crystal audio app streamer tv

Reaction score
0
καλησπερα.απεκτησα και εγω τον ενλογω player....και εχω το εξης θεμα....καταρχας του εχω βαλει μεσα ενα σκληρο 1.5 tb....μολις παω λοιπον να μπω στο folder του player αρχεια,χανεται η εικονα και μου γρφει ...χωρις σημα και ελεγχτε τις συνδεσεις...τα εχω τσεκαρει ολα αυτα...τι εννοει χωρις σημα...δε το εχω συνδεσει ως mpeg4,μονο για ταινιες...επισης δεν ανταποκρινεται το κοντρολ μετα απο αυτη τη διαδικασια..και το μηχανακι κλεινει μονο απο πισω στο on-off.....μετα απο δυο τρεις φορες αφου κανω ολη αυτη τη διαδικασια αρχιζει και δουλευει αφου μου βγαλει πρωτα το λαδι,με τα on-off.αναβαθμιση firmware ακομα δε του εχω κανει,μολις μπηκα στη σελιδα της crystal και βλεπω τρια ζιπαρισμενα αρχεια,ποιο απο τα τρια ειναι το τελευταιο firmware?ευχαριστω...τα φωτα σας.

Reaction score
1.460
Το τελευταίο firmware είναι αυτό:Αναβάθμιση firmware v.031513 (.zip)
Πέρασε το πρώτα και μετά δες στο μενού του player αν υπάρχει επιλογή για format του εσωτερικού σκληρού.Αν υπάρχει θα το κάνεις.Αν έχεις αρχεία στον δίσκο θα κάνεις ένα back up στον υπολογιστή σου πριν,αλλιώς θα τα χάσεις με το format.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.314
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk