Collateral (2004)

Reaction score
49

Thriller and Crime/Gangster
1 hr. 56 min. Max (Foxx) is a failed comedy writer living in Los Angeles who makes a living as a cab driver. This movie focuses on one very tumultuous day for Max, as he figures out that the fare (Cruise) he's been driving around all day is a contract killer, committing a series of hits. Now, it's up to him to somehow stop the killer from executing the last witness... as well as himself.
Release Date: August 6th, 2004 (wide).
MPAA Rating: R for violence and language.
Distributor: Dreamworks SKG
Starring: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett-Smith, Mark Ruffalo, Peter Berg
Directed by: Michael Mann
Produced by: Julie Richardson, Michael Mann

O Tom Cruise, σε έναν ρόλο που δεν μας έχει συνηθήσει....Του "κακού"
Δράση σε όλο της το μεγαλείο, και "αρχηγό" τον μέγιστο Michael Mann
Μετά το επίσης εκπληκτικό "HEAT", ο Mann θα μας βάλει να κάτσουμε στον καναπέ και να ΜΗΝ σηκωθούμε από εκεί, μέχρι τους τίτλους τέλους!!

Η ταινία ξεκινά μέσα σε ένα αεροδρόμιο και τελειώνει στον σταθμό του μετρό.
Το HEAT ξεκινά από τον σταθμό του μετρό και τελειώνει στο αεροδρόμιο!!

Μόλις κυκλοφόρησε στα videoclubs
Το δισκάκι βρίσκεται ήδη στο σαλόνι μου.
Και την Κυριακή το βράδυ ο 5700 θα ρίξει τα φώτα του στο πανί.............
Και τα ηχεία θα αρχίσουν να πυροβολούν.
Εντυπώσεις από το δισκάκι Κυριακή ή Δευτέρα βράδυ!! :roll: :D :D :D

Reaction score
13
Του έχω κάνει κράτηση και εγώ για σήμερα.Ελπίζω να μην το δώσουν πουθενά αλλού διότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση!!!!
Αντε Γιάννη και από Δευτέρα γράφουμε τις εντυπώσεις μας.

Reaction score
7
Αν και καινούργιος ελπίζω να μην σας πειράζει να πώ την γνώμη μου:).Την ταινία την είδα και πρέπει να ομολογήσω οτι είχα ακούσει πολλά δυσμενή σχόλια και χαίρομαι που με εξέπληξε ευχάριστα.Οι ερμηνείες του Φόξ και του Κρούζ κατα την άποψή μου είναι πολύ καλές και το ίδιο έχω να πώ και για το σενάριο.Η ταινία δεν παρουσιάζει σε κανένα μέρος της κοιλιά οσον αφορά την πλοκή και την εξέλιξη του έργου.Μια παρατήρηση μόνο.Πού λέει οτι ο Φόξ είναι αποτυχημένος σεναριογράφος:?:

Reaction score
7
Αν και καινούργιος ελπίζω να μην σας πειράζει να πώ την γνώμη μου :).Την ταινία την είδα και πρέπει να ομολογήσω οτι είχα ακούσει πολλά δυσμενή σχόλια και χαίρομαι που με εξέπληξε ευχάριστα.Οι ερμηνείες του Φόξ και του Κρούζ κατα την άποψή μου είναι πολύ καλές και το ίδιο έχω να πώ και για το σενάριο.Η ταινία δεν παρουσιάζει σε κανένα μέρος της κοιλιά οσον αφορά την πλοκή και την εξέλιξη του έργου.Μια παρατήρηση μόνο.Πού λέει οτι ο Φόξ είναι αποτυχημένος σεναριογράφος:?:
2 μερες κρατηση και το πρωι στην αναφορα :mrgreen:

τελικα λεει? Αξιζει?

Δεν το εχω δει και σκεφτομουν να το συμπεριλαβω στην παραγγελια μου απο το PLAY (τον καημενο τον ταχυδρομο σκεφτομαι....)

Reaction score
7
Ναι αξίζει.Και εγώ σκέφτομαι να το πάρω ακόμα και αν το έχω...:D.Μου αρέσει πολύ η σκηνοθεσία της και το κλίμα στο οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το γιατί.Σε μεταφέρει μέσα στην υπόθεση.

ΥΓ.Το πρωί τι ώρα η αναφορά?

Reaction score
49
Mάριε, προς Θεού!!
Σαφέστατα και επιβάλεται η γνώμη σου (κάτι σαν την γνώμη των φαντάρων στην πρωινή αναφορά για το φαγητό!!! :mrgreen: )

Αύριο, πρωί, στις 6 θα είσαι μέσα στο AVsite και μαζί με τον Ανδρεάδη θα σου αναθέσουμε καψόνι!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μα καλά.......
Μάριε, αν ήταν επιτυχημένος συγγραφέας ο Φοξ, θα δούλευε ως ταξιτζής? :lol: :lol:

Τα σχόλιά μου για την ταινία μάλλον Δευτέρα βράδυ!!

Αααα.........
Και κάτι ακόμα!
Παντού διαβάζω για εκπληκτική εικόνα ( Ο ΜΑΝΝ τραβούσε σε HD camera στο 85% της ταινίας) Λέτε να έχουμε νέα ταινία αναφοράς για την εικόνα?

Reaction score
7
Μα το αστείο της υπόθεσης ειναι οτι πουθενά δεν αναφέρει οτι ήταν συγγραφέας.Στην ταινία λέει οτι θέλει να ανοίξει επιχείρηση με λιμουζίνες.Στον κόσμο του DVD που πήρα σήμερα του δίνει βραβείο καλύτερης εικόνας.Όντως είναι διαφορετική η εικόνα σε σχέση με τα συνηθισμένα.Είναι πιο ζωντανή και τολμώ να πώ με καθαρότερα χρώματα.

06:00 roger that! :p

Reaction score
0
Διαδραματιζεται η ταινια σε σκοτινα πλανα, γιατι εχω ακουσει οτι εχει πολλες σκοτινες σκηνες και μου τι σπανε αυτα που δεν μπορεις να δεις και απο εφημεριδες δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα, οχι οτι δεν θα σας εμπιστευτω.......

Reaction score
49
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ............
Τρομερή εικόνα, πολύ καλός ήχος και οι πρωταγωνιστές άψογοι!

Τελικά του ΤΟΜ του πάει ο ρόλος του "κακού"

Περισσότερα το βράδυ γιατί φεύγω για δουλειά............ :roll:

Reaction score
13
Πολύ ωραίες χορογραφίες του Tom Cruise και δυναμικές σκηνές με "ομούς" πυροβολισμούς και όποιον πάρει ....η σφαίρα!
Πολύ καλός ο ρόλος του "εκτελεστή" Tom Cruise (ωραίο και το βάψιμο των μαλλιών του) καθώς και του ταξιτζή.... που τον "νοικιάζει" ο Cruise για μια βραδια για σοφέρ στην αποστολή του...

Reaction score
50
Την ταινία την είδα και πρέπει να ομολογήσω οτι είχα ακούσει πολλά δυσμενή σχόλια και χαίρομαι που με εξέπληξε ευχάριστα.
Πάντως εγώ εξ'αρχής μόνο θετικά σχόλια είχα ακούσει! Στα οποία προσυπογράφω:)
Ένα απ' τα πράγματα που μ' άρεσε ήταν ότι σκιαγραφούσε έναν "κακό" χαρακτήρα μεν, καθόλου αντιπαθητικό δε. Τουλάχιστον όχι προς εμένα... Φυσικά και το σενάριο στα (πολύ) θετικά της ταινίας αυτής.

Reaction score
7
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!Γι'αυτό ακριβώς πιστεύω οτι το τέλος δεν είναι το αναμενόμενο. Όσον αφορά τα δυσμενή σχό9λια πολλοί γνωστοί που πήγανε μου έιχαν πεί από πατάτα μέχρι οτι δεν αξίζει τον θόρυβο που δημιουργήθηκε.Ε από τότε ξέρω να είμαι πιο επιφυλακτικός στα σχόλια τρίτων.

Reaction score
49
Εμένα δεν με κάλεσες να το δούμε εεε :(
Το είδα Δευτέρα βράδυ αργά, με 38 πυρετό και μετά από "εξαγωγαί ο Μήτσος"...........
Και.......ΟΧΙ Ανδρεάδη παιδί μου.....
Δεν με πείραξαν οι πίτσες (που έτσι κι αλλιώς δεν τρώω.......ή τουλάχιστον αποφεύγω!!!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_