ simulator και arcade. Ανυπομονώ να πάω σπίτι. :crazy_1:

Reaction score
5
κατεβαζω το demo για PC... αν καταλαβα καλα δινει 3 πιστες και 3 αμαξια...

θένξ ανφοργκίβεν!

Reaction score
164
Ναι, έτσι είναι...
Αλλά όσο αφορά το XBOX δεν κατέβαινε με τίποτα χτες. Μέχρι το απόγευμα ελπίζω να έχει τελειώσει.

Reaction score
164
Έκανα ένα γρήγορο preview. Αυτό που που κλέβει την παράσταση είναι τα γραφικά. Απλά, τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνίδι του είδους, ανεξάρτητα πλατφόρμας. Το αυτοκίνητο διαλύεται, φεύγουν κομμάτια, τουμπάρει, ανοίγουν καπώ... Εντυπωσιακή είναι και η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον: μπάρες που λυγίζουν, κορδέλες που τεντώνονται πριν σπάσουν, πινακίδες που πέφτουν. Και οι πιο ωραίες κάμερες μέσα από το αυτοκίνητο.
Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε και το σύστημα των μενού. Πρωτότυπο και πανέμορφο.
Ο χειρισμός είναι demi: όχι εντελώς arcade, όχι sim σαν το Forza 2.
Γενική εντύπωση, εξαιρετική. :cool_4:

Reaction score
0
Έκανα ένα γρήγορο preview. Αυτό που που κλέβει την παράσταση είναι τα γραφικά. Απλά, τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνίδι του είδους, ανεξάρτητα πλατφόρμας. Το αυτοκίνητο διαλύεται, φεύγουν κομμάτια, τουμπάρει, ανοίγουν καπώ... Εντυπωσιακή είναι και η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον: μπάρες που λυγίζουν, κορδέλες που τεντώνονται πριν σπάσουν, πινακίδες που πέφτουν. Και οι πιο ωραίες κάμερες μέσα από το αυτοκίνητο.
Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε και το σύστημα των μενού. Πρωτότυπο και πανέμορφο.
Ο χειρισμός είναι demi: όχι εντελώς arcade, όχι sim σαν το Forza 2.
Γενική εντύπωση, εξαιρετική. :cool_4:
αν και συμφωνω μαζι σου γιατι ρε γμτ πολυ ελληνες το θαψανε αμεσως???
εμενα μου αρεσε παρα πολυ :smoking::cool_4:

Reaction score
164
Γενικά άκουσα πολύ καλά λόγια. Αλλά και διάφορα "άκυρα", όπως πχ ότι δεν έχει την εξομοίωση που έχει πχ το Forza. Λογικό, μιας και το Dirt είναι ένα McRae, και όχι ένα Forza.

GTX

Reaction score
39
Το'παιξα και γω χτες :cool_4:

Πάρα πολύ καλό θα το χτυπήσω σίγουρα μόλις βγεί :bravo:
Νομίζω έχει την ιδανική ισορροπία μεταξύ arcade και sim. Τα γραφικά είναι παααρα πολύ καλά, δεν έχει jaggies όπως το forza και το PGR αν και τα γραφικά του είναι κάπως soft θα τα ήθελα λίγο πιο crisp. Πάντως με ενθουσίασε, βασικά το φοβόμουν λίγο γιατί τα τελευταία Mcrae που είχα παίξει είχαν κάτι physics για τα πανηγύρια, πάταγες μια πέτρα και το αμάξι έπαιρνε 5 τούμπες, εδώ δε συμβαίνουν τέτοια. Ένα αρνητικό το οποίο ελπίζω να βελτιωθεί όταν βγει το final version (μιας και το demo λεει οτι δεν είναι final) είναι το force feedback που έχει αν παίξεις με την τιμονιέρα, σε αντίθεση με το forza και το PGR τα οποία έχουν κορυφαίο, στο dirt είναι μάπα. Πολύ ελαφρύ τιμόνι με υπερβολικές αντιδράσεις σε σχέση με τις κινήσεις που κάνεις (δεν είδα αν έχει τίποτα settings) αλλά και η πλήροφορίες που σου μεταφέρει από το δρόμο δεν είναι καθόλου ρεαλιστικές.

Reaction score
4
Μετα την δευτερη εκδοση του , δηλαδη το McRae 2 ολα τα αλλα μου φανηκαν μεγαλες μπουρδες. Εφτιαχναν τα γραφικα και απο gameplay κουκουρουκου.
Ενω το ειχαν μπροστα τους και ηταν παιχνιδαρα αποφασισαν αντι να του φτιαξουν τα γραφικα που οντως ηταν πιξελς να το αλλαξουν ριζικα και ολο απο την αρχη.
Απο τοτε πατωσε και οχι μονο απο προσωπικο γουστο αλλα εβλεπα και απο φιλους και απο reviews και βαθμολογιες στα διαφορα sites.
Δεν ξερω αλλα παλι το αποφασισαν να το ξαναφτιαξουν απο την αρχη και εχω την αισθηση οτι αυτο θα το καλυτερο μετα το 2
Σιγουρα θα το παρω.

Reaction score
0
Καλημέρα παίδες.
Το αγόρασε κανείς?
Ο χειρισμός είναι ακριβώς ίδιος με του demo, ή όχι?
Μπορείς μέσα από τα μενού να ρυθμίσεις την ευαισθησία του τιμονιού, ή την δύναμη των φρένων κτλ?
Ευχαριστώ

Reaction score
1
Απάντηση: Colin McRae Dirt

Εμεις στο ps3 απο σημερα το εχουμε μονο σε trailer, αλλα φαινεται καλοοοοο!
Ανυπομονω να το αγορασω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μετα την δευτερη εκδοση του , δηλαδη το McRae 2 ολα τα αλλα μου φανηκαν μεγαλες μπουρδες. Εφτιαχναν τα γραφικα και απο gameplay κουκουρουκου.
Ενω το ειχαν μπροστα τους και ηταν παιχνιδαρα αποφασισαν αντι να του φτιαξουν τα γραφικα που οντως ηταν πιξελς να το αλλαξουν ριζικα και ολο απο την αρχη.
Απο τοτε πατωσε και οχι μονο απο προσωπικο γουστο αλλα εβλεπα και απο φιλους και απο reviews και βαθμολογιες στα διαφορα sites.
Δεν ξερω αλλα παλι το αποφασισαν να το ξαναφτιαξουν απο την αρχη και εχω την αισθηση οτι αυτο θα το καλυτερο μετα το 2
Σιγουρα θα το παρω.

Δεν εχω ξαναφαει κολλημα μετα το 2 .Ωρες ατελειωτες και μεγαλη ευχαριστηση:respect: :respect: :respect:

Reaction score
0
Διαβάζοντας τα διάφορα review και έχοντας παίξει και το demo, πήγα και το πήρα.
Δυστυχώς το gameplay δεν άλλαξε σε σχέση με του demo.
Όχι δεν περίμενα ξαφνικά να φτάσει σε επίπεδα ρεαλισμού, GTR, ή FORZA, άλλωστε δεν προοριζόταν για racing sim το παιχνίδι.
Αλλά φρενάρισμα σε χώμα από τα 120 χλμ σε πλήρη ακινητοποίηση μέσα σε ελάχιστο χρόνο δεν πιστεύω πως θα πρεπε να υπαρχει ούτε στο πιο πρόχειρο arcade game.
Κρίμα γιατί στον τομέα των γραφικών, των in-car views και στην καταστροφή έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Ο ήχος πείθει αρκετά και η αίσθηση της ταχύτητας εχει αποδωθεί πολύ καλά. Αλλά αυτός ο χειρισμός.....(και τα εξωπραγματικά φρένα-άγκυρα...)
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω οι Codemasters απλά έπρεπε να επενδύσουν πάνω σε αυτό που δημιούργησαν με το CMR2 (το καλύτερο-για μένα- off road , arcade ράλλυ που έχει βγει).

Reaction score
2
Emena αυτο που παραξενεψε ειναι οτι στο replay η κινηση δεν ειναι καλη !
Σε αρκετα σημεια (ειδικα σε αγωνες με πολλα αμαξια) η κινηση γινεται με εντονα σπασιματα.
Οσον αφορα το gameplay ειναι αρκετα καλο για arcade, αν και στο χωμα το περιμενα καλυτερο.

Reaction score
0
Απ'οτι εχω διαβασει εχει τρελες απαιτησεις hardware σε PC...
Το πήρα την Παρασκευή. Δεν είναι τρελές είναι ΘΕΟΤΡΕΛΕΣ.
Είναι το πρώτο παιχνίδι σ αυτο το PC που δεν παίζει ούτε 1280*1024 full
AMD X2 5600,7950GX 1GB,4GB RAM
Πάντως ωραία γραφικά.Αυτό τους έλειπε.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.234
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney