Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Το σχολιο ηταν γενικο αγαπητε φιλε και δεν πηγε σε κανεναΓιατί το λες αυτό? Δεν υπονόησε κανείς κάτι τέτοιο φίλε Kώστα!:203:
Ναι δοκιμασα βαρια αρχεια σαν το Avatar.. gamer spiderman 3 και σε 1080p το πηγε ολο σφαιρα με κανα 2 σπασιματα στην κινηση κοντα στο τελος μονο στο Avatar αλλα και ο δισκος που εχω επανω ειναι φουλ με 1 τερρα σε ταινιες οποτε....Εγινε! Κανένα πρόβλημα λοιπόν!
Του έβαλες καμιά ματρόσκα(mkv) 720p ή 1080p?Ηταν ok?
Ναι το εχω υποψην για τσεκαρισμα.Πρέπει να είναι θέμα firmware μάλλον.Για δες στο site της crypto μήπως υπάρχει καμιά αναβάθμιση.
Ελα ντε δεν εχεις και αδικο εδω..........ολα τα παιζει και δεν κολαει με 79.90..ουτε καν 80 ευρο.ρε παιδιά αν παίζει όλα τα κάτω από 29Κ τι το συζητάμε, με 80 ευρό που (νομίζω ότι) κάνει μπορεί να το πάρει κάποιος μόνο για το τη συλλογή του!
(εγώ μάλλον όχι καθώς έχω ένα ποπκορν 100 (ναι από τα πρώτα!) και κάποια στιγμή θα πάρω κάτι που να έχει και ψηφιακό δέκτη για να ρίξω το ποπ στη 2η τιβι)
68,86 € ουτε καν 69 :107:Ελα ντε δεν εχεις και αδικο εδω..........ολα τα παιζει και δεν κολαει με 79.90..ουτε καν 80 ευρο.
Καλησπερα πας>ρυθμισεις>συστυμα>και αλλαξε το spdif σε >raw η pcm η off σε καποιο απο τα 3 θα παιξει στην tv.Αυτο με τα χρωματα στο 1080ρ δεν το κανει αλλα η τηλεωραση μου ειναιΛοιπόν... Το πήρα με την παραπάνω τιμή! Μόλις το άνοιξα και φαίνεται αρκετά συμπαθητικό. Μέχρι στιγμής όμως έχω ένα μεγάλο προβληματάκι: Το έχω συνδέσει με HDMI στην τηλεόραση, και τα αρχεία με DTS ήχο παίζουν μουγκά!! Αντίστοιχα κολλήματα στην ίδια τηλεόραση με το ίδιο καλώδιο, όταν είχα συνδέσει υπολογιστή, εννοείται ότι δεν υπήρχαν... Και επειδή δε θα το κρατήσω εγώ, αλλά το πήρα για την αδερφή μου η οποία θα το συνδέσει με αντιστοιχο καλώδιο με τη δική της τηλεόραση, υπάρχει θέμα. ΤΙ λέτε;