COLORI εξοπλισμος αναβατη

Reaction score
169
To ειχα παρει σε μαυρο,και ελιωνα. Το εδωσα σε φιλο και πηρα το μπεζ.
Έκανα το ίδιο αλλά με το Rev'it

Καλοκαιρινό μόνο ανοιχτόχρωμο... Και ας θέλει καθάρισμα συχνά... Μετά από λίγο δεν καθαρίζει και είναι πιο μάχιμο... Λεούρικο... :p

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.417
Ένα κρεμ σχεδόν λευκό Dainese που πήρα κάποτε, το φόρεσα μια φορά με τη μηχανή. Μόνο σαν μπουφάν απο τότε! :D

Reaction score
5.935
:D
Ένα κρεμ σχεδόν λευκό Dainese που πήρα κάποτε, το φόρεσα μια φορά με τη μηχανή. Μόνο σαν μπουφάν απο τότε! :D
Λογω χρωματος,η δεν την παλευες με την ζεστη. Εγω με το μπεζ bering μεσα στην πολη λιωνω.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Λερώθηκε ελάχιστα, ένα μυγάκι ήταν αρκετό. :D
Μπουαχαχαχαχα, ενα αλλα πρεπει να ηταν ζουμερο ε? μηπως ηταν και εγκυος? και ειχαν λιωσει και τα παιδακια? 16δυμα? αυτο δεν ηταν μυγακι ........ την ωρα που ηρθες κατα πανω του ,πρεπει να σε ειδε και να λιποθυμισε απ'το φοβο του πρωτα, πριν διαχωριστει το κεφαλι απο το στομαχι! λες να ειχε φαει κιολας?
:roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
431
καλησπέρα σε όλους , μιας και εχω ασχοληθεί με τις περισότερες μεμβράνες αδιαβροχοποιησης να προσθέσω οτι το πλύσιμο επειρεάζει τις ιδιότητες τους και η λύση που προτείνουν οι κατασκευαστές είναι να χρησιμοποιουνται απλα απορυπαντικα στο πλυντήριο ( σκόνη πάντα ποτέ υγρό)και αφου στεγνώσει αρκετα το ρούχο το βάζουμε στο στεγνωτήριο για σύντομο πρόγραμα με χαμηλή θερμοκρασία( εκεί βέβαια χαλάνε τα φερμουάρ απο το χτύπημα και την ζέστη). Τελικά κατέληξα στα παραπάνω βάζω σκόνη απορυπαντικου για μωρά και πριν στεγνώσει τελείως το ρούχο δενω κάλτσες στα φερμουαρ για να μην σπάσουν και το βάζω στο στεγνωτηριο για 20 λεπτά και η μεμβράνη λειτουργεί πάντα τελεια.

ryk

Reaction score
925
καλησπέρα σε όλους , μιας και εχω ασχοληθεί με τις περισότερες μεμβράνες αδιαβροχοποιησης να προσθέσω οτι το πλύσιμο επειρεάζει τις ιδιότητες τους και η λύση που προτείνουν οι κατασκευαστές είναι να χρησιμοποιουνται απλα απορυπαντικα στο πλυντήριο ( σκόνη πάντα ποτέ υγρό)και αφου στεγνώσει αρκετα το ρούχο το βάζουμε στο στεγνωτήριο για σύντομο πρόγραμα με χαμηλή θερμοκρασία( εκεί βέβαια χαλάνε τα φερμουάρ απο το χτύπημα και την ζέστη). Τελικά κατέληξα στα παραπάνω βάζω σκόνη απορυπαντικου για μωρά και πριν στεγνώσει τελείως το ρούχο δενω κάλτσες στα φερμουαρ για να μην σπάσουν και το βάζω στο στεγνωτηριο για 20 λεπτά και η μεμβράνη λειτουργεί πάντα τελεια.
Να σου πω την αλήθεια, το πλυντήριο με φοβίζει.
Αυτό που κάνω είναι πλύσιμο στο χέρι με βούρτσα με φυσική τρίχα και σαπουνάκι παραγωγής μου.
Τέλος, ξέβγαλμα με μαλακτικό και κρέμασμα σε κρεμάστρα να σουρώσει/στεγνώσει. Το λάθος που έκανα είναι ότι δεν χρειάζεται να γεμίσεις την μπανιέρα για να παπαριάσει (όσα έχουν μεμβράνες εννοώ).

Reaction score
431
Να σου πω την αλήθεια, το πλυντήριο με φοβίζει.
Αυτό που κάνω είναι πλύσιμο στο χέρι με βούρτσα με φυσική τρίχα και σαπουνάκι παραγωγής μου.
Τέλος, ξέβγαλμα με μαλακτικό και κρέμασμα σε κρεμάστρα να σουρώσει/στεγνώσει. Το λάθος που έκανα είναι ότι δεν χρειάζεται να γεμίσεις την μπανιέρα για να παπαριάσει (όσα έχουν μεμβράνες εννοώ).
Αν εχεις δικο σου σαπούνι ειναι σουπερ, το λέω επειδή σχεδόν ολα τα απορυπαντικά πλυντηριου απαιτούν υψηλες στροφές για να αποκολληθούν και να διώξουν τον λεκε( ειναι φωσφορικα που ελκονται απο τον λεκε και με την στροφορμή παρασύρουν τον λεκε μαζί τους στην αποχετευση. Φυσικά το χειροποιητο σαπούνι εναι η καλυτερη λύση για πλυσιμο στο χερι.
Προσεχε με τα μαλακτικά οι περισότεροι κατασκευαστές τα απαγορευουν δια ροπάλου σε ολες τις διαπνέουσες αδιαβροχες μεμβρανες.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.957
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou