Convert FLAC to ALAC ???

Reaction score
50
προφανώς υπάρχουν αρκετά προγράμματα που κάνουν αυτή την δουλειά, εγώ θα ζητήσω κάτι που ελπίζω να μην ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας :116:

υπάρχει τρόπος να μετατρεψεις ολόκληρη βιβλιοθήκη αντικαθιστώντας τα flac μέσα στους φακέλους με alac αρχεία? χωρίς να πειραχτούν τα covers ή ότι άλλο υπαρχει στο φάκελα και χωρίς να δημιουργηθούν διπλά αρχεία ήχου που θα πιάνουν χώρο?

αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ποιο (free ή οικονομικό) πρόγραμμα προτείνετε για μετατροπή? (μιλάω για PC-Win7)

ευχαριστώ!

Reaction score
50
Απάντηση: Convert FLAC to ALAC ???

Κανείς δεν ξέρει βρε παιδία ή δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα που ζητάω?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.115

Να ρωτήσω ποιός είναι ο λόγος που θέλεις να τα μετατρέψεις? Δεν παίζει flac η πλατφόρμα της apple?

Reaction score
50

Να ρωτήσω ποιός είναι ο λόγος που θέλεις να τα μετατρέψεις? Δεν παίζει flac η πλατφόρμα της apple?
το itunes δεν βλέπει τα flac αρχεία :110:
(μάλιστα αν προσπαθήσεις να προσθέσεις στην λίστα σου τέτοια αρχεία τα αγνοεί επιδεικτικά, αφού δεν σου βγάζει καν μηνυμα σφάλματος)
τεσπα έχει άλλα καλά το itunes

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.223

:111:

:618::618::618:

Reaction score
1.458

Νομίζω ότι είναι σε λάθος κατηγορία το θέμα,μιας και αφορά windows προγράμματα.:121:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.115

Δεν είναι το itunes στην σωστή κατηγορία?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.886

Έχω καιρό να δουλέχω το iTunes, αλλά αν θυμάμαι καλά, μπορεί να μετατρέψει ALAC σε wav, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να μετατραπούν σε flac. Η διαγραφή των παλιών είναι υπόθεση ενός - δυό κλικ, αν το iTunes δεν δίνει τη δυνατότητα διαγραφής των παλαιών αρχείων.

Συγγνώμη δηλαδή, αλλά χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για να ψάξει κανείς ένα δένδρο με το λήμμα *.alac ??

Reaction score
8

Έχω καιρό να δουλέχω το iTunes, αλλά αν θυμάμαι καλά, μπορεί να μετατρέψει ALAC σε wav, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να μετατραπούν σε flac. Η διαγραφή των παλιών είναι υπόθεση ενός - δυό κλικ, αν το iTunes δεν δίνει τη δυνατότητα διαγραφής των παλαιών αρχείων.

Συγγνώμη δηλαδή, αλλά χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για να ψάξει κανείς ένα δένδρο με το λήμμα *.alac ??
Μα ο ανθρωπος θελει να κανει το αναποδο, να μετατρεψει flac σε alac (υπαρχει και αυτη η κατηγορια ανθρωπων.... Που δεν ακουνε flac - foobar) :107:

Reaction score
8

To dbpoweramp (που πρότεινα στο φίλο πιό πάνω) κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο εργαλείο σε win, αφού εκτός των άλλων κάνει και μαζική μετατροπή ολόκληρων directories απο οποιοδήποτε φορματ σε οποιοδήποτε άλλο (Ετσι γιατρέ μου ear έκανα την ιεροσυλία και μετέτρεψα όλο το δίσκο που μου είχες στείλει σε alac :120:)

Επίσης έχει και πολύ καλό tag editor ( ο οποίος εμφανίζεται με δεξί κλικ στο ποντίκι όταν διαλέξεις ένα ή περισσότερα μουσικά αρχεία)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88