Crystal Audio MediaMatchbox - NEW

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458
Απάντηση: Re: Απάντηση: Crystal Audio MediaMatchbox - NEW

Μόλις παρέλαβα το MediaMatchbox. :626:

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το πόσο μικρό είναι. Οι άνθρωποι πρέπει να το σχεδίασαν να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις διαστάσεις μιας πιστωτικής κάρτας!! Από συνδέσεις, τα απολύτως απαραίτητα. Είσοδοι usb και κάρτας sd/mmc και έξοδοι HDMI και av out σε mini jack.

Tο βάζω στο τσεπάκι, φορτώνω κι ένα σκληρό, ένα καλώδιο HDMI, και βουρ για διακοπές............
Εχτές το παρέλαβα και εγώ. Εντυπωσιακά μικρό!!! Σαφέστατα καλύτερο από το WD TV gen 1 που είχα και τα έπαιξε μετά από 2μιση χρόνια χαλαρής χρήσης.

Λεπτομέρειες, εντυπώσεις και απορίες αργότερα!!!
Ακόμα;

:105:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815
Απάντηση: Crystal Audio MediaMatchbox - NEW

Ακόμα το δικό μου αναπαύεται στο κουτί του.

Βλέπεις γύρισε οδικώς την Ευρώπη, και μου έχει κουραστεί το καημενούλι......:114:

Reaction score
0
Λοιπόν παιδιά, καλοκαίρι είναι, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του πολύ ακόμα, σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές, έχω όμως εντοπίσει κάποια θεματάκια :

-στην πρώτη ταινία που είδα, κάπου στο τέλος κόλησε μετά από ένα pause, και έπρεπε να το βγάλω από το ρεύμα για να συνέρθει. Δεν το έχει ξανακάνει.

-συνδεμένο με HDMI στον Harman Kardon 255, κάθε που φορά που ανοίγω ή κλείνω τον ενισχυτή αντίστοιχα ανοίγει ή κλείνει το Matchbox. Αυτό με αναγκάζει να το έχω εκτός ρεύματος.

-δεν έχω καταφέρει να βρω πως λειτουργεί ο συγχρονισμός των υπότιτλων, δεν ξέρω αν υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες κάπου.

Αυτά προς το παρόν και επανέρχομαι :112:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Crystal Audio MediaMatchbox - NEW

Καλησπέρα SuperGeorge! :123:

Ας τα δούμε ένα - ένα:

1. Το κόλλημα μετά από pause είναι κάτι που μπορεί να τύχει περιστασιακά. :108: Στις σχετικές δοκιμές που κάναμε στο εργαστήριο δεν καταφέραμε να αναπαραγάγουμε το πρόβλημα, ενώ και οι παρόμοιες αναφορές που έχουμε από χρήστες του MediaMatchBox είναι ελάχιστες. Αν πάντως καταλήξουμε να προσδιορίσουμε πως πρόκειται για bug, θα «επέμβουμε» στην επερχόμενη αναβάθμιση firmware.

2. Πρόκειται για γνωστό bug που θα διορθωθεί με σχετική αναβάθμιση firmware. :615:

3. Για να συγχρονίσεις τους υπότιτλους, θα πρέπει να πιέσεις το πλήκτρο SUBS κατά τη θέαση οποιασδήποτε ταινίας, ώστε να εμφανιστεί το μενού των σχετικών επιλογών. Εκεί θα βρεις τη μπάρα ρύθμισης η οποία βρίσκεται στο "0". Με τα πλήκτρα "πάνω - κάτω" προσθέτεις ή αφαιρείς msec στην εμφάνιση των υποτίτλων.

Να είσαι καλά! :605:

Reaction score
0
Καλησπέρα

Ευχαριστούμε πολύ για το άμμεσο feedback, το εκτιμάω πολύ και δείχνει επαγγελματισμό, σεβασμό προς τον πελάτη και αγάπη για την δουλειά σας και το προϊόν :112:

Θα παίξω λίγο με το συγχρονισμό των υπότιτλων, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι μονάδα μέτρησης είναι το msec!!! έβλεπα το +-1000 αλλά δεν υποπτευόμουν!!!

Και πάλι ευχαριστώ και όσο το δουλεύουμε τον player σαν χρήστες, θα δίνουμε και εμείς το feedback που έχουμε :112:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

Σύνδεσα χθες το Matchbox στην τηλεόραση. Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα και πολύ, λόγω της κόρης που έβλεπε κάτι άλλο, και της το έκοψα.

Δυο-τρία πραγματάκια που πρόλαβα να δω είναι:

-Πανεύκολο να το σετάρεις.

-Αναγνώρισε τον WD my passport 1Tb, που τα dune αρνούνται (λόγω τροφοδοτικού?) να δουν. Αλλά και η μινιατούρα τι τροφοδοσία έχει που το είδε?

-Ταχύτατο!!! Του έβαλα απ' ευθείας δύσκολα. 2-3 iso τα έπαιξε άμεσα, χωρίς κανένα κόμπιασμα στην αλλαγή κεφαλαίων. Το ίδιο και περισσότερο γρήγορο και στις ματρόσκες.

-Έχει ένα θεματάκι με την κίνηση στα βαριά αρχεία.. Ίσως εκεί φαίνεται η αδυναμία του επεξεργαστή, ίσως με νέο fw να τα πάει καλύτερα. Τίποτα δραματικό, απλά δεν φτάνει το dune σ' αυτόν τον τομέα.

Περισσότερα σήμερα το απόγευμα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

-Έχει ένα θεματάκι με την κίνηση στα βαριά αρχεία.. Ίσως εκεί φαίνεται η αδυναμία του επεξεργαστή, ίσως με νέο fw να τα πάει καλύτερα. Τίποτα δραματικό, απλά δεν φτάνει το dune σ' αυτόν τον τομέα.
Γράψτε λάθος!

Δεν έχει θεματάκι με την κίνηση. Έφταιγε η Pioneer. Μετά από κάποιες ρυθμίσεις της, υπό τις οδηγίες του Μανώλη Καστρουνή, δεν εμφάνισε το παραμικρό πρόβλημα. Αν τα καταφέρω απόψε, μια και συνήθως η Pioneer τελεί υπό κατάληψη από τα άλλα μέλη της οικογένειας, θα δοκιμάσω και 2-3 αρχεία wmv που το Dune δεν είχε παίξει, παρά μόνο μετά από μετατροπη σε avi.

Άψογο το μικρό!!

Reaction score
1.460

Δηλ. τι ρυθμίσεις ήθελε η pioneer και βελτιώθηκε η κίνηση?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

Άσε αγόρι μου!!

Αν τις βάλεις δίπλα-δίπλα, θα ψάχνεις μπαλκόνι να την πετάξεις την lg......:137:

Reaction score
1

Άσε αγόρι μου!!

Αν τις βάλεις δίπλα-δίπλα, θα ψάχνεις μπαλκόνι να την πετάξεις την lg......:137:
Μωρέ το ξέρω ! Με τον πόνο μου κάνω πλάκα ! :142:

...το μπαλκόνι είναι ακριβώς δίπλα της, τυχαίο δεν νομίζω... :410:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

Σήμερα του έβαλα και φάκελο bluray. Κανένα πρόβλημα!!

Εντύπωση πάντως μου προκαλεί η ταχύτητα αναπαραγωγής φακέλων bluray και αρχείων iso. Το μόνο που μου λείπει είναι η δικτύωση (νομίζω ότι ο επεξεργαστής του δεν την υποστηρίζει).

Άντε και σε κάτι αντίστοιχο από την Crystal Audio που να δικτυώνεται!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

Δοκίμασα μόλις την αναπαραγωγή bluray iso με εξωτερικούς srt, όπως και bluray folder με srt μετονομασμένους στο όνομα του stream της ταινίας (00800.m2ts, 00800.srt).

Mε εξέπληξε το γεγονός ότι παίζοντας το iso οι υπότιτλοι αναγνωρίστηκαν και αναπαρήχθησαν κανονικά!! :111::626:

Δεν συνέβη το ίδιο με το bluray folder, όπου πατώντας το πλήκτρο subtitles εμφανίζονται μεν οι υπότιτλοι σαν αρχείο, όμως δεν αναπαράγονται.

Μικρό το κακό. Μήπως εκεί κάτω στην Dune-HDI πρέπει να ξυπνήσουν? :141:

Reaction score
461

ερώτηση: ενώ όλα στον player παίζουν κανονικά, παρατήρησα το εξής ...έστω ότι βλέπω μια ταινία και πατάω pause (δεν κλέινω δηλαδή το matchbox), γυρνάω από το χειριστήριο της τηλεόρασης στο TV για να δω τηλεοπτικό σήμα...μάταια...όλα τα κανάλια βγάζουν ασθενές σήμα (ψηφιακά κανάλια) και δε βλέπω τίποτα....με το που κλείσω το matchbox όλα δείχνουν κανονικά...τι κουλό είναι αυτό πάλι..??

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

Μάλλον πρέπει να ευθύνεται η tv σου γι' αυτό.

Reaction score
461

brand new 2011 model (panasonic G30 42'') και έχει τέτοιο θέμα..?? :worry:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.815

Δεν το λέω για το νέο ή παλιό μοντέλο. Το λέω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί σήμα που έρχεται στην τηλεόρασή σου μέσω HDMI, να επηρρεάζει τη λήψη του δέκτη.

Reaction score
461

το ίδιο σχεδόν γίνεται και με τα αναλογικά κανάλια...όσο το media player είναι ανοιχτό, γυρνώντας σε τηλεοπτικό σήμα δείχνει τρελά χιόνια...με το πατήσω το off στον player, η εικόνα καθαρίζει...
μπας και είναι επειδή το έχω ακουμπισμένο στην βάση της panasonic και κάνει παράσιτα..??

Reaction score
1.460

το ίδιο σχεδόν γίνεται και με τα αναλογικά κανάλια...όσο το media player είναι ανοιχτό, γυρνώντας σε τηλεοπτικό σήμα δείχνει τρελά χιόνια...με το πατήσω το off στον player, η εικόνα καθαρίζει...
μπας και είναι επειδή το έχω ακουμπισμένο στην βάση της panasonic και κάνει παράσιτα..??
Μάλλον αυτό είναι.Δοκίμασες να του αλλάξεις θέση?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.314
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk