- Reaction score
- 6.233
Το επομενο που θα δοκιμάσω είναι di box με ground lift. Θέλω να πιστεύω ότι θα δουλέψει αλλά φοβαμαι πόσο μεγάλο θα είναι το signal degration.
Ti έχουν τα 20Α ;;20 Α σε πρίζα ποτέ. 16 Α είναι το σωστό.
Δεν χρειάζεται ασφάλεια >16Α ούτε καλώδιο >1,5.για τις συσκευές του στερεοφωνικού..16A ρεύμα από το δίκτυο χρειάζεται ενισχυτής 3600W...αν έχεις τέτοιον ενισχυτή τότε βάλε ασφάλεια 20ΑTi έχουν τα 20Α ;;
Οι προδιαγραφές σε για όλες τις πρίζες είναι μέχρι 16A. Με λίγα λόγια εάν τα μηχανήματα μας τραβήξουν πάνω από 16 Α τα καλώδια ΝΥΑ 2,5 στον τοίχο θα καούν όπως και η πρίζα και η ασφάλεια δεν θα πέσει. Τώρα εάν είναι σε θεση τα μηχανάκια μας να τραβήξουν πάνω 16Α αυτό δεν το ξέρω ,γιατί κάποιος μπορεί να συνδέσει στην ίδια πρίζα τέσσερις τελικούς adcom 5802 και να κάνει το σπίτι παρανάλωμα. Για Πάνω από 16 Α υπάρχουν οι βιομηχανικού τύπου πρίζες μονοφασικες και τριφασικές με τα αντίστοιχα φις που ονομάζονται αναλόγως και με τα amper που δέχονται. Δηλ. 3χ16 ,3χ20 ,3χ25 .....Ti έχουν τα 20Α ;;
Αυτή είναι ο λογική. ¨ότι στο σύνολο κάπου υπάρχει γείωση, δεν ξέρω αν ο yamaha σου έχει γείωση. Εμένα δεν είχε ούτε ο rxa830 αλλά ούτε τώρα ο sr7012. αλλά σίγουρα έχεις από το pc.Αν κάνω αυτό που έχει κάνει ο @ankokdog η σύνδεση με το rca στον προενισχυτη που είναι γειωμενος δε θα γειώσει και τον τελικό που θα του έχω κόψει τη γείωση της πρίζας;