CRT Toshiba 3398 DG

Reaction score
0
Πωλείται η προαναφερθείσα τηλεόραση.

Πρόκειται για crt μοντέλο. Είναι 33 ίντσες.
Έχει πάρα πολύ καλή εικόνα και άριστο ήχο στην κατηγορία της τότε που βγήκε.
Είναι σε καλή κατάσταση.
Την δίνω για κάποιον που θέλει μια μεγάλη tv σε κάποιο εξοχικό ή κάποιο άλλο χώρο και δεν θέλει να διαθέσει χρήματα για μια lcd/plasma

Έχει και κάτι ηχειακια που συνδέονται πανω της ως περιφερειακα (έχει ενσωματωμένο dolby prologic)
Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ

Τιμή 99€

Τηλέφωνο 6941 677 322

Με μια απλή αναζήτηση στο google θα δείτε και φωτό της
Όπως εδώ
http://www.amazon.de/Toshiba-3398-32-Zoll-Hertz-Fernseher/dp/B00006SFTI

Reaction score
27.026
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

Reaction score
0
Περιοχή Νέα Σμύρνη.
Όσο για τη μεταφορά θα πρέπει να έρθει κάποιος σίγουρα με αυτοκίνητο, να μην έχει πρόβλημα με τη μέση του, και να ανέβει μέχρι τον 3ο όροφο του σπιτιού μου με τα πόδια για να ζεσταθεί λιγάκι ώστε να είναι έτοιμος για το κουβάλημα.
Εγώ φυσικά θα τον βοηθήσω να την φορτώσει στο αυτοκίνητο αλλά εκεί που θα την πάει θα πρέπει να τον περιμένουν κανα-δυό φουσκωτοί που μόλις βγήκαν απο γυμναστήριο και είναι μπρατσωμένοι και ξαναμένοι (η χρήση παράνομων ουσιων είναι ευπρόσδεκτη), για να τον βοηθήσουν.

Εκτός πλάκας η tv είναι χαλαρά κανα 40άρι κιλά

Reaction score
0
Απάντηση: CRT Toshiba 3398 DG

89€ και δώρο ένα subwoofer χειροποίητο με ενισχυτή alpine για αυτοκίνητο (με μέγάφωνο rockford fosgate)

Reaction score
0
Απάντηση: CRT Toshiba 3398 DG

Νέα μεταπασχαλινή προσφορά στα 69€
Ερωτική τιμή

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος