Consonance Cyber 100s signature

Reaction score
1
Πωλείται λαμπάτος ενισχυτής Consonance Cyber 100s Sig, 2x22W από 4 λυχνίες 300Β (2 ανά κανάλι - επιπλέον έχει μία ECC83 και μία 6SN7 ανά κανάλι).

Είναι 5ετίας περίπου, σε εξαιρετική κατάσταση με πολυτελές μεταλλικό και βαρύ Τ/Χ, manual, και τη σιδερένια(!) σίτα προστασίας των λυχνιών, αλλά χωρίς κουτί, οπότε μόνο εντός Αθηνών. Έχει 5 εισόδους RCA, και εξόδους 4 και 8Ω για ηχεία, ενώ έχει και αλλαγμένους-καλύτερους πυκνωτές.

Οδηγούσε ανετότατα τα 805Ν, όπως μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάθε ενδιαφερόμενος στο σπίτι μου.

Η χρήση του ήταν πολύ συνετή, τόσο σε εντάσεις όσο και σε συχνότητα (5-10h εβδομαδιαίως την τελευταία 3ετία, ελάχιστα πιο πριν).

Δίνεται στα 1250€ (κάτω από το 50% της αρχικής τιμής).

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση εισόδου στον κόσμο της 300Β, με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά σε εικόνα, ανάλυση και μπάσο.

Βαγγέλης

Reaction score
26
Απάντηση: Consonance Cyber 100s signature

"Δίνεται στα 1250€ (κάτω από το 50% της αρχικής τιμής)."
Τσέκαρέ το με την τιμή.....
http://www.hifiprestige.it/fr/amplificateurs-integre/3132-opera-audio-consonance-cyber-100-15th-anniversary.html
Θέλει και 45 μεταφορικά......

Reaction score
1

Αλλο cyber 100s SIGNATURE (που πουλαω εγω) και αλλο cyber 100 15th anniversary (που εχεις βαλει στο λινκ εσυ).
Υπαρχει και cyber 10 και cyber 100 'απλος' και cyber 100s.
Εδω μιλαμε για 100s SIGNATURE (το "μεγαλυτερο" μοντελο αυτης της σειρας), με τιμη αγορας στην Ελλαδα, οταν τον πηρα εγω, 2600 ευρω.

Και ναι, η τιμη πωλησης ειναι κατω απο τη μιση αξια αγορας.

Οποιος δεν ξερει, καλυτερα να μη μιλαει γιατι και εκτιθεται και παραπληροφορει.

Reaction score
26

Τσέκαρε τα μάτια σου........
Βάλε το Link.....
100S signature....
Μη τρελαθούμε κιόλας.....
Που παραπληροφορώ....
Χριστός και Απόστολος....

Reaction score
1

Δεκτές και ανταλλαγές με καλό bluray player ή dac/streamer (ιδανικά με ύπαρξη θύρας USB τύπου Α) + χρηματική διαφορά.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός