CRYPTO MEDIA PLAYER FREE TIME 200

Reaction score
1.458
Απάντηση: CRYPTO MEDIA PLAYER FREE TIME 200

Γιατί το λες αυτό? Δεν υπονόησε κανείς κάτι τέτοιο φίλε Kώστα!:203:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: CRYPTO MEDIA PLAYER FREE TIME 200

Γιατί το λες αυτό? Δεν υπονόησε κανείς κάτι τέτοιο φίλε Kώστα!:203:
Το σχολιο ηταν γενικο αγαπητε φιλε και δεν πηγε σε κανενα
εδω σε πρωσοπικο επιπεδο!!Δε υπαρχει και λογος αλλωστε!!
Αλλα μιας και μου το εχουν αναφερει σε αλλο φορουμ....
εκανα το σχολιο προαιρετικα και καλοπροαιρετα!!

Παμε παρακατω λοιπον!!!!!!!

Reaction score
1.458

Εγινε! Κανένα πρόβλημα λοιπόν!
Του έβαλες καμιά ματρόσκα(mkv) 720p ή 1080p?Ηταν ok?

Reaction score
0

Εγινε! Κανένα πρόβλημα λοιπόν!
Του έβαλες καμιά ματρόσκα(mkv) 720p ή 1080p?Ηταν ok?
Ναι δοκιμασα βαρια αρχεια σαν το Avatar.. gamer spiderman 3 και σε 1080p το πηγε ολο σφαιρα με κανα 2 σπασιματα στην κινηση κοντα στο τελος μονο στο Avatar αλλα και ο δισκος που εχω επανω ειναι φουλ με 1 τερρα σε ταινιες οποτε....
Κανα 2 εργα αρνηθηκε να τα τρεξει και δεν καταλαβα τον λογο(μαλλον το ριπαρισμα δεν ηταν το καλυτερο...).

Kαλο το βλεπω αλλα επαναλαμβανω οτι για εμενα μετραει να βγει
και αξιοποιστο συν ολα τα αλλα.

Reaction score
1.458

Αρα αφού παίζει 1080p είναι οκ το μηχανάκι.
Τώρα την αξιοπιστία σ'αυτά τα μηχανήματα μόνο σε βάθος χρόνου την καταλαβαίνουμε!

Reaction score
0
Λοιπον ειχα ωρα σημερα και εκανα δοκιμες με το μηχανακι.
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν εχω ταινια hd στα 1080ρ με υψηλο bitrate 29.000 και επανω κανει ελαχιστα βεβαια σπασιματα
στην κινηση.....>>>>>>
Τυχαιο............????????

Reaction score
1.458

Πρέπει να είναι θέμα firmware μάλλον.Για δες στο site της crypto μήπως υπάρχει καμιά αναβάθμιση.

Reaction score
0

Πρέπει να είναι θέμα firmware μάλλον.Για δες στο site της crypto μήπως υπάρχει καμιά αναβάθμιση.
Ναι το εχω υποψην για τσεκαρισμα.
Αυριο μαλλον.

Reaction score
0

ρε παιδιά αν παίζει όλα τα κάτω από 29Κ τι το συζητάμε, με 80 ευρό που (νομίζω ότι) κάνει μπορεί να το πάρει κάποιος μόνο για το τη συλλογή του!

(εγώ μάλλον όχι καθώς έχω ένα ποπκορν 100 (ναι από τα πρώτα!) και κάποια στιγμή θα πάρω κάτι που να έχει και ψηφιακό δέκτη για να ρίξω το ποπ στη 2η τιβι)

Reaction score
0

ρε παιδιά αν παίζει όλα τα κάτω από 29Κ τι το συζητάμε, με 80 ευρό που (νομίζω ότι) κάνει μπορεί να το πάρει κάποιος μόνο για το τη συλλογή του!

(εγώ μάλλον όχι καθώς έχω ένα ποπκορν 100 (ναι από τα πρώτα!) και κάποια στιγμή θα πάρω κάτι που να έχει και ψηφιακό δέκτη για να ρίξω το ποπ στη 2η τιβι)
Ελα ντε δεν εχεις και αδικο εδω..........ολα τα παιζει και δεν κολαει με 79.90..ουτε καν 80 ευρο.

Reaction score
2.238
Λοιπόν... Το πήρα με την παραπάνω τιμή! Μόλις το άνοιξα και φαίνεται αρκετά συμπαθητικό. Μέχρι στιγμής όμως έχω ένα μεγάλο προβληματάκι: Το έχω συνδέσει με HDMI στην τηλεόραση, και τα αρχεία με DTS ήχο παίζουν μουγκά!! Αντίστοιχα κολλήματα στην ίδια τηλεόραση με το ίδιο καλώδιο, όταν είχα συνδέσει υπολογιστή, εννοείται ότι δεν υπήρχαν... Και επειδή δε θα το κρατήσω εγώ, αλλά το πήρα για την αδερφή μου η οποία θα το συνδέσει με αντιστοιχο καλώδιο με τη δική της τηλεόραση, υπάρχει θέμα. ΤΙ λέτε;

Reaction score
1.458

Κάπου στο μενού του θα έχει επιλογή για hdmi sound ->stereo downmix ή κάπως έτσι.Με αυτή τη ρύθμιση θα ακους τον ήχο από την tv.

Reaction score
2.238
Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Η μόνη επιλογή σχετικά με ήχο είναι στο "σύστημα", spdif: επιλογή PCM ή όχι, και από όσο έπαιξα, δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Επίσης, στο ίδιο υπομενού, στην "ανάλυση" μου δίνει μέχρι 1080i/50hz. Όταν επιλέξω 1080ρ μου βγάζει στιγμιαία κάτι περίεργα χρώματα και η εικόνα χάνεται. Για να ξανααποκτήσω εικόνα, πρέπει να συνδέσω τα rca, να επιλέξω ξανά το 1080i και μετά θα ξαναέχω εικόνα από το HDMI...

Reaction score
0
Λοιπόν... Το πήρα με την παραπάνω τιμή! Μόλις το άνοιξα και φαίνεται αρκετά συμπαθητικό. Μέχρι στιγμής όμως έχω ένα μεγάλο προβληματάκι: Το έχω συνδέσει με HDMI στην τηλεόραση, και τα αρχεία με DTS ήχο παίζουν μουγκά!! Αντίστοιχα κολλήματα στην ίδια τηλεόραση με το ίδιο καλώδιο, όταν είχα συνδέσει υπολογιστή, εννοείται ότι δεν υπήρχαν... Και επειδή δε θα το κρατήσω εγώ, αλλά το πήρα για την αδερφή μου η οποία θα το συνδέσει με αντιστοιχο καλώδιο με τη δική της τηλεόραση, υπάρχει θέμα. ΤΙ λέτε;
Καλησπερα πας>ρυθμισεις>συστυμα>και αλλαξε το spdif σε >raw η pcm η off σε καποιο απο τα 3 θα παιξει στην tv.Αυτο με τα χρωματα στο 1080ρ δεν το κανει αλλα η τηλεωραση μου ειναι
1080ρ.

Reaction score
1.458

notiskas τι τηλεόραση έχεις?
Το crypto φοράει το τελευταίο firmware?Για δες στο σιτε της crypto για τυχόν αναβάθμιση,αν υπάρχει.

Reaction score
2.238
Η τηλεόραση είναι η Panasonic 42U20 και φυσικά παίζει κανονικά 1080p όταν την συνδέω με τον υπολογιστή. Μετά την παραίνεσή σου του πέρασα και το τελευταίο firmware, και δεν άλλαξε τίποτα. Το μενού το ίδιο, το πρόβλημα με τον ήχο το ίδιο (με το SPDIF είτε σε PCM, είτε σε RAW, είτε OFF), η άρνηση να παίξει 1080p σταθερή. Λοιπόν; Καμιά ιδέα;

Reaction score
1.458

Αν έχεις τη δυνατότητα δοκίμασε το και σε κάποια άλλη tv,φίλου ή γείτονα, να δεις πως πάει.Αν έχει και με άλλη tv έχει το ίδιο πρόβλημα, μάλλον θα έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι.Το στέλνεις στην αντιπροσωπεία για αλλαγή.

Reaction score
1.458

Επίσης δοκίμασε και με διαφορετικό καλώδιο hdmi.Μερικές φορές φταίει το καλώδιο,μου έχει συμβεί κι εμένα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.054
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp