Continental vs hankook

Reaction score
118
Ένα κορυφαίο στα χαρτιά ή τα τεστ ελαστικό μπορεί να το βάλεις στο όχημά σου και να μη σου αρέσει. Οι συμβουλές για ο τάδε ή το δείνα στις περισσότερες περιπτώσεις δε βοηθούν.

Μόνο με τη δοκιμή στο δικό σου όχημα, στις δικές σου διαδρομές, με το δικό σου τρόπο οδήγησης θα έχεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Με το δύσκολο και πολλές φορές πολυέξοδο τρόπο της δοκιμής από σένα δηλαδή.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.406
Τα λάστιχα, όπως και τα μηχανάκια μας, έχουν κάποιους αντικειμενικούς κατά το δυνατόν τρόπους μέτρησης της απόδοσης.
Αντίθετα όμως απο τα μηχανάκια που αν δε μας αρέσουν τα πουλάμε, τα λάστιχα τα παντρευόμαστε για ένα διάστημα οπότε κάθε πηγή πληροφόρησης είναι χρήσιμη. Εξάλλου δε θα τα χρησιμοποιήσουμε στις 24 ώρες του Le Mans. ;)

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
2.429
για δοκιμασε κ toyo , οτι καλυτερο εχω βαλει , πολλες φορες, σε μαλακο ομως λαστιχο...μετα το michelin sport το τελευταιο, δε θυμαμαι νουμερο, αυτα φοραω τωρα, χειροτερα απ τα toyo , τα continental που λες τα εβαλα και δε με τρελλαναν . Τιποτα φοβερο δεν κανει τιποτα καλο αλλα κ τιποτα ασχημο.κανα 3-4 χιλ χλμ κραατει παραπανω απ το toyo αλλα δεν μ αρεσε. Δε θα το ξαναβαζα με τιποτα. Το 5 ετσι? ειχα βαλει κ τα 3 παλια, ακοαμ χειροτερα.

Γνωμη μου φυσικα, μετα απο καμια 15αρια αλλαγες ελαστικων, μη πω 20.

H toyo εχει προχωρησει εχει κανει πολλα βηματα στα ελαστικα κι εγω επιλεξει 3 φορες να φορεσω toyo κι εχω μεινει πολυ ικανοποημενος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.889
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962