Crystal Audio MediaMatchbox - NEW

Reaction score
461
Απάντηση: Crystal Audio MediaMatchbox - NEW

χμμ...κάτι παίζει με τα καλώδια από πίσω...ακουμπάει η κεραία με το HDMI και παίζουν πολλά παράσιτα...αν τα τραβήξω λίγο τα πρώτα 5 ψηφιακά παίζουν καλά, το mega και το σκαι συνεχίζουν το ασθενές σήμα...αναμονή μέχρι την άλλη Δευτέρα που θα μου φέρουν το έπιπλο τηλεόρασης και θα δω πως θα τα τακτοποιήσω...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.809

Δεν δοκιμάζεις κανένα θωρακισμένο καλώδιο HDMI, μπας και λυθεί το πρόβλημα?

Reaction score
461

brand new και το καλώδιο της crystal audio με χρυσούς ακροδέκτες και τα σχετικά...μάλλον κανένα από την λαϊκή θα πάω να πάρω...

Reaction score
1

Μόλις παρέλαβα το δικό μου και έχω το εξής πρόβλημα: προσπαθώ να το συνδέσω με μια πιο παλιά τηλεόραση HD Ready (Samsung LE26R71B) και όποιο HDMI καλώδιο και να δοκίμασα δεν μου δίνει εικόνα...προσπαθώ να αλλάξω resolution με το κουμπί TV System...τίποτα...δίνει κανονικά εικόνα μόνον μέσω αναλογικής σύνδεσης, την οποία όταν ρυθμίσω σε 720p και αλλάξω σε HDMI πάλι δεν μου δίνει εικόνα...δοκίμασα σε άλλες τηλεοράσεις (Full HD/HD Ready) με τα ίδια HDMI καλώδια και έχω κανονικά εικόνα...δοκίμασα άλλα media players στην ίδια τηλεόραση στα 720p και μου δίνουν κανονικά εικόνα...
Ιδέες?

Reaction score
0
To ιδιο μου κανει κι εμενα το
mediamatchbox 2 σε τηλεοραση LG (σε δυο διαφορετικα μοντελα μαλιστα). Σε αλλες τν που δοκιμασε ειναι ενταξει. Μιλησα με την εταιρια και ειπαν οτι ειναι καποιο προβλημα με τους drivers και κοιτανε να δουνε τι μπορουν να κανουν. Πανε 5 μηνες τωρα και δεν υπαρχει εξελιξη (ουτε βλεπω να υπαρχει).
Για να δω, βγαζω και βαζω ξανα το HDMI.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.306
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito