Commander

Reaction score
5
Τι γνώμη έχετε για τον Commander 4000? Μου τον δίνουν 140Ε, είναι καλή τιμή; Στα χρήματα αυτά υπάρχουν καλύτερες επιλογές; Με ενδιαφέρουν βασικά FTA αλλά θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να δω και συνδρομητικά αν προκύψει ανάγκη.

Για εγκατάσταση μου ζητούν περί τα 120Ε, πολλά δεν είναι; Ξέρετε μήπως κάποιο αξιόπιστο κατάστημα/τεχνικό στην περιοχή κέντρο/Πατήσια;

Πολλά ευχαριστώ από ένα νεοεισελθόντα στο χώρο της δορυφορικής

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Φίλε gdevelek, έχω τον Commander 6000IRCI, και μπορώ να πώ ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις δυνατότητες του δέκτη. Δεν είναι φυσικά το τέλειο αλλά για τα λεφτά του είναι άψογος. 8)

Σημαντικό είναι ότι έχει ενσωματωμένο IRDETO για NOVA ο 5000, και ο 6000 έχει IRDETO και δύο CI, για τυχόν επεκτάσεις.

Μπορείς να βρείς περισσότερες πληροφορίες εδώ για τον δέκτη και την εγκατάσταση του πλήρες με NOVA.

Οσον αφορά άλλους δέκτες οι προτάσεις είναι πολλές και συνήθως οι πιο απαιτητικοί καταλήγουν προς το Dreambox μεριά, ειδικά στο νέο 7020 , που είναι ουσιαστικά υπολογιστής με Linux λειτουργικό και μπορεί κάποιος να πειραματιστεί αρκετά…. :idea:

Εάν θέλεις να πας πιο ψηλά σε τεχνολογία και ενδιαφέρεσαι για Hi-End δέκτες που υποστηρίζουν και HDTV περίμενε ακόμη λίγο. :?:

Πάντως σε καμιά περίπτωση μην πάρεις μόνο FTA δέκτη αλλά τουλάχιστον με μία θύρα επέκτασης CI (Common Interface) :!:

Reaction score
5
Πάνο σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δεν σκοπεύω να επενδύσω περισσότερα από 150-200Ε στον δέκτη, οπότε ο 4000 μου κάνει οικονομικά, στα 140Ε. Ίσως ο 6000 ξεφεύγει, και δεν ξέρω και τι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με τον 4000, δεδομένου ότι δεν με ενδιαφέρει η NOVA.

Βλέπω πως το κατάστημα στο Φάληρο που έχει τον 6000 χρεώνει ακριβώς τα μισά για εγκατάσταση από όσα μου ζητούν στο γειτονικό μου μαγαζί. Μήπως γνωρίζεις κανένα άλλο εξίσου "λογικό" κατάστημα πιο κοντά σε μένα (Πατήσια) σε σχέση μ' αυτό του Φαλήρου; (και σε πμ αν προτιμάς)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama