- Reaction score
- 110.452
Αν και αποφεύγω τη βροχή με κάθε τρόπο επειδή λερώνεται το μηχανάκι...![]()

Αν και αποφεύγω τη βροχή με κάθε τρόπο επειδή λερώνεται το μηχανάκι...![]()

Το εχω δει το εργο και εδω,αστα!Αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ το αμάξι δεν βγάζει ένας φίλος ούτε καν σε ψιλοβρόχι για να μη λερωθεί.
Γεγονός είναι ότι χρειάζεται (τώρα τελευταία το εφαρμόζω και γω - όσο και να το βαριέμαι). Και να μην παπαριάζει το μπουφάν (έστω και αδιάβροχο), οπότε μετά κρυώνεις και για να μην τρως τα βρωμόνερα. Plus ότι το αδιάβροχο έχει αντιανεμικές ιδιότητες.Χαμογελασε,και η απαντηση του ηταν.......εχε στην μπαγκαζιερα και ενα αδιαβροχο στην μεγαλη νεροποντη να βαζεις απο επανω.

+1Η Alpinestars φτιάχνει τέλεια γάντια.
Πώς τα καταφέρνει αυτή η Dainese, κι εγώ ό,τι φοράω από αυτήν τη εταιρία, μπουφάν/κράνος/γάντια, όλα σαν να τα έφτιαξαν για μένα νιώθω.Δοκιμασα και τις DAINESE και ηταν οι ποιο ανετες και εκατσαν καλα στο ποδι μου
...
Η αδερφη μου δοκιμασε 6-7 μπουφαν και αυτο που ηταν τελειο επανω της ηταν ενα bering,και ενα dainese.
"Ευχαριστώ" για τις άμεσες απαντήσεις!!!! Δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαβάσω.Ευχαριστώ για το θέμα διότι είμαι παθών και εγώ και θέλω να αγοράσω κάτι καλό. Γάντια στα σίγουρα και ίσως κανα μπουφάν. Διότι αυτό που έχω ευθύνεται για 4 συσκευές τηλεφώνου(κινητού εννοείται) τα οποία βράχηκαν και έχασα περίπου 1500 ευρώ αξία συσκευών συνολικά. Βέβαια πλέον αγόρασα 1 αδιάβροχο τηλέφωνο ώστε να μην έχω πια το άγχος του κινητού όταν βρέχει. Αλλα δεν είναι μόνο το κινητό αλλα κυρίως εγώ και το αδιαπέραστο της βροχής στα ρούχα μου. Στο θέμα γαντιών εκτός της αδιαβροχοποίησης θέλω να είναι ικανά και για αντιανεμικότητα αλλα και θέρμανση. Και φυσικά και προστασίας στην επάνω επιφάνεια με τις κλασικές σκληρές προσθήκες στα σημεία των κλειδώσεων. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά; Αντίστοιχα και για μπουφάν.

"Ευχαριστώ" για τις άμεσες απαντήσεις!!!! Δεν ξέρω ποιά να πρωτοδιαβάσω.![]()
Ήδη έχω προτείνει Held (δοκιμασμένα) γάντια Gore ΤΕΧ. Τα συγκεκριμένα δεν κυκλοφρούν τώρα, αλλά υπάρχουν νεώτερα. Και οι άλλες μάρκες που αναφέρθηκαν έχουν αντίστοιχα καλά προϊόντα.ΟΚ. Επίσης έχω ακούσει πως οι εταιρίες κατα καιρούς βγάζουν προσφορές κάτι σαν μπαζάρ σε προϊόντα πολύ ακριβά σε τιμές κάτω απο 80%, για μεμονωμένα κομμάτια τους. Ίσως αυτό που είπες για ψάξιμο στα site να είναι η λύση. Η και προτείνω σε εμάς εδώ τα μέλη όταν ακούσουμε η μάθουμε κάτι να το αναφέρουμε!Ήδη έχω προτείνει Held (δοκιμασμένα) γάντια Gore ΤΕΧ. Τα συγκεκριμένα δεν κυκλοφρούν τώρα, αλλά υπάρχουν νεώτερα. Και οι άλλες μάρκες που αναφέρθηκαν έχουν αντίστοιχα καλά προϊόντα.
Επίσης και παντελόνι μπορώ να προτείνω (αυτό που έχω δεν είναι goretex, αλλά με έχει βγάλει παλληκάρι σε πολύ νερό).
Μπουφανάκι dainese ....τα είπα....μην τα ξαναγράφω.....Το επόμενο θα είναι GoreTex να ησυχάσω (πάντα παίζει και το αδιάβροχο βέβαια).
Καλοκαιρινό μπουφανάκι Held που έχω, πάλι γ@μάτο. Απορία: γιατί τα καλοκαιρινά (μπουφάν, παντελόνια, γάντια) βγαίνουν μόνο σε μαύρο; Τα τελευταία χρόνια μπουφάν, παντελόνι βρίσκεις και σε άλλα χρώματα, αλλά γάντια...είδα και έπαθα να βρώ ένα χρώμα που να μην ψήνει ο ήλιος τα χέρια μου. Μάλλον αυτός που τα σχεδιάζει δεν τα φοράει για βόλτα το καλοκαίρι.....
Ψαξιμο στα site και δοκιμές επιτόπου θέλει!
Καλό είναι να σταθούμε στο αδιάβροχο παντελόνι, καθώς το από πάνω (μπουφάν, σακάκι κτλ.) δεν μπάζει εύκολα από τις ραφές.
Αυτό που θα μπάσει είναι συνήθως το παντελόνι από τις ραφές και ο λόγος είναι αν το ζορίσουμε στο φόρεμα. Όπως μου έλεγε και ένας φίλος: έχεις δει γυναίκα να φοράει καλσόν; με την ίδια προσοχή θα φοράς και συ το αδιάβροχο. Όχι πως το τηρώ κατά γράμμα....
Πάντως το νερό που μαζεύεται στη σέλα, σε συνδιασμό με τις τραβηγμένες ραφές, κάνουν το θαύμα τους και αποκτάς υγρές μεσαίες (ή μάλλον υγρά μεσαία)
Ήδη έχω προτείνει Held (δοκιμασμένα) γάντια Gore ΤΕΧ. Τα συγκεκριμένα δεν κυκλοφρούν τώρα, αλλά υπάρχουν νεώτερα. Και οι άλλες μάρκες που αναφέρθηκαν έχουν αντίστοιχα καλά προϊόντα.
Επίσης και παντελόνι μπορώ να προτείνω (αυτό που έχω δεν είναι goretex, αλλά με έχει βγάλει παλληκάρι σε πολύ νερό).
Μπουφανάκι dainese ....τα είπα....μην τα ξαναγράφω.....Το επόμενο θα είναι GoreTex να ησυχάσω (πάντα παίζει και το αδιάβροχο βέβαια).
Καλοκαιρινό μπουφανάκι Held που έχω, πάλι γ@μάτο. Απορία: γιατί τα καλοκαιρινά (μπουφάν, παντελόνια, γάντια) βγαίνουν μόνο σε μαύρο; Τα τελευταία χρόνια μπουφάν, παντελόνι βρίσκεις και σε άλλα χρώματα, αλλά γάντια...είδα και έπαθα να βρώ ένα χρώμα που να μην ψήνει ο ήλιος τα χέρια μου. Μάλλον αυτός που τα σχεδιάζει δεν τα φοράει για βόλτα το καλοκαίρι.....
Ψαξιμο στα site και δοκιμές επιτόπου θέλει!