Crt 29" 100hz

jp

Reaction score
0
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ .....ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ.
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΕ Crt 29" 100hz.
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ!!!
ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ Slim Kai Timh ~400€
Heeeeeeelp !!!

Reaction score
14
Ότι και να της πάρεις στην κατηγορία...μια χαρά θα είναι.
Philips, Thomson, Sony.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Crt 29" 100hz

Aν βρεις Φιλιπς με pixel plus στα 100Hz μην την αφηνεις, ειχα και ειναι καταπληκτικη. Πες μου αν κυκλοφορει θελω για το εξοχικο

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Crt 29" 100hz

Aν βρεις Φιλιπς με pixel plus στα 100Hz μην την αφηνεις, ειχα και ειναι καταπληκτικη. Πες μου αν κυκλοφορει θελω για το εξοχικο
Philips στα 100 Hz είναι όντως από τις καλύτερες εικόνες που μπορεί να δώσει μία crt...

Reaction score
3
Έχω την Philips PT9417 και ΔΕΝ την αλλάζω με τίποτα.
Ακόμα και τώρα,άμα τύχει να δω ταινία εκεί,χαζεύω αρχικά την εικόνα της και μετά ασχολούμαι με την υπόθεση :happy_8: (και κάθομαι και στοχάζομαι....γιατί το προβόλι να μην δείχνει έτσι?:mad_3:)

Reaction score
0
Έχω την Philips PT9417 και ΔΕΝ την αλλάζω με τίποτα.
Ακόμα και τώρα,άμα τύχει να δω ταινία εκεί,χαζεύω αρχικά την εικόνα της και μετά ασχολούμαι με την υπόθεση :happy_8: (και κάθομαι και στοχάζομαι....γιατί το προβόλι να μην δείχνει έτσι?:mad_3:)
Και εγώ την ίδια έχω εδώ και 3 χρόνια, εκπληκτική εικόνα, μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε από τις μέσης κατηγορίας καινούργιες LCD τηλεοράσεις. Το Pixel Plus κάνει θαύματα...όσο για τον ήχο (έχει ενσωματωμένο subwoofer) φοβερός!!
Μειονεκτήματα της χοντρής κυρίας? Ούτε να σκεφτείς να την σηκώσεις μόνος σου. Απλά αδύνατον...

Reaction score
3
Και εγώ την ίδια έχω εδώ και 3 χρόνια, εκπληκτική εικόνα, μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε από τις μέσης κατηγορίας καινούργιες LCD τηλεοράσεις. Το Pixel Plus κάνει θαύματα...όσο για τον ήχο (έχει ενσωματωμένο subwoofer) φοβερός!!
Μειονεκτήματα της χοντρής κυρίας? Ούτε να σκεφτείς να την σηκώσεις μόνος σου. Απλά αδύνατον...
Καλά,τον ήχο τον περνάω στο HC. (όχι ότι και ...σκέτος με χαλάει ;-))
Όσο για το βάρος....ακόμα θυμάμαι που πήγαινα να την τοποθετήσω μόνος μου και...παρά τρίχα να έχουμε ρωγμές:mad_1::crazy_1: (σε TV και μέση)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508