Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Καλά όλα τα λεφτά το βίντεο με τις μπουγκατι με έπιασε η καρδιά μου εκεί που την βγάζουν από την λίμνη. ........έλεος. ..Όχι βέβαια! Είναι όμως και λίγο κόντρες για μικρά παιδιά! Δηλαδή πολλές από αυτές τις ναυ-αρχίδες, δεν τις έχει αγοράσει ποτέ κανείς!Είναι όμως τζάμπα διαφήμιση! Τις φτιάχνουμε, βάζουμε κι ένα ταμπελάκι με μια τιμή και μας συζητάει ο κόσμος ανέξοδα! (Κάπως το λένε αυτό στα οικονομικά, αλλά δε μού'ρχεται τώρα. Όποιος το ξέρει ας μου το θυμίσει.)
Υπάρχει και Μπουγκάτι Χείρων κάμπριο με 2000 άλογα και 3-4 εκατομύρια τιμή. Την αγοράσανε πολλοί; Η ύπαρξή της όμως κάνει την Βειρόν με τα μόλις 1000 αλογάκια να "πουλάει σαν τρελή", τουλάχιστον στους πλούσιους μπαμπάδες και "μπαμπάδες" στας ΗΠΑ. Το άλλο πρωί βέβαια τις μαζεύει ο γερανός μια γωνιά πιο πέρα...
Στο θέμα μας τώρα, αυτά είναι το τοπ μου! Άμα κάνουν για το πέρσοναλ στούντιο της μαντόνας, της ριχάνας και πολλών άλλων αναλόγου βεληνεκούς καλλιτεχνών, ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ και για μένα!
Βέβαια πιο κάτω έχει κάτι ναυαρχίδες της Β&Ο, της JBL (everest), και ακόμα ακόμα και της λαοπλάνας ATC...
Δεν λέω ότι τα σούπερ χλ5+, η τα Μ40.2 είναι για προσάναμμα στο μπάρμπεκιου, παίζουν εξαίσια φωνές, κιθάρες, κλπ σε ρεαλιστικές στάθμες.
Όμως θέλω να ακούω συμφωνικές σε sacd, παλιό καλό ρόκ σε LP σε περίπου ρεαλιστικές στάθμες επίσης, και οι κατηγορούμενοι δεν μπορούν...Γι' αυτό η αυστηρά προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πλήρωνα το κατά Χάρβεθ bbc ηχόχρωμα μέχρι του ενός τρίτου της τιμής του...
Δεν θα διάλεγα ποτέ αυτό έναντι αυτού...
(Προσωπικές απόψεις εκφράζω είπαμε, μη βαράτε...)
μα τα watt δεν ειναι για να παιζεις δυνατα....ισα ισα....θα παιζεις πιο χαμηλα και πιο σωστα...αχ...το ξερω αλλα τι να κανω, τα εχω σε σχετικα μικρο χωρο...
Κατά Γενική ομολογία είναι πως όσο περισσότερα τόσο καλύτερα ..μπερδεψες φιλε....δεν εννοουμαι την σταθμη που βαζεις τον ενισχυτη.
χαμηλες σταθμες decibel εννοουσα....οτι με εναν ενισχυτη πιο αδυναμο σε ηχειο που ζητα δεν θα ακους!!...τωρα το ποσο gain δινει ενας ενισχυτης στο ποτενσιομετρο ειναι αλλο θεμα.
+1To πως παιζει ενας ενισχυτης σε χαμηλες σταθμες εχει να κανει με το συνολικο gain structure του μηχανηματος και οχι την ισχυ. Υπαρχουν ενισχυτες με εκατονταδες βατ που δεν "οδηγουν" στα πρωτα βατ με τον ιδιο τροπο που οδηγουν καποιοι ολιγοβατοι.
Δεν έχεις παράπονο...Wizzy κοιτα να μας δωσεις το διπλο αυριο στο Γα-σι-πι, μπας και περασουμε ρε φιλε..
..ημουν σιγουρος Wizzy οτι δε θα χτυπουσατε το ματς, μια χαρα ηλθε. Τα ευσημα στο Βελγιο, grand guinion η εξελιξη, αλλα στο τελος ολα καλα..Δεν έχεις παράπονο.Επίσημο παιχνίδι με χαρακτήρα φιλικού ήταν.
Ήρθε κι η ήττα των Βόσνιων κι "έκατσε" μια χαρά.
Η πιο εμπεριστατωμένη άποψη που έχω διαβάσει ως τώρα! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή!Το καθένα είναι εξαιρετικό ηχείο για την κατηγορία τιμής του. Και τα δύο θέλουν "ποιοτικό" ρεύμα από τον ενισχυτή, όποιος βασιστεί στην ευαισθησία που δηλώνει ο κατασκευαστής και τα υποτιμήσει έχει χάσει το παιχνίδι.
Λιγότερο ομαλό φορτίο το Venere από το 1027. Ίσως γιατί η κατηγορία τιμής του δεν επέτρεψε στη Sonus να έχει την αντίστοιχη ποιότητα στο tweeter σε σχέση με το 1027, ίσως χρησιμοποιεί παραπάνω το cross για να φέρει τα μεγάφωνα εκεί που "πρέπει" οπότε έχει και περισσότερες μεταβολές στην εμπέδηση και στη γωνία φάσης.
Με ποιοτικά συνοδά στα δύο ηχεία, σε προσωπικό επίπεδο, δίνω προβάδισμα στο 1027 λόγω απόδοσης στις υψηλές συχνότητες που ακολουθούν, "δένουν", καλύτερα με το υπόλοιπο φάσμα.
Η καμπίνα του 1027 είναι ποιοτική, όμορφη αλλά όχι τόσο όμορφη όσο του Venere, σίγουρα δείχνει πιο "δεμένη", στιβαρή, με αποτέλεσμα το χαμηλό να παρουσιάζεται με περισσότερη ενέργεια σε υψηλότερες εντάσεις και λιγότερο "χρώμα".
Οπότε, για εμένα, το 1027be είναι καλύτερο ηχείο αλλά έτσι και αλλιώς η ερώτηση είναι "παγίδα" αφού συγκρίνουμε δύο ζεύγη ηχείων σε ανόμοια κατηγορία τιμής, όπου οι περιορισμοί για τον κατασκευαστή είναι περισσότεροι στην περίπτωση του Venere.
"Σωστή" σύγκριση για εμένα θα ήταν το Aria 948 με το Venere 3.0, όπου εκεί πολλά από τα παραπάνω διαφοροποιούνται ως υποκειμενική άποψη![]()
![]()
Μπραβο φιλε μου για το σχολιο σου!Το καθένα είναι εξαιρετικό ηχείο για την κατηγορία τιμής του. Και τα δύο θέλουν "ποιοτικό" ρεύμα από τον ενισχυτή, όποιος βασιστεί στην ευαισθησία που δηλώνει ο κατασκευαστής και τα υποτιμήσει έχει χάσει το παιχνίδι.
Λιγότερο ομαλό φορτίο το Venere από το 1027. Ίσως γιατί η κατηγορία τιμής του δεν επέτρεψε στη Sonus να έχει την αντίστοιχη ποιότητα στο tweeter σε σχέση με το 1027, ίσως χρησιμοποιεί παραπάνω το cross για να φέρει τα μεγάφωνα εκεί που "πρέπει" οπότε έχει και περισσότερες μεταβολές στην εμπέδηση και στη γωνία φάσης.
Με ποιοτικά συνοδά στα δύο ηχεία, σε προσωπικό επίπεδο, δίνω προβάδισμα στο 1027 λόγω απόδοσης στις υψηλές συχνότητες που ακολουθούν, "δένουν", καλύτερα με το υπόλοιπο φάσμα.
Η καμπίνα του 1027 είναι ποιοτική, όμορφη αλλά όχι τόσο όμορφη όσο του Venere, σίγουρα δείχνει πιο "δεμένη", στιβαρή, με αποτέλεσμα το χαμηλό να παρουσιάζεται με περισσότερη ενέργεια σε υψηλότερες εντάσεις και λιγότερο "χρώμα".
Οπότε, για εμένα, το 1027be είναι καλύτερο ηχείο αλλά έτσι και αλλιώς η ερώτηση είναι "παγίδα" αφού συγκρίνουμε δύο ζεύγη ηχείων σε ανόμοια κατηγορία τιμής, όπου οι περιορισμοί για τον κατασκευαστή είναι περισσότεροι στην περίπτωση του Venere.
"Σωστή" σύγκριση για εμένα θα ήταν το Aria 948 με το Venere 3.0, όπου εκεί πολλά από τα παραπάνω διαφοροποιούνται ως υποκειμενική άποψη![]()
![]()
Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα lakis51; Παρ' όλο που τα 2 ηχεία έχουν σχεδόν 5 χρόνια διαφορά, κάπου το 2013 ξεκίνησε η σειρά Venere, κάπου το 2009 με 2010 τέλειωσε η καριέρα για τα 1027be είχα την τύχη να τα ακούσω σε άμεση αντιπαράθεση, στον ίδιο χώρο, στο ίδιο σύστημα, με το ίδιο πρόγραμμα, με ενισχυτή ικανό για την οδήγηση τους.Ακουσες το venere ; οχι μαλλον.
Η σειρα 900 της Focal δεν συγκρινεται με τη venere - σε ολα.
18Hz Με 7"ρια?..................Αντιθετα η Devialet τα αποτελειωσε με το ξεχειλωμα χαμηλα (στα 18ΗΖ τα κατεβασε!)........