Cover versions

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Third Eye - All along the watchtower απο το LP "Awakening..." (1969) (Bob Dylan cover)

Απίστευτα ανεβαστικη διασκευή στο γνωστό κλασικό ότι πρέπει για χορό σε swinging underground club to 1969 στο Λονδίνο, απο τους εκπληκτικούς Νοτιοαφρικανους με 3 φανταστικά albums στο βιογραφικό τους.
Tell it like it was baby.:party:

Last edited by a moderator:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Residents - Hey Jude/Sympathy for The Devil από το LP "Third Reich 'n' roll" (1976) (The Beatles/Rolling Stones medley cover)

Μολις τελειωσα την δουλεια, και μιας το ΣK είναι μπροστα, λεω ν'αρχισω τις ακροασεις με κατι "δυσκολο" και ξεχωριστο. Μια διασκευή (ο θεος να την κανει) στα γνωστα classics, η οποια βασικα είναι αποσπασμα από την δευτερη πλευρα του δευτερου δισκου τους "Third Reich 'n' roll" από το 1976, με τιτλο "Hitler was a vegetarian". Δεν εχει νοημα να πω κατι, λεω να το κανω καποια στιγμη στο μελλον, μιας και ελάχιστοι θα μπουν στον κοπο να το ακουσουν και ακομα ποιοι λιγοι θα το εκτιμησουν.
Για μενα όμως οι Residents είναι ένα μεγαλο κεφαλαιο της νεανικης κουλτουρας και ακριβως ότι σημαινει για μενα μια rock 'n' roll μπαντα, όχι με την μουσικη εννοια όμως, γιατι εκει είναι άλλη ιστορια.
ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΙ, ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ, ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ.
Για τους λιγους πιστους, ακουστε και δειτε μια ακομα μουσικη ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ολων αυτων μου αγαπήσαμε και αγαπάμε.
Α, για οσους δεν γνωριζουν οι Residents είναι το μοναδικο συγκροτημα στην ιστορια της μουσικης που ουδεις εχει δει τα προσωπα τους και γνωριζει το ονόματα τους. Και αυτό το κανουν για ένα και μονο λογο. Διοτι απλούστατα πιστευουν ότι ο ακροατης δεν πρεπει να γνωριζει τιποτα για τον καλλιτεχνη, γιατι θα επηρεαστεί ειτε θετικα ειτε αρνητικα. Τα συμπερασματα δικα σας. Ο cosmarpan θα επανελθει καποια στιγμη με δαυτους.

Last edited by a moderator:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.338
Σημείωση προς όλους τους συμμετέχοντες: Διόρθωσα όλα τα posts μέχρι και το προηγούμενο, φέρνοντάς τα σε μορφή όπου πριν από το video του τραγουδιού, αναγράφεται ο καλλιτέχνης που κάνει τη διασκευή, ο τίτλος του τραγουδιού και σε παρένθεση ο αρχικός συνθέτης του τραγουδιού - όλα τα στοιχεία αυτά είναι τονισμένα (bold).

Θα σας παρακαλέσω να διατηρήσετε αυτή τη μορφή και στα επόμενα posts. Σας ευχαριστώ!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Σημείωση προς όλους τους συμμετέχοντες: Διόρθωσα όλα τα posts μέχρι και το προηγούμενο, φέρνοντάς τα σε μορφή όπου πριν από το video του τραγουδιού, αναγράφεται ο καλλιτέχνης που κάνει τη διασκευή, ο τίτλος του τραγουδιού και σε παρένθεση ο αρχικός συνθέτης του τραγουδιού - όλα τα στοιχεία αυτά είναι τονισμένα (bold).

Θα σας παρακαλέσω να διατηρήσετε αυτή τη μορφή και στα επόμενα posts. Σας ευχαριστώ!
Ευχαριστω :)

wizzy

Reaction score
22.338
Judas Priest - Diamonds and rust (Joan Baez cover)

Από όσες διασκευές έχουν κάνει οι Judas Priest, αυτή, στη συγκεκριμένη ακουστική έκδοση, είναι η αγαπημένη μου.

@cosmarpan: Παρακαλώ!:)

Reaction score
11.723
Nerd Revolt - Photographic (Depeche Mode Cover)

Μου αρέσει και των Depeche Mode το original πάρα πολύ, αλλά όταν ακούω αυτό ανατριχιάζω.

wizzy

Reaction score
22.338
Sepultura - Orgasmatron (Motorhead cover)

Η "πλάκα" με το συγκεκριμένο τραγούδι, είναι ότι οι Sepultura το έκαναν τόσο πολύ "δικό τους", που πολύς κόσμος, ακόμα και σήμερα, θεωρεί ότι το τραγούδι είναι των Sepultura!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Dramarama - Candidate (David Bowie cover)

Το πίστεψαν, το τόλμησαν με απίστευτο τσαμπουκά και το κατάφεραν.
Τελικά ηταν μεγάλη Γκρουπαρα παρ'οτι είχαν κάποιες τάσεις posing.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Yo La Tengo - Big Sky απο το LP "Ride the tiger" (1986) (Kinks cover)

Άντε να κινήσω λίγο αυτό το νήμα :download:, μιας και το άνοιξα εγω, και επίσης μιας και πιάσαμε Yo La Tengo σε αλλο νήμα, άντε να βάλουμε και μια διασκευή σε ενα απο τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια όλων των εποχών. Ειναι εμφανές ότι τους αρέσει πολυ κι αυτούς και το σεβάστηκαν υπέρ του δεόντως, γιατί εχω ακούσει να διασκευάζουν αλλα και τα έχουν ξεσκίσει στην κυριολεξία.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.688
Members
38.479
Νεότερο μέλος
Dimitris69