Conn-x TV στον Hellas Sat 2

Reaction score
1
Απάντηση: Conn-x TV στον Hellas Sat 2

Στο software του δέκτη είναι το σφάλμα, και σε μένα ο Hivion (όταν τον είχα) στα DVB-S2 SD h264 κανάλια μου έδειχνε στο info ότι και καλά είναι HD ....
Πρέπει κάποιος να πει στους κορεάτες ότι όταν ένα (DVB-S2) κανάλι έχει εικόνα h264 δεν είναι απαραίτητα και HD ! :105:

Αυτό το σφάλμα συμβαίνει τουλάχιστον σε 10 κανάλια sd σε όλους τους δορυφόρους και πολλά λέω από 42Ε-30΅W
Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ασχοληθούν οι προγραμματιστές με ένα τέτοιο θέμα ανούσιο
Καλύτερα να ασχολούνται με ποιο βασικά θέματα σε ένα δέκτη γενικά ποιο ουσιαστικά
Σημασία μεγάλη σε ένα δέκτη είναι να κατεβαίνει το κανάλι και μόνο αυτό
Αν δεν κατεβαίνει !!!! τότε είναι τα σκούρα

Reaction score
6

Από την στιγμή που οι περισσότεροι "επώνυμοι" δέκτες δείχνουν σωστά το info (πχ Humax), είναι χαζό οι κορεάτες noname που βγάζουν Update για ψύλου πήδημα, να μην μπορούν να το διορθώσουν.... πρόκειται καθαρά για "εικαστική" παρέμβαση.... χεχε
Άσε που όταν μιλάμε για δέκτη των 300+_ ευρώ, ε ναι, έχω την απαίτηση να μου δείχνει σωστό Info... το έχω πληρώσει και αυτό!!!

Reaction score
1

Κοίταξε να δεις κανένας δέκτης δεν είναι τέλειος
Άμα διαβάζεις μέσα στα Forum θα δεις σε άλλες μάρκες δεκτών και δεν μιλάμε για 300 Ε αλλά για πολλά περισσότερα χρήματα υπάρχουν δέκτες που δεν μπορούν να κατεβάσουν κανάλια και συχνότητες η ακόμα τα κανάλια κρύβονται στα ραδιόφωνα και χίλια δυο παραδείγματα

Κάποιοι από αυτούς δεν λύνετε το θέμα ούτε από software και είναι γεγονός αυτό

Σίγουρα είναι ένα σφάλμα και είναι σεβαστό που θέλεις να έχεις πλήρες πληροφορίες και σωστές από αυτό που βλέπεις αλλά νομίζω ότι είναι πολύ ελάχιστο σε τόσα άλλα που έχουμε διαβάσει η έχουμε ζήσει με την εμπειρία που έχει ο καθένας στην δορυφορική θέαση

Θα μου πεις δεν πρέπει να λυθεί το θέμα !! σαφώς και πρέπει αλλά αν ο δέκτης που έχεις παρουσιάζει κάτι άλλο ποιο σοβαρό θέμα δεν θα πρέπει ο προγραμματιστής να δώσει έμφαση εκεί??

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις πχ ο δέκτης σου δεν διαβάζει ας πούμε την κάρτα του conax(τυχαία το λέω)

Και η εταιρία πουλάει τον δέκτη ας πούμε σε μια χώρα που υπάρχει πακέτο conax και οι πωλήσεις πάνε καλά εκεί

Ε λοιπόν είναι σίγουρο θα κάνει το παν να το φτιάξει αυτό το θέμα αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα 10 κανάλια

Βέβαια αυτά που λέμε είναι (ψιλα γράμματα) αλλά δυστυχώς έτσι είναι:145:

Reaction score
114

Oλοι οι δεκτες HD, 'πρωτης γενιας', εχουν παρατηθει,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, αλλα και αυτοι με καποιες προυποθεσεις.
Πολυ δυσκολα βγαινουν ανααθμισεις,και για καποιους που βγαινουν, δεν προσφερουν κατι το ουσιαστικο.
Αυτη ειναι η αληθεια.
Αν ο δεκτης την περιοδο της ακμης του, εφτασε σε επιθυμητο επιπεδο,τοτε εχει καλως.
Αν οχι,τοτε μην περιμενετε προοδο......

Reaction score
0

Παντως η Skystar HD2 τα SD που εκπεμπουν DVB-S2 σε H264 τα εμφανιζει με μπλε γραμματα, ενω τα Native HD παλι με μπλε γραμματα αλλα ταυτοχρονα τα κανει bold.

Γερμανοι uber alles λεμε :116:

Reaction score
114

To blind scan μου βγαζει ενεργο tp, χωρις καναλια ομως, στις
12727 Η 30000 dvb-s2/8psk
Eνω στους 12728 V 30000 dvb-s2/8psk μου βγαζει
Sport Ro. HD
HBO HD
PRO TV HD
TVR HD
DISCOVEY HD
σε videoguard

Reaction score
0

Ναι, εγινε αλλαγη χτες. Ολα τα καναλια του DolceTV στις 12730V μεταφερθηκαν στις διπλα συχνοτητες πχ. 12688V - 12647V κλπ του πακετου και στην ηδη υπαρχουσα ανεβηκαν 5 HD καναλια, ειχε ηδη βγαλει ανακοινωση γι' αυτο η Romtelecom. Οποτε στην ιδια συχνοτητα εχει χωρο για 4-5 HD ακομα του ΟΤΕ :138:

Reaction score
0

Λοιπον νεοτερες πληροφοριες κανουν λογο για διαθεση του δορυφορικου πακετου ΑΡΧΙΚΑ μονο σε αυτους που δεν εχουν τη δυνατοτητα για IPTV, δηλαδη που αποδεδειγμενα συγχρονιζουν κατω απο 7,5mbps (ανεξαρτητως πακετου) μετρημενα απο το συστημα που ελεγχει τη γραμμη.

Επισης, θα υπαρχουν τα ιδια καναλια, 47 νομιζω στο συνολο αλλα για HD δεν εγινε περαιτερω αναφορα. Η τιμη παραμενει η ιδια με αυτη της IPTV.

Τελος, η μονη χρεωση που θα υφισταται λενε οτι θα ειναι η εγκατασταση και ρυθμιση του πιατου/δεκτη.

Για οτιδηποτε νεοτερο θα υπαρξει αντιστοιχα ενημερωση. Με οποιαδηποτε επιφυλαξη ολα αυτα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Conn-x TV στον Hellas Sat 2

Λοιπον νεοτερες πληροφοριες κανουν λογο για διαθεση του δορυφορικου πακετου ΑΡΧΙΚΑ μονο σε αυτους που δεν εχουν τη δυνατοτητα για IPTV, δηλαδη που αποδεδειγμενα συγχρονιζουν κατω απο 7,5mbps (ανεξαρτητως πακετου) μετρημενα απο το συστημα που ελεγχει τη γραμμη.

ΝΑΙ γιατι ειναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ και διαμαρτυρονται χαχαχαχαχα ΕΛΕΟΣ

Reaction score
114

Kαποια απο τα καναλια ανοικτα τωρα.
Τσεκαρετε να παρετε μια ιδεα,απο εικονα κτλ.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.036

Με τόσα κανάλια στριμωγμένα (32) δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα βέβαια, πάλι καλά όμως...

[off topic]Γιάννη τα screenshot είναι από τον Spiderbox;

Reaction score
0
:107:Ευχαριστουμε πολυ καλες φωτο αλλα γιατι εινα σε 4:3 :112:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.036

Έτσι είναι οι εκπομπές, τουλάχιστον στα συγκεκριμένα κανάλια που φαίνονται στις φωτό! :116:

Reaction score
0

32 κανάλια σύνολο αυτή την στιγμή...

Reaction score
114

Αρπαξα ενα κινητο που βρηκα στο τραπεζι εδω, και εβγαλα δυο γρηγορες, γιατι βιαζομουν να φυγω.
Το ειδα οτι δεν βγηκαν καλες,αλλα το θεμα δεν ηταν να δειξω το αν παιζουν καλα η' οχι.
Απλα οτι ειναι ανοικτα.

Εσυ εχεις τραβηξει πολυ ωραιες φωτο που 'ανεβαζουν' το πακετο.
Στην πραγματικοτητα,κατα την γνωμη μου,η ποιοτητα εικονας σαν συνολο, θα ελεγα οτι ειναι μετρια.
Σιγουρα περιμενουμε κατι καλυτερο,αλλιως θα ειναι αλλο ενα Ελληνικο πακετο,που και 5Ε να κανει το μηνα ,θα υπαρχει κοσμος που θα διαμαρτυρεται.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.036

Μπα, δεν το ρωτάω για την ποιότητα! Απλά μου αρέσουν τα γραφικά του δέκτη στις φωτό που έβαλες. Έχω παραγγείλει έναν 7000HD και ήθελα να δω αν είναι τα ίδια...

Reaction score
114

Μπα, δεν το ρωτάω για την ποιότητα! Απλά μου αρέσουν τα γραφικά του δέκτη στις φωτό που έβαλες. Έχω παραγγείλει έναν 7000HD και ήθελα να δω αν είναι τα ίδια...
Aκριβως τα ιδια ειναι.

Reaction score
3
Αυτή τη στιγμή βλέπω ένα ίδιο διαφημιστικό στα Sport 2 και Sport 3.
Αυτό στο Sport 2,έχει πολύ καλή εικόνα.
Μπορεί κάποιος να τσεκάρει κωδικοποίηση και bitrate?

Reaction score
0

Καλησπέρα!

Εστριψα σήμερα το πιατάκι να δοκιμάσω κ γω...

Προσπαθώ λοιπον με εναν dm800 με Nabilosat....
Σκαναρω την 12729Η... αλλα τπτ!!! Δεν τα σκανάρει :(

Βρήκα λοιπον έτοιμα Settings του Latest Vhannibal Setting E2
Τα φόρτωσα με το DreamboxEdit, αλλα κ παλι τπτ.. σήμα βγάζει, epg οχι, εικόνα όχι...

Any Help???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS