CREATIVE SoundBlaster X-FI σε PCI-E

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η Creative παρουσίασε την X-Fi Xtreme Audio σε PCI-E και ExpressCard .

Reaction score
0
Απάντηση: CREATIVE SoundBlaster X-FI σε PCI-E

Γιατι ? Σου αρεσει ?

Βλεπεις καμμια hdmi ????

( ...λεω εγω τωρα....)

Reaction score
786
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οπτικες ψηφιακες εισο-εξοδοι σε internal SoundBlaster!!!

Τους πηρε λιγα χρονια, αλλα χαλαλι...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: CREATIVE SoundBlaster X-FI σε PCI-E

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οπτικες ψηφιακες εισο-εξοδοι σε internal SoundBlaster!!!

Τους πηρε λιγα χρονια, αλλα χαλαλι...
Αφου ειχαν και οι παλιες βρε !

Αλλωστε η coaxial δεν ειναι καλυτερη ? :cool_3:

Reaction score
786
Οπτικες? Μονο οι εξωτερικες και οσες ειχαν αυτο το απεχθες 5 1/4 bay

Επισης η coaxial στις SoundBlaster δεν ηταν στανταρ, αλλα ηθελε convertor. Αρκετοι εκαψαν ετσι AV ενισχυτες...

Reaction score
5
δεν ειναι απεχθες βρε παιδια το bay. εμενα μου άρεσε. αλλα ειναι ψηφιακό με το bay?
εχω την X-Fi Platinum και με το bay συνδέετε με ενα καλώδιο που ,αν δεν ειναι ίδιο, μοιαζει πολύ με τα IDE καλώδια των δίσκων. το σημα εκει μεταφέρετε ψηφιακό ή αναλογικο; γιατι δεν κατέχω.

Reaction score
2
Παρεπιπτοντως αυτο το καλωδιο ειναι το ιδιο με της δισκετας, και καμποσοι που το μπερδεψαν στις παλιες audigy και το εβαλαν στη δισκετα, ειδαν το pc τους να βγαζει φλογες :p

Οσο για την καρτα, αν ηταν η xtreme music ισως και να την χτυπαγα. Επειδη ειναι πιο καινουρια δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερη. Απ οσο διαβαζω για την pci εκδοση της xtreme audio εχει χειροτερα dacs και γενικα κατωτερη ποιοτητα ηχου απο την xtreme music. Επισης δεν βλεπω και κανα τουμπανο επεξεργαστη, εκτος αν το ρολο αυτο παιζει αυτο το ισχνο τσιπακι προς τα κατω.

Reaction score
5
οχι οχι. δεν ειναι ίδιο με το Floppy. το πλάτος του IDE έχει σίγουρα. απλα το πρόβλημα μου ειναι το εξής :
Με το quad-sli όσο να ναι βγάζει πολύ ζέστη το σημείο των GPU. επιπλέον πιάνει και χόρο. μου αφηνει μια PCI ελευθερη που ειναι πανω η X-Fi. Κανα 5λεπτο αφού παίξει μαλλον ανεβαζει θερμοκρασιες και αρχίζει τα παρασιτα.

την εχω απενεργοποιήσει τώρα και παίζω με την onboard. αλλα αν απο το bay μπορώ να βγαλω ψηφιακό σήμα ίσως να γλυτώσω τα παράσιτα.

HV

Reaction score
0
Θα την παρω οταν βγει μοντελο με επιχρυσωμενα βυσματα...
Γενικα η XFI Audio ειναι χειροτερη απο ολες τις X-Fi γιαυτο δεν το σκεφτομαι καν.

GTX

Reaction score
39
Εγώ θα πάρω sound blaster όταν μάθω οτι παίζει σωστά στα Vista. Γιατί απ'οτι λένε υπάρχει πρόβλημα με τους drivers και δεν αναμένεται λύση. Προς το παρόν υπάρχουν κάτι custom drivers οι οποίοι υπολειτουργούν στα Vista. Σε αντίθεση με τη Realtek που δουλεύουν μια χαρά. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό που γράφω και δε θυμάμαι που το διάβασα. Αν μπορεί κάποιος ας το επιβεβαιώσει ή ας το διαψεύσει.

Reaction score
5
Εγώ δεν θα πάρω Soundblaster σύντομα...μπορεί και ποτέ! :)
Είμαι fan των M-audio! :)
RME, Lynx...με καταλαβαίνετε...;-)

Reaction score
2
regunus, δοκιμασε να βαλεις ενα χαλκινο ψυκτρακι στον πυρηνα της x-fi και ενα 120mm ανεμιστηρακι στη γενικοτερη περιοχη των pci, μπας και δεις διαφορα (θα κερδισεις σιγουρα και σε θερμοκρασιες των vga). Αν και για να πω την αληθεια δεν εχω ξανακουσει οτι οταν ανεβαζει θερμοκρασια κανει παρασιτα...

Reaction score
5
έχει ήδη τοποθετηθεί το πλαινό παράθυρο της Thermaltake για το Kandalf (το κουτί που εχω) με τον ανεμιστήρα 25cm. Αυτόο που είπες δεν το είχα σκεφτεί! Εχω 2 cooler-άκια για chipset. θα κοτσάρω το ένα πάνω στην κάρτα να δοκιμάσω.
αλλα μπορεί κα να μην φταίει αυτό. εχθες το βράδυ μάζεψα λίγο τα...κομπιουτερικά μου, γιατι επικρατούσε ενα χάος (usefull VS useless stuff) και παρατήρησα2 θεόστραβους πυκνωτές επάνω... λες;;;

Reaction score
2
Καλα, να νια στραβοι δεν υπαρχει κανα προβλημα. Οταν ειναι ξηλωμενοι νομιζω οτι εχεις :D Παντως αυτο με τα παρασιτα ουτε το χω ξανακουσει, ουτε το χω συναντησει ποτε, ακομα και οταν ηταν αναμεσα στη skystar και την 2η αεροψυκτη 7800GTX. Στην δικια μου περιπτωση, στην audigy 2zs, σε καποια φαση απλα δεν επαιζε απο την αναλογικη, μονο απο ψηφιακη. Βρε αμαν να χω φαει τα νιατα μου να βρω γιατι. Τελικα ειχαν σταξει overnight, που ειχα κλεισει το pc (μετα απο 2 μηνες :p), 4-5 σταγονες απο το μπλοκ της καρτας και ιδου το αποτελεσμα:
http://img295.imageshack.us/img295/7456/sipsicr8.jpg

HV

Reaction score
0
Στα Forums της Creative εχουμε 3 θεματα δεκαδων σελιδων για τα cracks στην X-fi...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale